САЩ с още санкции за износ на стоки за Русия заради Навални

Търговското министерство на Щатите обяви, че "се е ангажирало да попречи на Москва да се сдобие с американски технологии"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ щели да забрянат износ на техноглогии към Русия?? Вярно ли бе? Ко и точно техноглогии че не се сещам? До сега не съм чул и видял САЩ да продават нещо на рРусия и то точно технолгоии.За спавка въпреки че има санк;ции от двете страни: Русия изнася към САЩ съвпукно с +75 % в повече отколкото внася нещо от там.Факт

не си доразбрал явно. САЩ може почти нищо да не изнасят към СССР.. така де Русия, но това, което продават са точно технологии и то точно за добив на въглеводороди - това е от меко казано жизненоважно значение за братушките. А американците реално погледнато нямат какво да внесат от руснаците - абсолютно всичко, което могат да предложат те, американците могат да го получат на конкурентни цени от други страни. С изключение на космическите полети, но ОЧЕВИДНО това вече не е проблем.

Кой иска да вика "УРА" за справедливите американски санкции ? НИКОЙ! Защо бе, омръзнаха ли ви?

Уж се борихме за демокрация, обединение - бутахме берлински страни. А то какво пак старата песен - Нова студена война, нов КОКОМ. Само дето сме от страната на джендърите и тъмнокожите и сме най-бедни в Европа.

Да, ама сме по-богати от мужиците!

По богати ама на евроталибански ценности и хумор.

по-богати сме само усреднено като БВП на глава от населението. Иначе сме по-бедни във всяко отношение, освен културно... ама там дори да бягаме срещу руснаците пак няма да ни настигнат.

САЩ се меси вев ватришниъе политики на даржавите, маниполирват и слагат тиахниа човек , навални кои е тои? За китаи се малчи защо ? Страх много страх ,

Няма по0големи наглеци от Краварите – факт: Когато диктаторът Анастасио Сомоса беше на власт в Никарагуа. за него Никсън беше казал: "Ние знаем, че Сомоса е СВИНЯ, но е наша СВИНЯ!". От това изречение следва, че политиката на САЩ е такава, че ако някъдепо свет управникът не е свиня, то там трябва да поставят на власт СВОЯ СВИНЯ, която да отстоява изконните им глобални интереси!!! Обаче Русия и Китай казват "Цъ", Иран, Северна Корея и Турция напоследък също казват "Цъ". И други народи яе се освест и ще скъсат оковите на покорството!!!

Малка корекция - Казва го Франклин Рузвелт. А преводът, който се ползва в България е "Той може да е кучи син, но е наш кучи син." (точната дума е "son-of-a-bitch").

в такива случаи си спомням как Сталин беше наредил, а Димитров си беше счупил краката да прави от българите македонци.... Спомням си и за разни архиви от МВР където на ежедневните оперативки присъства руското аташе (от КГБ естествено), спомням си как Луканов и Младенов са звънели до Москва на 10 Ноември сутринта да поискат разрешение за пенсиониране, ей така за всеки случай, да не стане "софийска есен"...

"Търговското министерство на САЩ заяви, че "се е ангажирало да попречи на Русия да се сдобие с американски технологии, които може да се използват за зловредни цели в областта на химическите оръжия". С това изречение фактически миролюбивите американски кравари признават, че разработват химически оръжия. че са по-напред от руснаците, но и че техния "Новичок", с който трових Скрипал и Навалко хич не го бива. Обаче нито на Путин, нито на "Широка страна..." и дреме за краварските изцепки на дядо Джо. Руснаците го оставят да стане за ташак на стари години !!!

тея вече станаха смешни с тея санкции, целият свят им се смее вече

Чудят се какво да измислят срещу Русия. Скоро и нови санкции ще има за ново измислено вмешателство в изборите.

На бавен огън ...

И без това износа на краварите е спаднал с 40%, така че това е много добре за Китай. Изобщо дъртия сам си го навира в задния памперс.

А руснаците могат да им експортират малко свръх звукова технология!

Ама дали ще посмеят? Щото бункера няма да спаси путкин ;))

няма да има време да се пребоядисаш.

Както знаем Според Путин санкциите помагат на руССия Значи САЩ помагат на руССия :)

Ние имаме поговорка " Беден ли си дядо попе, да те е...ба в г...зеца""! Това е за Русия. Мизерия и беднотия за мужиците.

Даро като чета какво и как пишеш ъи личи че си мизерник и нещастник.

САЩ не са господари на Света, какво им се кланяте? Те наказват, те решават, вие им коленичите. Само войни са им в главите на управниците им.

САЩисан, не се коркай, така е който го може го може, другия духа супата. В случая Борш!!!

никой вече не ги бръсне за нищо, с тея санкции само им се смеят, Азиатските държави вече им биха шута и си направиха търговски съюя без САЩ, остава и ЕС да направи същото с Русия и американците ще останат с от трите средния, те затова реват толкова и се опитват да разделят ЕС и Русия

Руснаците стреснато ще си го преместят в другия крачол....От страх ,разбира се....

Ще свърши в Хага В килията на Милишевич Венсеремос !

Преди това хага ще изчезне от лицето на земята, разбииш?

Вече и анимации няма да правят степните примати от тайгата.

МКС май ,,отива на кино,, ?

То и без друго руският модул е пробит и космонавтите ще изпразнят чекмеджетата и кацат край Байкокур.

Ах... санкционни списъци...а в тях нищо конкретно не е казано. Защото каквото можеха да забранят, забраниха. Сега вече няма нищо.

Предлагам на вниманието ви откъс от интервю с проф. Вълко Гергелчев, който е специалист по металогенно прогнозиране. Обсебен е от една идея: българското общество най-сетне да научи истината за разграбването на Челопеченското златно находище, най-голямото в Европа. Интервюто е направено на 27 април 2014 година. Кеворк

Бой по канчетата на рушняшката измет, до пълно заличаване на путньовците!

Безкрайни руски полета ще те чакат!

само така америка ,блядките на купони ! ! !

Теб пък кво те топли това..... Бах те у тъпанара

На тебе студено ли ти става ? .... Бах те у л.....а!

аз съм един обикновен педераст ядящ помия,не ми се ВРЪЗВАЙТЕ

САЩ всячески се стремят да сложат свой човек за президент! Руснаците помнят безпределието и анархията през 90-те и едва ли ще допуснат такова нещо.

...технологии в областта на химическите оръжия..., това означава ли, че САЩ произвеждат химически оръжия?!

Химически, биологични, атомни.... Не са спирали. Оръжие да е само

Нямат вече технологии.

Колко вярно и красиво звучи

Посланикът на Москва във Вашингтон е извикан за консултации. Поводът да се мисли какво да се направи, за да не се допусне необратимо влошаване на отношенията с Америка. Като всеки убиец, Путин е рядко страхлив и вече се чуди как да вдигне бялото знаме.

Това е стар руски похват Още Сталин го е ползвал

Тъпи путки от Америка !!!

Не друго ама дНевални е жив и доказателства че е отровен няма, а едни други приятелчета на САЩ разфасоваха журналист в посолството си, има доказателства, запис, знае се кой е наредил и ..... санкции няма. Е не може да викаш Путин е лош, докато си го налапал до топките на саудитски принц касапин

Има бе тъпак. Има. А и СА след това направи много стъпки към демокрацията.

щото хусите разкатаха фамилията на СА;)

Боли ги калашника руснаците за тези санкции...

кви краварски технологии бе идиоти,айде некой да ме обори със технология измислена от НАТУРАЛЕН АМЕРИКАНЕЦ-ИНДИАнец а

Димните сигнали на апахите.

че то още през каменната ера е имало дим,и това ли ще забранят на рашките меките алцхаймери от краварско

е Белият дом..........

що не им няматате санкционни ракети на тия краварски боклуци!!!!

САЩ и ЕС правят санкции на Русия за щяло и не щяло и какво се случва реално нищо не се знае. Нещо намирисва на кучето и кервана.

Русия укрепва от санкциите, така каза президента Путин. Руснаците обаче обедняват, ама тях кой ги есапи.

Насраха се, до ушите!

САЩ са велики, най-великото творение на човечеството.

Каза един нещастен, неставащ на нищо човече.

Schilo

Че руснаците разчитат ли все още на американски технологии? При положение, че и те и китайците имат аналогични?

Те са могучии и произвеждат тонове удобрение за лична консумация ! Прав си шиле , а и транслатора си си оправил рашке :)

ти си по удобренията със специалност " Говежди фъшкии " от Козяк Ваксинираха те и с черна кожена спринцовка и ваксина Спутгник 5

Руснаците един телефон не правят, една пералня даже.

Китайците да, руснаците не. Те просто замениха американското с китайско.

Руската Федерация изплаща по 7000 долара за всяко първо дете 9600 долара за всяко второ дете . САЩ изплаща Нищо . .... "САЩ са Зимбабве с фондова борса и печатница за долари". Джоузеф Стиглиц Нобелов носител за Икономика и Финанси !

Що долари а не рубли бе тролче ?

рублите са със златно покритие, за разлика от кенефската хартия наречена долари

Точната дума е изплашташе.

Браво Павле, с руския си на ТИ !! Ама с твойто "ню-ню", май е друго яче.

МилоМи тинче , щеш ли да те налази "нюнюто" а не само да го сънуваш в мокрите си сънища ;)

123456 - санкциите правят Русия по силна, а руснаците по бедни. Северна Корея не е сама.

Чудя му се на Путин, защо не им тегли една тънка дълга, руска? Та мирясат ведтъж завинаги.

би щото е само дълга и руска, но хич не е тънка. Обозначение - Тежка Междуконтинентална Балистична Ракета Р-36М "Сатана". 25 мегатона адски кошмар...

Кагда забия в катеричката на млада рускиня болшой Болгарски кОр ана примигва в нега и споделя : Вот за ета я пришла в България , освен за конвентируеми левчета. У Болгарски муж как боздуган а у рашкие крепостни мужици ест микроскопично , мекичко нюню ! Не случайно фож на все рашки назовает себя , путя :)))

Кагда руские ти го забьот в заднику ще примигаеш очень очень многа

Припозна се в поста ми рашке и взе да стенеш в безсилието си пред фактите , А ?

Я припазнал тебя как поел мой длинной ур!

На теб па кога ти присадиха такъв бе рашкая разпоретино ?

Това руски с мангалски акцент ли е ;-)

Твоят определено е :)

Абе шматки, не разбрахте ли, че с тези ваши т.н."санкции" само правите руснаците по-силни. Всичко което купуваха от вас и сателитчетата вече си го правят сами и за нищо не ви бръснат.

гледам ги ..пращят от сила Руснаците :)

Да бе как върви „импортозамещението„? Умъчаха се нещо напоследък братушките.

С действията си САЩ ще подтикнат Русия да ги ликвидира. Натам вървят нещата. Русия е Китай ще извършат внезапен удар по краварски сателити, интернет кабели заглушавайки и ослепявайки командването им, което ще бъде парализирано. След което ще последват удари по военни и командни центрове. Американският народ няма да бъде избиван ! Това не е едно време, когато са бомбардирали цели градове и избивано цивилно население.

И като се събуди пет рубли между бузките ?

И като се събудих павката ми го лапнал, и смуче ли смуче

пак ли не са те мандръсали мангали под миоста

Хаха рашките педалчета тръчат да ми се търтят как обикновено гледам :) Харесва им да ги поря като риби :)))

Както Путин ви отпори Крим ли?

Кво ти е бръкнал Крим у жопа та го умеша ?

САЩ наложиха финансови санкции на седем високопоставени руски официални представители, Малиииии, мали, страшни санкции. От 7 са ги направили 8

Даа.... само червените тролове са на линия в момента :)

тъпаци

Истерията на потъналите до уши в собствените им лайна кравари и затънали в такъв дълг, който ще ги удави в скоро време!

им е през мечешкия за краварските простотии,и затова скоро време заради краварските напъни рашките ще бъдат номер едно а бадъня ще е номер 4 по утрепани президенти от самите кравари

Най-много скоро Рашките да карат само Ладички и да ползват компютри на дървени въглища....

Компютрите са китайски, а и колите също

Интресно,като свършат възможностите за санкции,какво ще правят после ?А както изглежда,вече се изчерпват .

е да , са нема да пуснат шефовете на фсб, мвр, военната отбрана, мчс, фсо, и т.п. които и така нямат право да пътуват. тъпа работа.