САЩ победиха "Хуауей" в Норвегия

"Теленор" избра "Ериксон" пред китайския оператор за 5 Джи мрежата в страната

Обратно в новината

Коментари - САЩ победиха "Хуауей" в Норвегия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом целите говедарски щати са се напънали да борят ЕДНА китайска фирма - бем ти мощтната икономика са.....

Много ясно, че ще бучат. Всички са получили не малко пари ...

Наште комунисти ще вият като псета пак хахаха....

Как може да си зъл по рождение? - Ами ако си американец, може.

Големите пари трябва да се папат само и единствено от "най-добрите,най-демократичните,които искат само мир и справедливост по света"..

Бе то и ти ще завиеш като псе, като ти вземат китайския комунистически компютър, от който пишеш сега..

Я сега (ако имат смелост) да излезат тези който твърдяха че 5 джи го инсталират само в бедните държави за проба. Или щом американците са казали вече 5 джито е безопасно

Правилното заглавие е: сащ победиха Норвегия, защото ще им струва 3 пъти повече. Норвегия е богата държава.

Те докато го вземат, може вече да се прави в Индия или в Пакистан. Където има по-евтини роби. Важно е кой го е измислил. А цялото IT на практика е измислено в САЩ. Панимаеш ?

Честно казано предвид кой е президент на САЩ сега, не виджам особена разлика кой ще извършва шпионажа.

И от македонците също, не само от САЩ. :) Както каза Тръмп - даже с римската империя са били приятели - тогава вече са ги мислили всичките тези IT работи.

САЩ защо се меша във вътрешните работи на чужда държава? Тук не участва американска компания. Друг е въпросът, че скандинавците се подкрепят взаимно - тук шведска компания.

САЩ се заядоха сериозно с Поднебесните. Вероятно САЩ накрая и ще го отнесат сериозно.

А смее ли Норвегия да вземе независимо решение? А се направиха на независими, а са отнесли някои санкции или ембарго.

Самите езици за програмиране които се ползват и днес откъде са? Аре помисли си вътре защо всичко е на английски, а не на китайски или руски, а? Интернет на който си плещиш глупостите къде е измислен ? PC архитектурата къде е измислена ? Процесорите Intel и AMD не само че се разработват в САЩ, но се и произвеждат и до днес основно в САЩ. Имат заводи и в Израел и Германия. В Китай Intel има един завот по най-старата си технология. OS-а ти откъде е? От Македония ли ? Платки и кутии всеки може да ти направи Разбам, че си доста тъжен от този факт, но опита ти за ирония но е доста жалък и нелеп :) :) Но пък щом те кара да се чувстваш по-добре, давай, не пречиш :)

Преди години СССР раздели света на 2 и издигна стена в Германия. Сега САЩ се опитват да направят същото. Предвид тенденциите в популацията на Западния свят не мисля, че това е разумен ход, но времето ще покаже.

каква е точно ролята на САЩ в тази "победа" - това ми свучки като шведи предопчетоха да пият финладска водка пред "китайко саке".

САЩ ако кажат на свойте съюзници да се обесят и те ще го направят в знак на солидарност:))))))

САЩ за се обявят за агресор-

Ние сме идеалният пример, като нашите новоеничари спряха "Южен поток" през България изпълнявайки нарежданията на САЩ и така облагодетелстваха Турция (само да спомена, че това е за втори път-първия път Иван Костов отказа и руснаците направиха Син поток)! Така спряха и 4 блока на АЕЦ Козлодуй и не започнахме строителството на АЕЦ Беляне. Затова се превърнахме от енергиен център на Балканите в център на кръгово движение на енергийните потоци, които ни заобикалят. Затова пък нашия премиер е много горд, че го приели да седи до камината в Белия дом! Като добри евроатлантици купихме и платихме на "зелено" самолети Ф-16 модел 1978 г. на цената на модерните Ф-35, които ще бъдат произведени в най-добрия случай след 4 години, в разрез с всички решения за ценови таван на Народното събрание и след като станахме за смях пред целия свят провеждайки "конкурс" след което теглихме една майна на всички участници и заявихме, че решението ще е политическо! Народе, народе, до кога ще спиш!

САЩ имат доказани подслушвания от китайската комунистическа партия чрез хардуер на хуавей. Нека не изопачаваме казаното. САЩ казват - риска от използване на хардуер на хуавей е такъв че ако някоя страна го ползва, ние няма да може да споделяме информация с тях, защото няма да знаем кой слуша. И в крайна сметка печели европейска компания, от това какво по-добро?

Поговорката май е, "Я не сакам на ериксон да му е добре, а на хуавей да му е зле. Оригинална американска мисъл

Почти всичко казано от Вас, стъпва върху полуистини, с ясна цел... Истината е, че САЩ и Русия са най-големите световни агресори. И от двата безскрупулни агресора трябва да се пази всяка европейска страна. Не трябва да се допуска сериозна политическа и/или икономическа зависимост, защото това ще доведе втори 9-ти септември (било с руски, било с американски ботуш). И САЩ и Русия искат разпокъсан ЕС. Съответно, благодарение на спонсорите на Тръмп (същите финансираха преди няколко години Брекзит кампанията на Фараж), както и на хибридната руска агресия във всяка европейска страна (включително в обединена Великобритания), Великобритания се отделя от ЕС. Не трябва да се допуска да се вярва на тролчета, било американски, било руски, като под всяка новина се бълва помия. Замислете се също и отвъд казаното във всяка статия - например, че Норвегия е имала избор между много компании, а не само между 2,съответно американските също са отсяти. И когато имаш излишен политически натиск, може да избереш съсед производител, отново с китайски капитали, всъщност...