САЩ победиха "Хуауей" в Норвегия

"Теленор" избра "Ериксон" пред китайския оператор за 5 Джи мрежата в страната

Обратно в новината

Коментари - САЩ победиха "Хуауей" в Норвегия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поговорката май е, "Я не сакам на ериксон да му е добре, а на хуавей да му е зле. Оригинална американска мисъл

САЩ имат доказани подслушвания от китайската комунистическа партия чрез хардуер на хуавей. Нека не изопачаваме казаното. САЩ казват - риска от използване на хардуер на хуавей е такъв че ако някоя страна го ползва, ние няма да може да споделяме информация с тях, защото няма да знаем кой слуша. И в крайна сметка печели европейска компания, от това какво по-добро?

САЩ за се обявят за агресор-

САЩ ако кажат на свойте съюзници да се обесят и те ще го направят в знак на солидарност:))))))

Ние сме идеалният пример, като нашите новоеничари спряха "Южен поток" през България изпълнявайки нарежданията на САЩ и така облагодетелстваха Турция (само да спомена, че това е за втори път-първия път Иван Костов отказа и руснаците направиха Син поток)! Така спряха и 4 блока на АЕЦ Козлодуй и не започнахме строителството на АЕЦ Беляне. Затова се превърнахме от енергиен център на Балканите в център на кръгово движение на енергийните потоци, които ни заобикалят. Затова пък нашия премиер е много горд, че го приели да седи до камината в Белия дом! Като добри евроатлантици купихме и платихме на "зелено" самолети Ф-16 модел 1978 г. на цената на модерните Ф-35, които ще бъдат произведени в най-добрия случай след 4 години, в разрез с всички решения за ценови таван на Народното събрание и след като станахме за смях пред целия свят провеждайки "конкурс" след което теглихме една майна на всички участници и заявихме, че решението ще е политическо! Народе, народе, до кога ще спиш!

Почти всичко казано от Вас, стъпва върху полуистини, с ясна цел... Истината е, че САЩ и Русия са най-големите световни агресори. И от двата безскрупулни агресора трябва да се пази всяка европейска страна. Не трябва да се допуска сериозна политическа и/или икономическа зависимост, защото това ще доведе втори 9-ти септември (било с руски, било с американски ботуш). И САЩ и Русия искат разпокъсан ЕС. Съответно, благодарение на спонсорите на Тръмп (същите финансираха преди няколко години Брекзит кампанията на Фараж), както и на хибридната руска агресия във всяка европейска страна (включително в обединена Великобритания), Великобритания се отделя от ЕС. Не трябва да се допуска да се вярва на тролчета, било американски, било руски, като под всяка новина се бълва помия. Замислете се също и отвъд казаното във всяка статия - например, че Норвегия е имала избор между много компании, а не само между 2,съответно американските също са отсяти. И когато имаш излишен политически натиск, може да избереш съсед производител, отново с китайски капитали, всъщност...

каква е точно ролята на САЩ в тази "победа" - това ми свучки като шведи предопчетоха да пият финладска водка пред "китайко саке".

Преди години СССР раздели света на 2 и издигна стена в Германия. Сега САЩ се опитват да направят същото. Предвид тенденциите в популацията на Западния свят не мисля, че това е разумен ход, но времето ще покаже.

А смее ли Норвегия да вземе независимо решение? А се направиха на независими, а са отнесли някои санкции или ембарго.

САЩ се заядоха сериозно с Поднебесните. Вероятно САЩ накрая и ще го отнесат сериозно.

САЩ защо се меша във вътрешните работи на чужда държава? Тук не участва американска компания. Друг е въпросът, че скандинавците се подкрепят взаимно - тук шведска компания.

Честно казано предвид кой е президент на САЩ сега, не виджам особена разлика кой ще извършва шпионажа.

Правилното заглавие е: сащ победиха Норвегия, защото ще им струва 3 пъти повече. Норвегия е богата държава.

Я сега (ако имат смелост) да излезат тези който твърдяха че 5 джи го инсталират само в бедните държави за проба. Или щом американците са казали вече 5 джито е безопасно

Големите пари трябва да се папат само и единствено от "най-добрите,най-демократичните,които искат само мир и справедливост по света"..

Как може да си зъл по рождение? - Ами ако си американец, може.

Наште комунисти ще вият като псета пак хахаха....

Бе то и ти ще завиеш като псе, като ти вземат китайския комунистически компютър, от който пишеш сега..

Те докато го вземат, може вече да се прави в Индия или в Пакистан. Където има по-евтини роби. Важно е кой го е измислил. А цялото IT на практика е измислено в САЩ. Панимаеш ?

И от македонците също, не само от САЩ. :) Както каза Тръмп - даже с римската империя са били приятели - тогава вече са ги мислили всичките тези IT работи.

Самите езици за програмиране които се ползват и днес откъде са? Аре помисли си вътре защо всичко е на английски, а не на китайски или руски, а? Интернет на който си плещиш глупостите къде е измислен ? PC архитектурата къде е измислена ? Процесорите Intel и AMD не само че се разработват в САЩ, но се и произвеждат и до днес основно в САЩ. Имат заводи и в Израел и Германия. В Китай Intel има един завот по най-старата си технология. OS-а ти откъде е? От Македония ли ? Платки и кутии всеки може да ти направи Разбам, че си доста тъжен от този факт, но опита ти за ирония но е доста жалък и нелеп :) :) Но пък щом те кара да се чувстваш по-добре, давай, не пречиш :)

Много ясно, че ще бучат. Всички са получили не малко пари ...

Щом целите говедарски щати са се напънали да борят ЕДНА китайска фирма - бем ти мощтната икономика са.....