17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама нали има жестоки санкции. Или те не са за всички...

Когато става дума за голяма АВАНТА може и без санкции, без ембарго и без морал – типично по американски!!!!

Ни мое ли и ние да треснем едни санкции на САЩ? Как така ще търгуват с тези комуняги на Мадуро, а?

мда значи Шеврон имат още 3 месеца докато предадат бизнеса си във Венецуела на китайски, руски или европейски фирми, които не са толкова тъпи да влизат в спиралата на санкциите

Ще удължат ами къде ще идат? Големите ненаситни търбуси кой ще ги напълни?

Schilo

Хахахах, янто загуите на американската компания са огромни. Всъщност е и знак, ще и в Бялата колиба са се убедили, че санкциите не работят.

Даже и ватенките работят с американски компании и оборудване в добива на петрол и природен газ в Сибир. Американците са наясно че венецуелците и рашките ще плъзнат като скакалци по света , ако секне притока на средства от добива на петролни продукти .

Искаше да кажеш, че американците обичат да работят с руснаците, венецуелците, даже и с иранците, ако имат сметка и долари шуртят към хазната им.А санкциите които налагат, се отнасят за подопечните им територии(т.нар. съюзници) да не се намесват с бизнес там, за да има повече за Америка. Като поработиш още и си оправиш исказа, ще почне и да ти се разбира:-))

иЗказа-поправката моя

Държавата дава лиценз на частна компания да раборти в друга държава? Какво се оказва, не е важно на нас да ни е добре, по-важно е други да страдат. Егати капитализЪма и пазарната икономика, май се върви към позабравената соц-полит-планова такава. У нас това вече е факт, остава да се запитаме: за чий ги ручАхме жабетата 30 години?

Не си разбрал, принципно ФАЩ налагат санкции на тези дето работят във Венецуела защото там управляват "лошите". Обаче ако парите от тази дейност влизат във ФАЩ то управляващите не са вече лошо