17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То ако американците гарантират че ще спрат СП2, руснаците може и да ударят Украйна. Газпром му трябваха 3 месеца за да регистрира една фирма в Германия. Очевидно се мотат с процедурата по пускането на СП2, за да не падне цената на газта. Ако американците свършат тази работа, Газпром няма да се обиди.

Краварите Диктутат Как да живее Германия !!! Еба ги У Немците !!!

Смешното е , че СП-2 , благодарение на липсващия ,,евтин" американски газ ... вече за руснаците се изплати .

Германия се отказа от ядрената енергия и от въглищните централи. Какво и остава като енергоносител?Как най-мощната икономика в Европа ще задържи господствуващото си положение? С американски сгъстен газ ли? Пълен абсурд! Та той е с 30-40% по -скъп! Как ще останеш конкурентоспособен? Няма как! Точно по тази причина и господ не е в състояние да спре "Северен поток-2". Причините са чисто икономически.

"говорителят на Държавния департамент на САЩ Нед Прайс пък предупреди, че "Северен поток 2" няма да се реализира, ако Русия атакува Украйна.", и от кога "Държавния департамент на САЩ" взима решения за бизнес сделките в Германия? сега ако германците имаха топки щяха да привикат американския посланик за обяснение и да излезат офицално да кажат, че дали ще има или не СП2 зависи само и единствено от Германия и Русия

.

Тоо, този Кръстопът...Евразийски е бил Покрайна, ..Украйна, .....Усрайна, ..и ........Уйкрайна ! Натам върви. Ще лапат ...,,ника ми,,.

....ха...ха...Стига,бе!....ха...ха..

Мило ми семейство Байдън, с огорчение ви уведомяваме, че скоро в Украйна война няма да има, както и транзитен газопровод. Всъщност ще има, Украйна ще внася от Европа, тъй като на нея няма да и достига! Настъпихте лопатата от обратната страна, пък и в бизнеса няма гаранция, че всяка инвестиция е печеливша, има и загуби, от вас се учат!

Това са предсмъртните думи на руснака, месец след спирането на газопроводите и 2 седмици след като е ял налъмите си и пил газ след като няма пари да си купи нещо да яде

Ти, дано имаш за хапчета. Крещяща неоходимост!

верно ли? а стига бе... от опит знаеш май... смешко.

Украйна и в момента ползва само руски газ. Нали не смяташ ,че газта която тече през тях стига до европа. Те я взимат, Молдова и малка част словакия. Всички останали щуротии са виртуални реверси и комисионни за крадци, които в Украйна не липсват

.ха...ха

Някой може ли да ми даде логично обяснение, защо янките диктуват какво да се случи в "независима" Европа?

Ако Германия клекне на САЩ - пудели на САЩ. Ако се защити и са срещу САЩ - то ка"Путин им разказал играта и ги смачкал". Просто еврейчето прекали с пропагандата и никой не иска да е смачкан от някой.

прави са , ще пратят от ЦРУ да го срежат някъде,

_stankow

Ако Русия нападне Украйна, тогава украинската тръба ще е под неин контрол. За броени дни. Газ за Германия ще има. Ако не я нападне, СП-2 ще го има. Газ пак ще има за Германия. И бизнес за Русия. Така че щатите нямат полезен ход. А на германците им е гарантирана енергията. На руснаците пък - приходите. Кофти за янките.

Що Китай вкарва 90% от газа си с ЛНГ, и само 2% от Русия? Глупави ли са? Споко. Германия и да истане без руска газ има кой да и достави и как да се компенсира със ток

АналЛизатор!

кой ли е АНАЛ-Лизатора... и на чий еврейски... то се вижда. ако някой е с/у вожда им - веднага го набеждават за нещо си... та било то и Китай.

Омразните американски рекетьори пак издават заповеди и закани... Европа явно не може да взема самостоятелни решения по отношение на собствената си икономика. С това поредно демонично вмешателство на ревнивите задокеански психопати, европейците ще дремят на студа и ще плащат високи сметки... Аман от тия нагли, нахални и безскрупулни американски дебили, които иначе не знаят къде се намира Европа....толкова са тъпи и неграмотни, но вирят мускули и празни кратуни.

А ФАЩ в качеството си на какви ще спират проект между две суверенни държави ? То вече по всичко личи, че Еврогейският е собственост на ФАЩ. Разположили впенни бази, казват ни какво да правим, заплашват със санкции. Изобщо държат се като ревниви параноични импотентни любовници. Сакъм да не стане нещо по така между Русия и Германия... Писна ни от дебилните американски психопати. Да се пръждосват от Европа тия нахалници. Не знаят къде е Украйна, но много загрижени за тръбите й, щото наркоманизираното синче на бай Дъно печели милиарди. От Русия и руския газ. Но, иначе бай Дъно много мрази Русия и обижда Путин. Изкуфял старец, чиито грехове не са за разправяне...а убиец е най малкото от тях.

България разширява газохрснилището Чирен, два пъти, ще се завърши връзката с Гърция. До пролетта Путин ще бърза с Инвазия в Украйна, догодина ще е късно. Украйна се модернизира. Има клипове в YouTube, как руски граждани, определят Украйна, като заплаха за тях... Но, не могат да конкретизира нищо. Пропаганда, заплаха и терор от Клептократа

При тези цени на газ и нефт СП2 вече не е важен за РФ. В Русия вали златен дъжд. САЩ може да се напъват, но не могат да спират Русия. А германците вече не са истински германци ...

Златен дъжд за газпром. За руския човек е само дъжд

Немците са горда нация. Сигурно много ги боли като виждат как някой зад океана реално управлява държавата им и решенията, които се вземат.

Още съвсем малко остава до си оправят руснаците тръбите към Азия. После германците, сами ще си довършат северния поток, че ще има сълзи, сополи и молби да им пуснат газ. Защото още Конфуций е казал, че "глада е по силен от тока".

Абе ЕС да не са собственост на САШТ, че така се изказват?

Трц Марийке, Немците не са глупави като става на въпрос за газта.. Ако Американците могат да им гарантират същите доставки и цените паднат до руските, номера може и да мине, но не виждам как това може да стане. Тръбата си е тръба, а корабът трябва да обиколи света та да стигне до Европа. Транзитният газ от други държави едва ли ще стигне за всички и Германия ще трябва добре да балансира в преговорите.

Ами Газпром си изби разходите по Северен поток - 2, Европейските фирми да му мислят ...

Газ на Европа винаги ,както и досега. Те си изпълняват договорите на 100% и им дреме на шапката. СП2 вече се изплати за Газпром напълно само от високите цени на газа. Там западните инвеститори седят с пръст в уста и чакат кинти. Сметката е много ясна .южен поток и северен 1 са достатъчни да пренасят цялото количество от руския газ до европа по съществуващите договори. През Полша нищо няма да тече докато поляците не подпишат нов договор. През украйна ще тече само толкова колкото употребява молдова и украйна., а те да се правят ,че не купуват директно от Русия. В европа цените ще паднат само ако Русия достави нови количества газ, а нови количества руснаците ясно казаха ,че ще идват само по СП2. И това не е ок за САЩ, някой трябва да плаща сметката за тази кочина украйна. Руснаците я плащаха 25 години, вече не искат

Още по добре. Я да видим кой ще стои на студено :)

Има една българска поговорка "Кучетата си лаят, керванът си върви." САЩ и под техен натиск ЕС измислят и налагат санкции на Русия. А резултатът е следния: - Северен поток - 2 се построен - Турски поток е построен вместо Южен поток и заобиколи България - "Крим наш" - Мостът между Русия и Крим е построен Дали ще има инвазия в Украйна не знам, но знам, че в Украйна американски ракети няма да има и Украйна няма да е в НАТО. А скоро и транзит през Украйна няма да има за жалост на семейство Байдън.

уау!!! САЩ спират проект между две суверенни държави!?!? И всичко това защото на Байдън ситът ще спре да лапа от Украйнски поток!!!

Русия няма намерение да воюва с Украйна.Тази война е плод въображението на Америка.

Ооо, не е плод на ВЪОБРАЖЕНИЕТО, а на ЖЕЛАНИЕТО на Америка. Само че Русия не се връзва на американските активни мероприятия.

САЩ се опитва да си върне лидерското място на световната сцена. С решението около 'Северен поток 2' Германия и ЕС или ще застанат зад него или индиректно ще преминат на страната на днешната най-голяма световна икономика - Китай. Русия и Украйна изглежда са конфликта, който ще определи кой кой е в новият световен ред през следващите години.

Да доложа! Замислите на Русия бяха за 2-ри февруари да им честити Празвика-Ден на старите въшкари и педари . НО, заради Игрите,Путята прави жест към Си. Но дали бандерлюгите ще загреят това??! Щото в последните десетилетия,,Такива офанзиви,, все съвпадат с начало на Олимпийски игри.

трол фермите пак ли са на инструктаж?... или вече няма кинти за малоумници???

Сигурно,както винаги американците ще бомбардират газопреносните тръби????

Не бе, не, ще ти взривят селската къща, в която живееш.

Евреите си събориха сами кулите в Ню Йорк. Русия зае позиции в Близкият Изток, Китай също и тероризма спря. Дойде прилеп от Ухан с Вирус, но народа се усети и пак е време за война. Петрол, Газ, Банки, Злато, Фармация, Оръжейна индустрия са в техни ръце в Америка и Европа.

България птказва да участва в някакво си нато което рискува живота на българите и територията на България. Заради САЩ и Украйна? Не!

Ами то проблемите идат от Русия ако не си забелязал! Аз не знам скоро да са нападали християнски бели държави от други освен руснаци!

И кого са нападали руснаците бе селски?

Предотвратяването на главорезтинаща на бандерлюгите в Донбас НЕ Е НАХЛУВАНЕ в Украйна!

Само ,,зелени човечета,, там ще решат пак въпроса.

Ми, той и Еврогейският...е за Зелената сделка.

днес, отбелязват в Русия падането на блокадата на Ленинград

Там никога така и не разбрах защо 2 години в тоя Ленинград не евакоираха цивилното население. Ежедневни влакове с муниции, оръжия воиници на обратно ранени войници но децата и жените там изоставени?! Защо?

Немците спират АЕЦ. А енергия откъде? За да си седне Америка на задника е нужна само една бомба там и народа им да разбере що е ВОЙНА с всичката и смърт, болка и разрушения. Тъжно е но няма друг метод.

само предлагам бомбата да е в Йелоустоун :)

Не съм толкова краен :)

Руснаците на времето им показаха какво е цар бомба ::)))

Тоя народ там е въоръжен до зъби и знае как да го използва! Само зъболекърите в Америка имат повече оръжие от целия руски народ :) заедно с китайския! А бомби там са гърмели с хиляди атомни. Не забравяй че атомната бомба е измислена там а Русия 10 години след това!

Предпочитам да хвърлят атомна бомба върху Москва за да видят руснаците кон боб яде ли.

.

Ако, ако, якото много за ириса вече

Докато Северен поток 2 не работи ,газа ще бъде 2000 долара. Северен поток 2 вече е изплатен заради високите цени на газа.

нямало да продължи напред........ хахаха......до Африка......

Да започне събирането на подписи за Референдум за обявяване на България за военно ...НЕУТРАЛНА...държава!! Национален Референдум със Само Един Въпрос: Съгласни ли сте България да приеме Закон за Военнен НЕУТРАЛИТЕТ ! Нужни са подписите на 50 депутати или на 400 хил гласоподаватели ,за да стане Регерендума задължителен.

Браво момче. Кой да поеме тази инициатива. Вие сте млади, отворете сайт и да го направим.

Глас народен глас Божи!

Сага на който не му е ясно, и не разбере защо е тази криза в Украйна, никога няма да разбере. Вижда се кой рови в раната и какво не иска да се случи.

Ако "Северен поток 2" премине в санкция за Русия единствените които ще пострадат от това са немците! След като те го поръчаха, тъй като източниците им на зелена енергия се явяват крайно недостатъчни и единствено допълнителни доставки на газ ще оправят положението. Между другото какво прави САщ на масата за преговори по въпроса със "СВ2". Защо се позволява на нация на 6-9 хиляди километра разстояние да диктува на ЕВропа дали могат да взимат още газ от Русия? Ама било за енергийната независимост казва американеца. Ама тръбите с газ през Украйна които снабдяват 40% от домакинствата из Европа са Руски. "Прайс не уточни дали Германия се е съгласила на това" Ало немците за всичките ви въпроси с икономиката ли отговаря САщ? Поръчваш си нещо от което имаш горяма нужда. Идва някакъв си чужденец и от твое име(без да е питан) заявява как ти няма да се ползваш от това само за да направи мръсно на изпращача. Тъй като според чужденеца ти не се нуждаеш от продукта, а изпращача се нуждае от теб!?! А това е голямо не не не.

Ей, опасна работа са краварите :) Ще запрат всички кранове на руска газ, а после "услужливо" ще продават американска течна на двойна цена.

Чак пьк на двойна? След Като цифрите три или четири пьти по-висока цена са още по примамливи, че и реални в момента, благодарение на усилията на САЩисаните и европуделите.

Руснаците да спират кранчето за Европа и да се приключва. Имат си пазар в Азия. Тогава ще се усети колко насран е ЕС.

Кофтито е че ни пришиха, та и ние , като най-бедни, най-вече ще ни го начу....т

А защо не се преместиш да живееш в Русия, пенцио?

а германците какво казаха? или няма значение щом "големия брат" заповяда?

А бе тия що къде бяха като си изтрепаха индианците?

Нали осъзнаватте, че "войната" между Русия и САЩ я плаща гейропа и отчасти оКрайна??? На Русия ще им накривят капата... цените на енергоносителите са в космоса... хазната им се пълни с еврогейски пари. ФАЩ си развяват коня из гейропа като господари... а укрите само подсмърчат. А къде е велика и независима, суверенна България ли? Лае като пинчер слон :))) пълна е с продажни боклуци, които никой, АМА НИКОЙ за нищо ги няма. Тази сутрин екатерина михайлова изпълза от дупката си да дава акъл как ще напада Русия. о, боже... Всички тези боклуци, които 2 години се криха под юрганите от короноавируса сега са сууупер смели да нападат Русия... ама ако може да не се замърсява въздуха, че са чувствителни на тема въглеродни емисии.. абеее..

и едно предложение... при атаката над Русия да се изисква зелен сертификат. Прави се тест и ако някой излезе положителен Кунчо веднага да отмени нападението.. и карантина за 2 седмици.

Русия използвала СП2 като оръжие, а вие западни рекетьори като какво го използвате, че сте го спрели бе кретени?

САЩ минават безугледно всякакви граници на Нормалното ! Във всеки смисъл ! България трябва да се Измъкне от този Тотален Контрол на САЩ и верните и кучки от запада!

Да не мислите , че русия е забила съветското знаме в Берлин за кеф или че изтегли войските си от източна германия без нищо. Германия няма шанс , тя не може да купува газ от друг. Сащ говорят небивалици.

Schilo

САЩ показват надменното, арогантното и имперското си мислене. Дали им пука за германците? Да не се лъжем- ЕС и НАТО са маши в ръцете на ония, зад океана.

Кой са тези фащ да се бъркат не гледат че имат хора още в резервати там

А какво ще каже химическата промишленост на Германия, че там основно ползват газ?