Коментари - САЩ разшириха санкциите за ограничаване на военната промишленост на Русия | Бизнес.dir.bg
назад

САЩ разшириха санкциите за ограничаване на военната промишленост на Русия

Трябва да бъдем много честни пред себе си, че Путин е много способен противник, който е готов да се адаптира и да намери желаещи да му сътрудничат, заяви Аарон Форсбър

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - САЩ разшириха санкциите за ограничаване на военната промишленост на Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аарон форсбър - ут къде ие? сигурну корени ут гирмания! хаа ха ха!

Дали, наистина руската военна промишленост зависи от американските санкции?

В един по прекрасен свят, ху дъ фък ис САЩ , тия кога ще почнат на бъдат санкционирани Кога ще се признае геноцида над и индианците, негрите и по тъмно зелените....

Гърджави сорос мишлета Дръвчат виртуални пишлета. Пъшкат и крякат из нета. Ма господарите им са на ръба да хванат самолета. Я в Куба тестват Руски ракети. А подводничките видехте ли? Нещо из Европа става тясно. Перемога нема за Фашисткото им братство. Само мазна подготовка. Да нахлузят чепа и без тренировка. Те за това са винаги готови. Щом им плащат, ще са роби. Кво значение кой е господаря. Щом разпорва им хастаря.

Кратък виц- -Руска икономическа мощ непобедимая. А бе ,как да смажеш нещо несъществуващо ???!

Самите ви мисли са кратък виц , а това, че се мислите за оригинален е вече трагедия.

Благодаря за отзива.И все пак умряла работа е !!!!

Не е отзив, а констатация, нещо тотално е умряло в главата ви, не ви обиждам, пак констатация, но като за горила, пак е нещо.

И каква част от спестяванията Ви са в руска валута ,освен тази която получавате от тукашните Ви писаници ???

Не получавам никакви пари за това което пиша, лично мнение е, вие сте поредният шизофреник дето му се привиждат Руснаци навсякъде, в тази връзка от ПП-ДБ и до ден днешен не успяха да докажат как Възраждане получават рубли, иначе щяха да се похвалят, а това е така, може би защото не получават. В България такива като вас забраниха да се купуват рубли, иначе доходноста в момента е доста висока, около 15%, в Българска банка може да вземете максимум 1% с мъка, тоест ако сте умен, може да направите доста добри пари от това да купувате рубли и да продавате, но уви, не сте. Само с дрънкане на клишета за рублата, руската икономика и други тъпотии, няма да спечелите уважението на хората, искат се други качества. Все пак не всичко в Руската икономика е розово, ако помислите може и да се напише нещо дето е смислено и едновременно русофобско, но поне ще е истина, но трябва да се стараете повече!

Ясно е,че Щатите наистина се страхуват.

Какво ли би посъветвал Изкуственият интелект за възможни санкции върху САЩ?

след една нощ усилено четене на достоверна информация, ChatGPT-то станало убеден путинист! След това впрегнали цялата западна пропагандна машина, но пак не успели да го върнат "в правата вяра"! :)

Драго Дран

БрюкСелската дезинформация не минава пред интелекта,даже да е изкуствен

Ако военната промишленост на РФ зависеше от САЩ и санкциите им, отдавна да я нямаше.

Така е ,няма гражданска промишленост.

Поредни жалки телодвижения на една отиваща си несъстояла се експериментална империя САЩ.

А кой ще ограничи и наложи санкции на САЩ?!

Китай

Хубаво де, Китай защо не санционира САЩ? Да не излезе, че Китай е по-голям приятел на САЩ отколкото на Руспия.

кой е па тоа сащ, че да налага санкции на цел свет, майната му

Ако САЩ са никои, защо квичите срещу тях?

САЩ и вие техните подлоги квичите срещу Русия

Трябва да признаем пред себе си, че Путин ни ебе като животни, защото сме долни педераси и не щем да се лекуваме.

Оооо, Ваня, пак ли си дошъл да се излагаш. :) Споко, за тебе санкции няма да има. Много си ниско в хранителната верига. Виж, ако санкционират 40 000 000 руснаци, тогава може и да наблиш списъка. :)))

Проблема на педалите е, че в началото имат съмнение дали се става педерас само от главичката, а в последствие, не могат да се запрът с дулата в ануса.

Просто им спрете вноса за ТВЪРДОСПЛАВНИ ПЛАСТИНИ за фрезери и стругарски ножове. Натиснете и Китай да не им продава

Тъпако. Кой ще натисне Китай бе ? Ти ли бе профан???

Забрави да кажеш че си педераст

братушките и Китай, а и целият BRICS, да се освободят напълно от токсичната валута USD, която представлява на практика една помпа за инфлация, изсмукваща силите на този, който си позволи лукса да се заиграе с нея... Туморът ФАЩ много бързо ще увяхне без чужда кръвчица...

Пробвано е доста пъти и в доста странм , резултата е плачевен за повярвалите си. Последно се сещам за призива на Ердоган да се отърват от долари, които го послушаха, сега има Турски лири с които могат да си купят 2-3 ПЪТИ по-малко неща, отколкото тия, дето си ги пазиха и различават религия от икономика. То явно не различаваш разликата м/у икономика и нареждания от диктатори - супер (за мен), за да печели някой друг обикновено губи ...

Ще е трудно, но този път ще стане!

США: Всички трябва да ползват петродолара защото става зле за нас! США: Ще накараме всички да не ползват петродолара със санкции!