Коментари - САЩ може да изпадне в неплатежоспособност на 1 юни | Бизнес.dir.bg
назад

САЩ може да изпадне в неплатежоспособност на 1 юни

В писмо до Конгреса финансовият министър Джанет Йелън обяви, че единственият изход от кризата е повишаване на тавана на федералния дълг

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - САЩ може да изпадне в неплатежоспособност на 1 юни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не може да фалираш а в същото време 36 милиарда за Украйна. И това е само върхът на айсберга.

В САЩ всичко е 10х реалната му стойност. Доларът е балон, който ще се спука в поредния финансов крах...

Ами да фалират, да видят хубаво ли е....

Знаете Ли Колко Крадът От Добива На Петрол в Либия ? Аз Знам 50% Искаха 70% Но Президентът На Либия Нададе Вой !!! Защо Судитска Арабия Не Вдигаше Телефона На Лумпена Байдън ? Еми Бяха Решили Да Си Продават Нифта В Юани !!! Ха Ха Хаа И Лумпена Байдън Прати Боре Джонсън Да Им Шепне ЧЕ ще им запалят кладенците на Арабите !! Да Кадафи Го Убиха Но Той нямаше Атомно Като Ким !!! Те Путин Жиф ще го Одерат но и той е силен с Атома Ние сме Зле С техните Хора Кире И Василев Няма Отърване !! Пак Тях ще Сложат Краварите а Преди Да Фалират Те Ще Си Разрушът Еврогейския Само Те са им Роби !!!

Пак ще се повтори кризата от 2007. Само че този път няма да е световна, а американо-европейска. Раша, Китай и останалите страни от Брикс много добре направиха. Не случайно в момента още 19 държави искат присъединяване. Почти целия Близък Изток и Латинска Америка искат да се махат. Навремето заради това Клинтънката нареди да убият Кадафи-защото искаше да прави Съединени Африкански Щати и да се откаже от долара. Да беше изчакал няколко години! Сега нито щеше да има имигранти от северна африка в Европа, защото той ги спираше. А и една силна Либия в Брикс щеше да е жесток удар за интересите на САЩ.

+++++++++++++++++++++++

Eто Ви Факт Защо Млазят Путин И Искат Да Распаднат Русия ??? За Да Крадът Ресурси Ще Ги Смаже БИКС 18 Нови Страни Влизат В Този Съюз

Обама УДВОИ държавния дълг и оттогава американският дълг е в експанзия.

Изключено е да изпаднат в неплатежоспособност. Печатницата за фалшиви долари си е тяхна.

Те вече не печатат има само виртуални пари с копчето на клавиатура се добавят нови пари ...

Не, просто им трябва нова война.

Добре де, защо фалирахме НРБ? (еби ко комунизма той и без това си беше тръгнал още 1986). а? Тогава все още имахме и ние армия.

Финансовите проблеми на България започнаха с финансовите проблеми на СССР, която почна да иска рубли вместо калпава селскостопанска продукция. После СССР падна и всичкото строителство у нас умря. После НПО Тата направиха виденовата зима и преврат и туй то.

И това са, видите ли,най-богатите и най-успешни демократнични .. уроди. С тези взети 'назаем' - и още поне толкова откраднати - имат най-голямата атакуващта армия в света. За да поддържат крадливото и обирджийско статукво.

Няма да им е са първи път. Всъщност, това вече толкова пъти се повтаря, че със сигурно някои там са изхилили, вдигнали са ръце и са попитали риторично "пак ли". Ще има малко спорове, малко драма, малко театър и отново ще вдигнат тавана на дълга. Но докато петродолара съществува, това ще е така. Ще си печатат, докато доларите се търсяят по света. Но печатницата няма да може още дълго да печата. В момента доларът има едва 3% покупателна сила. Което е много близо до нулата. Лайн?то вече лети към вентилатора

Царят е гол...

Къде са сега утепаняците "пффффф","dp" и другите соросоиди - да спамят,че това е фейк,руска хибридка и подобни тъпотии.....

Няма страшно. Ще променим критериите за дефолт както мин.год. ги променихме за рецесията.

Тез немат шанс за Еврозоната! А с мигрантите от Мексико - Шенген ще видят след около стотина години.

мишки :)

Че това новина ли е? ФАЩ го играе тоя филм всяка година по това време.

Дългът на сащ е вече над 31,4 трилиона долара. Брутният вътрешен продукт се оценява на около 26,855 трилиона долара за 2023. Това са приблизително 117% съотношение. В Европейския съюз, съгласно т.нар. критерии от Маастрихт, за стабилно се счита ниво на публичния дълг, когато представлява не повече от 60% от брутния вътрешен продукт (БВП).

Но ЕС няма най-голямата армия за нападение в света, най-опасните кораби, най-лошите маринки, най-злобните самолети. И - за сега - си нямат долар.

Ще вдигате тавана и ще печатате долари без покритие докато не му писне на света и не изхвърли фалшивия долат от сметките си... тогава ще дойде и вашия разпад.

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата..... !

Такава "тесла" съм ударил на всемогъщия долар, с идеята за ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНЯЦИТЕ. Конкретика няма, защото се трие яко.

бързо вдигайте тавана, че няма да има пари за украина толкова дълго колкото е необходимо

Пак ли започва тоя цирк ?!? Докога ще залъгвате хората, само и само да се облажите с повече, на гърба на хората ?

Добре, че са краварите за да има финансова стабилност по света.

И мир

и равноправие, и справедливост :) айде стига сме си играли на думи.

Няма нищо интересно!!!! Ще се накарат в Сената 2-3 седмици и малко преди крайният срок ще гласуват повишаване тавана на дълга!!!! Това го правят от 10 години!!!! А че са зле и печатат хартия без покритие НЕ е ТАЙНА за нито една страна! Именно заради това повечето страни възприемат разплащането помежду си в национални валути!

Спокойно, баби Джанет! Ще вдигнете тавана, всичко е точно!

опа кво стана, нали соросоидните тролове ни убеждават постоянно, че САЩ са най-великите, няма по-силна икономика от американската, а то кво се оказа, че са пред фалит

те са най-силната икономика в света, непрекъснато си вдигат тавана няма кой да ги стигне по дълг

Всяка година една и съща "драма" се разиграва пред очите на лековерните.... Ами вземете пък да го намалите тоя дълг малко, а не всяка година да го увеличавате.... то е ясно, че нямате намерение да плащате и тия дето държат големи количества ДЦК на сащ ще се набълбукат с вода, ама да видим кога...

А ние тук се съмнявахме,че санкциите работят. Да би мирно седяло, щяха да си живеят на вересия още десетилетия. Сега -ядец. Обратно в пушеците на 50те

Защо в едно изречение пишете министър и конгрес. Или пишете министър и парламент. Или секретар и конгрес. Няма министри в щатите.

Ужаз!!!! Продавам спешно 1 млн.долара кеш в разни банкноти от 90- те години. За НАП - парите са от бакшиши!

1 рубла, 1 юан и 1 драхма ти давам, толкова струват.

В играта монопол банката кога фалира? Само баламосват хората и местят пари от един джоб в друг.

Според мен не си прав - те ги харчат тези пари - дават ги на хора които пазаруват и ги вкарват в обръщение

Да напишеш на наши хора. Когато се напечатът дцк се дават на банките, които от своя страна дават заеми на клиентите срещу лихви. Най просто написано. Та кой плаща инфлацията после ние.

Искам да кажа, че парите не са виртуални и не просто се местят от една сметка в друга - това са пари които се вкарват в обръщение и се харчат и да - увеличват инфлацията. Коментара ми е относно "Само баламосват хората и местят пари от един джоб в друг."

Те тези саа фалирали отдавна и всички го знаят. Сега покрай фалитите на банки, вече и ДЦК-тата им взеха да стават токсични. Вчера са "спасили" от фалит още една голяма банка, като Дж. Пи. Морган я е погълнала "доброволно" през уикенда. :-)

Малко ми е забавна ситуацията в САЩ - знаят, че нямат парите, но не правят нищо за да ограничат разходите - просто искат още дълг... и до кога ще е това?!?

Докато има къде да запалят нова война, от която да се облагодетелстват. Както са го парвили, правят го и ще продължават да го правят.

Тук едни американофили и европолюбци до онзи ден пишеха колко струвала рублата и как икономиката на Русия се сринала след санкциите. Кога викате Русия ще мине под дефолт? Или бедните китайци, дето разчитали на САЩ да съществуват? Не разбрахте какво означава потъващ кораб, но когато стигне до водата ще разберете! Това им е основното предимство на потъващите кораби, че там поне вода има за всички.

"евролюбци" и "американофили" са си платени пропагандатори, в това им е проблемът на тях!

OT COPOC !!!!!!!!!!

Айде де, напечатайте още малко, ама нещо никой не ви взима хартийките...

Обаче прави впечатление, че младите и красивите в САЩ са на всички нива на държавното управление! А ние мислехме, че Мика Зайкова е стара!

Внесли са си 350 хиляди деца нелегални мигранти от 2021г. насам, за да си поддържат младостта. 80 хиляди са безследно изчезнали.

А, как е възможно ? Нима туитването, фейсването и ютубването не носят пари на държавата ? Наистинали "клик" приходите всъщност са ... виртуални приходи в една виртуална икономика, която бълва виртуални пари ? Не знам дали някой по света може да се похвали с продукт, който да е Made in USA - 99% са Made in China с руски ресурси - защо сега лъсна голият задник на самозабравилият се западняк, която живее нереално луксозно на гърба на ограбените от правителството на сащ народи, а не защото работят и произвеждат повече ? А докога си повярваха, че може да минава този номер ?