САЩ негодуват, че ОАЕ приютяват активи на руските олигарси

Емирствата решиха да не налагат санкции на Москва или да конфискуват имущество на близки до Кремъл милиардери, което ядосва Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дубай надали ще е по джоба на редовия руснак, Турция ще се опита да обере средната класа туристи и капитали, но без да минава гранцита. Имам едно чудене, къде почиват руснаците тази година?

ОАЕ васални ли са на САЩ?

Тези санкции и конфискации много напомнят на пиратството и колониализма от миналото. Как големият господар, от името на силата определя къде, какво да се присвои, конфискува ( разгледайте музеите на Англия, Испания и др). Как се заповядва (гласува), принуждават се и другите страни да мародерстват чужда собственост под предлог санкции. Как се пазаруват наивници (новите роби) да воюват на избраната страна. И как се сочи кой е от добрите, кой е лош. За жалост алчността не е заличена като политика и мислене от страните възползвали се от световните благини, ресурси, хора като стока.

с какво е натъпкан Ермитажа бе, мать твою? С рисунки на мурзилки? Или с КРАДЕНИ КАРТИНИ на световните майстори?! Кога бе, Путяк недоебан, Ермитажа ЩЕ ВЪРНЕ ОГРАБЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ КНИГИ, РЕЛИКВИ, АРТЕФАКТИ?

аве педал кажи 1 руска колония по света ве трол? в Африка имало ли е, ами в Америка ами в Азия? кой има колонии от стотици години и избива местното население? кой ограбва държавите по света? а в Лувъра или Британския музей и т.н. какво има? само френски и английски предмети ли? ай бегай от тук соросоид продажен

Някои не разбраха че светът не се върти около тях....

САЩ вече само това могат да правят - да негодуват хахах

Якутия, Буратия, Коми и така... Ама не са колоний а крепостни селяни на московията и цар Путин 1ви и КГБ Болярите. ;)

Имаш крава - пиеш мляко.

Нямаш крава - пиеш бира.

САЩ и европейските им подлоги да го ду.....

Само Уефски ОАЕ !

и в Русия има много гад, ша знайш. ...и ни един с руска фамилия, ама сите у Думата. Кат при нас положението ...

Тази статия е малко в стил "олиго май фрейнд"...

Не всички държави крадат активи от частни лица против всякакви правни норми.

Само 60-65 държави от 200 налагат санкции, повечето рекетирани от най-фалиралата държава в света САЩ/печатаща долари денонощно/ с над 800 "миролюбиви" военни бази по света. Тези повече от 135 са с повече от 60% от световното население. Та леко с израза "повечето страни". И никой не може да конфискува чуждо имущество/особено пък държавно/ по решение на правителството без санкции от ООН, а такива срещу Русия няма. Същите трябва да има и срещу САЩ И НАТО за нападение срещу Югославия, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и т.н., но няма. Защо всички мълчите бе умни и красиви? И сега в момента има истинска война в Сирия, която е нападната от САЩ, НАТО, вкл. ТУРЦИЯ, ИЗРАЕЛ, и всякакви терористи. Русия е единствената поканена там от законната власт на Сирия!!!

Няма ли да им пратите малко демокрация а? Жалки чифуто-негърски мелези.

Кървави пари.... Яхтите да си стоят в Дубай и района, чудесен климат. Като влезе в свободния свят ще има арест

Глупак!

Си ти!!!

Сводният свят...това е вица на века! Конфискуват каквото когато и на който решат. Пожелавам ти такава свобода и на теб!

Винаги ще има някой силен готов да вземе още потоци от "готови" пари... До скоро беше Англия.. сега ще има рев, че отиват в Турция, ОАЕ и т.н.... ТОВА е положението. Парите нямат, морал...

ни интересува какво негодуват краварските джендъри . Да си ходят у дома да си оправят училищата , негрите в гетата , бездомниците, престъпността, половата идентичност и да спрат да се мешат където не им е работа.

Gugnelid

Да си оправят и мъртвата валута, да изплатят дълговете си в злато и тогава - да го духат!