Съюзът на птицевъдите: Изчезнали са 2,5 млн. яйца внос от Украйна

От сдружението подозират, че има нарушение по тяхното пласиране и се маркират с друг произход

Обратно в новината

Коментари - Съюзът на птицевъдите: Изчезнали са 2,5 млн. яйца внос от Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България вече не е държава краино е необходим нов народен съд цялата власт произтича от народа. Народисе много мърша която изяжда и руши даржавата отвътре. Всяко публично лице ощитило държавата доживотна присъда без замяна

Пак ли руснаците са ни виновни?

Качествената българска продукция от всяко естество се изнася на запад а ние купуваме най-отровните боклуци от света! ГМО почерняла 2 годишна украинска пшеница която трябваше да отиде в третия свят по зърнената сделка между ЕС РУСИЯ Украйна, остана в България и само 3% стигна до Африка! Сега е същото с яйцата! След като от години ни тровят с полски гъби и болни домати от Полша и кой знае още колко други продукти!

защото ще са по-евтини от нашите и ще развалят хубавата спекулка! Все пак не върви да идват от Украйна и да се пласират за около 30 ст., а нашите родно производство да са 2 пъти по-скъпи !

2023-03-23 04:27:28 Ото Скорцени (нерегистриран) Украинските яйца по 20ст. скоро ще свършат. Ако не са свършили вече. Матрияла влачеше по няколко кори евтини яйца. Който сварил, натоварил.. За другите по 60ст./бр. ....................... КЪДЕ БЕ ДУША ГИ ВИДЯ ТЕЗИ ЯЙЦА ПО 20 СТ. ОТ НЕЩАСТНАТА УКРАЙНА. В КОЙ БЪЛГАРСКИ ГРАД ИЛИ СЕЛО ВИДЯ ТЕЗИ УКРАИНСКИ ЯЙЦА?! ИМАХА ЛИ НАДПИС - ЧЕ СА ОТ УКРАЙНА?! Хайде по-сериозно! И президента Радев като го видите на събитие - питайте бе, хора - КОЙ ПУСНА ТОЗИ ОТРОВЕН ВНОС НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ ОТ УКРАЙНА????

от 1 до 4 са забранeните номера на мaфията, рyската агeнтура и кримигрупuровките

Сигурно Зеленски не ги е снесал още

Не искам украински яйца... искам български.. трябва да има етикети на всички храни за техния произход....за жито, брашно, хляб, месо, яйца, мляко

Яйцата ще се появят точно преди Великден, сега няма смисъл да свалят цената на другите яйца.

Ми те вече са измътени! Търсете ги преобразували се в пилета!

Гласувам с бюлетина номер 2

С заповед на Путин Българин е откраднал йацата

Който внася отровни храни от Украйна трябва да бъде съден.

Водещи руската пропаганда. Бихте ли ми показали официален документ относно замърсяването на продуктите идващи от украйна??? Много ще ми е любопитно на основанието на какви документи разпространявате едни и същи лъжи?

Рано е още, снарядите с обеднен уран ще дойдат към май месец. Реколтата догодина вече ще е с "безвреден" уран :)))))

Какво значи: рано е. Та там от Чернобил си е натрупана радиация за следващите 1000г. Не искам храни от там.

Официален документ, разбира се, че няма да има. Както през 1986 година нямаше радиация от Чернобил у нас, но познати лаборанти казваха от уста на уста какво показват пробите и какво да се прави профилактично! Нищо ново, просто името на началника е друго! ;) Иначе по документи от украйна идващата продукция, ще чиста като сълза!

Сега като украинците почнат да стрелят снаряди о обеднен уран, всичките храни от украйна ще идват за транзит в българия, а пък навън ще се се изнася астрономически количества "български" храни които няма как да произведем физически :))))))))) Важното е със сертификатите и документите всичко да е изрядно ;))))))))))

Какво очаквате да постигнете с елементарна и видима с просто око платена пропаганда като вашата??? И вие и е руснаците дето ви плащат, разпространявате лъжата че тези снаряди са едва ли не радиоактивно ядрено оръжие.

Ти преди да пишеш пропагандата от държавния департамент, що не прочетеш малко материали от американските ведии, относно заболяванията на ветераните им участвали във войните в Ирак и Сърбия. Колко от тях са развили рак и колко от децата им са с вродени аномалии. Статистиката е официална, макар ме никой официално ни иска да я коментира! Също има статистика и на СЗО относно онкологичните заболявания в Сърбия в райжните подложени но обстрели с такива боеприпаси! Защо си мислиш, че в българия никой не зтае чужди езици и не може да чете!

Моите са на мястото си. Сутринта ги провериха.

Кой изяде яъцата? Веднага да си признае! :)))))))))))))))

Радиоактивни са и са препакетирани!

Лично си ги проверил с гайгеров брояч нали платено руско тролче:))))

Пилето и Дебелия бнкянец са ги изли.

Нашите зърнари се оплакват от вноса на евтина Украинска пшеница. Защо тогава цените на фуражите скочиха, кой е виновен

е наблъскана с тежки метали,химия...Повечето е радиоаактивна,канцерогенна. Нашите алчни търговци масово купуват тези боклуци,сменят етикети,мешат с други и ни го шъткат на европейски цени!Пшеница,царевица,картофи,месо,яйца,всичко е наблъскано с цялата менделеева таблица за 100 години напред! Та....,плащаме за да мрем!

Скапан лъжец От хляба който си ял последните 30 години сигурно средно 50% от брашното е било украинско Тиква проста, агент на монопола в БГ

Може и да си прав, но за всичко това е виновно Кремълсното джудже

Виновни са кРаварите че няма държава в която да не се намесят и да искат да владеят и управляват. Водят войни по цял свят и безчинстват. ТЕ са най-големите терористи.

И за това че си се родил също!

А защо ще внасяме, като имаме излишък на наши яйца

на братския паразитиращ усраински народ!

Това е положението, евроатлантически ценности.... Ще купуваме искаме не искаме радиоактивни , пълни с пестициди и отрови украински храни, щото иначе няма кой да ги купи. А Украйна трябва да се спонсорира щото знаем там, ... до последният украинец.

Да благодарим на тандема ДБ,ПП,ГЕРБ за рядката възможност нашите деца и внуци да опитат такива храни. Хората извън Европа само могат да ни завиждат.

Да им "Благодарим" на изборите и да ги направим трета и четвърта политическа сила...

Иэлиза, чё с тоя чутовен внос нас всичко от Украина под диктата на ЕС, ние с вас директно спонсорираме войната, независимо дали сме съгласни или не. Отделно от милиардите, които им наливат официално. Страхотна схема. Сбъдна се мечтата на Просто Киро да си даряваме заплатите на Зеленски.

Украинските яйца по 20ст. скоро ще свършат. Ако не са свършили вече. Матрияла влачеше по няколко кори евтини яйца. Който сварил, натоварил.. За другите по 60ст./бр.

след 10-на украински яйца! Тежките метали организма няма как да излъчи.Количествените матрупвания,водят до качествени изменения.....Онкологиите скоро ще са препълнени!

Скапан лъжец От хляба който си ял последните 30 години сигурно средно 50% от брашното е било украинско Тиква проста, агент на монопола в БГ и в случая т.нар Съюз на птицевъдите

Щом айцето е 20ст значи е украинско или полско. Щом е 60ст със сигурност е българско.

На тези "избори " ( дето вие НИЩО НЕ избирате ) ще Ви купим с малко радиоактивни яйца , защото сте толкова ПРОСТИ , че дори не си струвате кюфтетата и бирата !! Господарите са ни поставили задача - Или нашите крадени пари в техните банки , или да разчистим територията от банановите маймуняци - Лесен избор !! Не сте народ като Французите , така че ще си правим с Вас скаквото поискаме !!

Няма нищо лошо че има евтини яйца по магазините. Който иска може да си купува по 60ст. яйцето. Никой не го спира.

Нищо лошо да си балъка , който ще изяде боклуците на другите , защото тези яйца "хубави и евтини" , няма как да стигнат до НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ! Те са за туземците !!

Ние в Дубай си имаме яйца в изобилие !!

Ейййй ,петлето ми той - Ако тряба шейх шъ тъ произвежда мама шъ знайш !!

Великден е след 26 дена ! Скрити са Яйцата за да ни ги продадат по - скъпо ! Братя за бога не купувайте ЯЙЦА!

са по убави.

Така работи СВОБОДНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ - Търсенето определя цената !!! SORRY - Забравихте ли , че Държавате ЛОШ стопанин ?!

стопанина на държавата.

Яйцата може и да са изчезнали , но ПРЩБОЯДИСАНИТЕ престъпници в тази кочина никога няма да свършат - Винаги ще си намерите някоя МУТРА или ХАРВАРДЕЦ да си изберете за " тартор демократ " , който да Ви поведе към клуба на богатите !!

сакън само да ней Ленка и Еленка помадата, че съмуй невидела и намярата.

Като няма яйца , ще посрещнете Велик ден с БАНАНИ - Поне това го има в ИЗОБИЛИЕ като пожелахте !!

Български от Своге :) Сите магазини, хипермаркети и бабички "производитлеки" на пазара сигур ги пласират за чиста проба род но производство.

Мамините ми те - Изчезнали им яйчицата ! Ама като няма яйца яжте агнешко бе - Така правим ние цивилизованите ! В Петък ще си купя един агнешки бут за 20 лв. целия бут ( 3 кг. ) , ще си го опеча и ще си го хапвам без хляб , защото така се живее в бяла държава !

Мислите, че Съюза на птицевъдите не знаят, че са по магазините ли?! И затова алармират, че са "изчезнали" ЧРЕЗ препакетиране и премаркиране?! Ми това си е далаверка, бе! И няма начин да не знаят от Съюза, че са "по магазините" както пишете, иначе защо ще поставят въпроса къде изчезнаха 2.5 млн.яйца от Украйна? Яйца от Украйна, братя и сестри - при неспирни бомби и нямане на ток те укрозелените произвели 2.5 млн. яйца ... Ако пък са изкупени както пишете, а от Съюза твърдят, че са изчезнали укрояйцата значи са вкарани в пекарните и хлебозаводите и ще правят с тях козунаци! НЕ КУПУВАЙТЕ НИТО КОЗУНАЦИ, НИТО ЯЙЦА ОТ БЪЛГАРИЯ В ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ. Беж към местните фермерски пазари у нас и при комшиите от пограничните райони при сърби и българо-македонци (над 120 000 граждани на РСМ имат БГ паспорти!) И не ходете изобщо до урните на изборите - защото политиците работят СРЕЩУ нас избирателите!

Руснаците отдавна превзеха Чернобил. Чернобил е в руската зона.

разплаках. И рев, рев посиняа ми ушите.

Кой в България изяде 2.5 милиона Чернобил яйца. Кои детски градини и училища ядоха

Жълтопаветници.

Вие разбирате ли за каква чудовищна атака срещу българските деца и българското население става въпрос?! Отровите на нещастната Украйна и куп други отрови - тровят всички ни. И няма кой да ни защити, няма. Затова бойкот на изборите - никой да не ходи до урните, те работят срещу нашия живот и здраве!

Купувам руски яйца. По две. Висящи. За отстрел.

наведеш виждаш още две до твойте.

Можеш само да ги оближеш ?! Цял свят знае какво и колко струвате - Вече не можеш никого да излъжеш РОБЕ бананов !!

Украинските яйца са с оранжев жълтък и са много по вкусни от нашите боклуци. И са три пъти по евтини. По рафтовете има и украински и български и полски яйца. Всеки купува каквото си поиска.

мъзга ли са? От евана кокошка.

Вкусни украински яйце с ярко светещ розов белтък от региона на Чернобил

точка в средата!?

Съвсем умишлено ни вкарва радиоактивен бо....лук.Без проверки без абсолютно никаква заитересуваност от страна на институциите.НАЩЕ ПРОДУКТИ ГНИЯТ,ЗА ДА ЯДЕМ УКРАИНСКИЯ ИЗВЪН СТАНДАРТИТЕ НА ЕС БО..ЛУК!ТОВА АКО НЕ ПОДПИСАНО ОТ ПП ТА НА ОНАЯ ЗАЛИЗАНА КАНАДСКА МА...Т.ЙЯ

Украинските яйца са с оранжев жълтък и са много по вкусни от нашите боклуци. И са три пъти по евтини.

Нъл тъй.

За Ганьо толкоз !

Вече ги изкупиха евтините яйца. Не са изчезнали.

Ми няма начин да не знаят, иначе защо ще поставят въпроса къде изчезнаха 2.5 млн.яйца от Украйна? Яйца от Украйна, братя и сестри - при неспирни бомби и нямане на ток те укрозелените произвели 2.5 млн. яйца ... Ако пък са изкупени както пишете, а от Съюза твърдят, че са изчезнали укрояйцата значи са вкарани в пекарните и хлебозаводите и ще правят с тях козунаци! НЕ КУПУВАЙТЕ НИТО КОЗУНАЦИ, НИТО ЯЙЦА ОТ БЪЛГАРИЯ В ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ. Беж към местните фермерски пазари у нас и при комшиите от пограничните райони при сърби и българо-македонци (над 120 000 граждани на РСМ имат БГ паспорти!) И не ходете изобщо до урните на изборите - защото политиците работят СРЕЩУ нас избирателите!

Не са изчезнали. По 20ст, са на магазина. Тези на "птицевъдите са по м59ст. Да свалят цените.

Щом са украински Радев ги е свил.

Защо служебният земеделски министър Гечев се скъса ДА СЕ ОПРАВДАВА ПРЕД ГНЕВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ че причина за пропадането на българското земеделие е вносът от нещастната украйна, а не смее да каже, НА БАЗАТА НА КАКЪВ ДОГОВОР и ПОДПИСАН ОТ КОГО с Украйна се прави този унищожителен внос на земеделски продукти на всичко, което си произвеждаме в България?! По-долу колега е споменал, че договорката е станала при посещението на Киро Петков в Киев м.г., а преди това имаше снимка на подписване на "нещо" между Киро и Зеленски, ето от българската преса 21.02.2022 г. заглавие: "Какво подписа Кирил Петков със Зеленски? НИКОЙ НЕ ЗНАЕ!" линк: https://epicenter.bg/article/Kakvo-podpisa-Kiril-Petkov-sas-Zelenski--Nikoy-ne-znae/274288/2/0 Значи ли това (прочетете текста от линка) че всичката беда над здравето на българското земеделие и здравето над българското население дължим на Киро Петков?! Значи ли това, че унизеното, измамено и БОЛНО българско население ще направи ПОБЕДИТЕЛ същия Киро Петков, който ни е донесъл невиждано "благоденствие" и никой не знае какво е подписал със Зеленски. БСП, ИТН - защо мълчите бе, коалицио на Киро?!

И какво като са украински, нали не са руски!?

Мисля да те уредя с анално изнасилване в укра

Ама за такива като теб, няма проблем! Яж!

Да ти помогна за слогана : С украински яйца срещу агресора

Някоя дб/по/гроб курва ги представя за български

Наште митри как лъжат, че не изнсят оръжие за Украйна и не внасят храни от там.

Не купувайте Яйца от големите магазини . Украинските са радиоактивни .

Да, скоро ще ядем яйца обогатени с обеднен уран...

как е решен въпроса с прекупвачите на селскостопанска продукция в холандия. във всеки голям град има селско стопанска фондова борса. с хладилници със складове. магазините и заведенията имат право да купуват само от селско стопанската борса. и ясно може да се види каква е надценката. и н аборсата с евижда какво се купува и какво се продава какви с аналичностите. обаче за това се изисква много интелект.

Много интелект се изисква за селскостопанска ФОНДОВА борса. :))

Правете си омлет с вашите златни яйца. Високата цена ще ви фалира, а няма да ви направи богати. Коляйте кокошките още сега, като сте неграмотни да подържате добра и справедлива цена.

За путинофили да се внесат яйца от Русия с етикет че са на Путин.Що за издевателство е да ги лъжат да ядат украински яйца???

Българските шмекери са най- добрите в целия свят.

Познайте кой ще кудкудяка по родното Черноморие. 300 лв нощувка за Великден и яйца, олио и жито от Украйна. Те какъв срок на годност имат?

Не се притеснявайте, те имат доста сериозен срок на годност щото са тъпкани със знайни и незнайни елементи и така сигурно ще ви надживеят