САЩ въведоха санкции срещу 13 кораба на Русия заради "Северен поток-2"

Санкционирани са също федералното държавно бюджетно учреждение "Морска спасителна служба", "Мортранссервис" и "Самарски топлоенергиен имуществен фонд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нанкции на московското метро и тролейбусите кога?

И какви са санкциите? Или те още не са определени, а в списъка срещу всеки кораб пише само: "Санкциониран!"?

Краварите за пореден път се Усраа Кой ги бръсне в калабалъка вече? Само евро-гей.вете и английските хомос.ксуали щото трябва все още да се съобразяват но и на тях им е писнало от тия неадекватни толупи

Усраааа се съветските крави.

Бах тая лудница американска!?!?!?

САЩ се Предадоха !! Това означават тези санкции срещу Руски кораби !!? САЩ преди четири дни обявиха че вдигат санкциите на всички Потоци , и за да не се чувстват Американците като Лузъри... САЩ въвеждат ..Напълно Невъзможни санкции срещу Руски кораби!! Тези кораби разбира се ще продължат да работят.

Сащ се насраха. В безсилна злоба. Щерев остана единствен в света дето им се връзва на налудничавите номера.

Абе краварите се литкат като пияните моркови

официално обявиха надпреварата за каперство

Schilo

а на руснаците,пука ли им?

ха.ха.ха не им пука..ха.ха

На руснаците не. На еврейчето Милер да.

Само на мен ли ми се струва абсурдно САЩ да се меси и налага санкции на Русия заради икономическа сделка, която се извършва между Русия и Германия, и явно сделката е желана и приемана за изгодна и от Русия и от Германия. Утре по същата логика САЩ могат да наложат санкции на Русия, защото слънцето изгрява или защото духа вятър. Друг въпрос е, че номерът със санкциите вече се изтърка - едните налагат санкции, другите отвръщат с контрасанкции, едните гонят дипломати, другите гонят дипломати, животът просто си върви и е време нещо по-оригинално да бъде измислено от едните или другите.

Не е абсурдно, малоумно е! Но като погледнеш задокеанския политически елит...

Наскоро В САЩ приеха закон, според който на Олимпийски игри, световни първенства и други спортни събития, ако спортист на САЩ загуби, то на победителя се прави пълно медицинско обследване. Ако е употребил забранени вещества, да бъде арестуван и съден от американски съд

това е майтап нали?

Уви, не е....

За съжаление не е.

Жалки станаха....проектът ще бъде скоро готов, а САЩ ще си останат със санкциите, наложени незнайно защо.

Това "скоро" го слушаме вече година. Все на 95% си стои. Те тръбите полагат ли ги или ги вадят?

сега понеже германците им биха шутовете и краварите да не останат капо пак се репчат на Русия с измислени санкции да се правят на мъже ехехе

Защо само срещу корабите? Да се въведат санкции и върху служебните автомобили на компаниите участващи в проекта.

Българите подкрепяме САЩ. Браво.

Е,и? Битият, бит, е..................................!

санкциите особенно ще нааредят на Самарски топлоенергиен имуществен фонд" . ба си тъпите янки! нерде балтииско море нерде самара. ббаахаха

Че това беше "новина"... ама миналата година. То наистина Русия е под разни американски санкции от 1904-а, и самите американци вече не знаят какво и кого са санкционирали ама поне вие журналята четете какво не пробутвате по няколко пъти като "пресни" новини.

Какво точно представляват санкциите ? Не може да се снимат повече тези кораби ли ?

от първата тръба остава само 3 километра!

я пак. коментираш новини от 2030та година ли? Само в мечтите ти. Руснаците не са положили и 1 км тръба след като Швейцария спря. А това са си едни 100км.

А срещу ракетите Сармат, Ярс, Кинжал, Авангард, Булава, торпедото Посейдон, КОГА, а въшльовци нещастни ???

Гледам в списъка липсват Юрий Долгоруки и Северодвинск. Значи те могат да ходят до САЩ.

_stankow

И те са санкционирани ! Забранили са им да зареждат във ВМС Норфолк ! Капитаните били много нещастни, не знаели как ще се оправят сега ! ;)

Е то във Норфолк освен порносписания ако не са им спряли продажбите поради липса на клиенти друго няма какво да вземат. Щото уран за котлите нема. Урана е у сибирско.