САЩ отвориха стратегическите резерви, за да намалят цените на бензина

По разпореждане на президента Джо Байдън са освободени 50 милиона барела петрол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опасно. Винаги след изчерпването на този резерв следва война.

Е добре де........Нали краварите се отказваха от нефтопродуките и минаваха на зелена енергетика! Нали имат ТЕСЛИ! Да си карат тич дървени ТЕСЛИ и това е!

Недоразумението кръглият идиот Байдън, вместо да разреши добиването на нефт отваря резерва. Тези 50 мил барела са горивото в Щатите за два дена и половина. Тръмп го кипи ефтино след това идиота ще го купи сигурно на 5 пъти по-скъпо. Всъщност цената скочи.

Когато картелите дръпнат смукача, държавата е длъжна да се намеси и да ги парира с по-ниски нормални цени. А ние тук какво праим - картела вдига цените, а държавната служба КЕВР ги защитава ???

А у нас Държавният резерв купува пшеница на 75 ст., при пазрна цена на дребно 50 ст. Така освен, че някои хора ще се нагушат яко, и допълнително ще вдигнат растящите цени на жито, брашно и хляб. На това му се вика "С мисъл за хората", но само за някои хора, които же се облажат яко!

Аз не знам как БГ народ още не е на протест за цените на бензиан, които минаха отдавна 2.50/л

Ами да слизат от камионите, с които карат децата до градината! Значи ние може да караме 1000 кубика тротинетки с измислено турбо, а те гъзарите, да крадат от целия свят и да плащат 1.5 лв. за литър, и то след поскъпването от 50%! Или пък за нас автобусите и колелетата, а за тях "Тундрите"! Както индианците са яздили коне, така и тези трътки могат...

иби са бе парцал . ти ще ми кажеш какво да карам . Туземец смотан

На прост и неграмотен човек като теб, и магаре му е много! Вързвай цървулите и беж да те няма!

ти да не си от Ибиса , сельо .