САЩ и Франция оценяват съобщенията за теч в китайска атомна централа

АЕЦ "Тайшан" е управлявана съвместно от Framatome и китайска държавна компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така си знаех.Отписвайте се ! Китайците ще ни изритат от Европа.Ако не се ваксинираме доброволно ще изтряскат и някоя централа в Европа. Намираме се във война и спирането на тока и гърменето на АЕЦ е препрограмирано....Сатанистите са на ход...

лошо ни се пише - от китай електрониката, от индия - ваксините, от сащ - следенето в нет-а. а ние - какво сме дали и какво ще дадем на света ?

... и от Русия шпионаж!

Какво значи "натрупване на инртни газове"? Ксеноново отравяне? Но това е стандартна ситуация, за която има отработена процедура. Не могат ли да дадат някаква смислена информация?

"технологии ", толкоз!

Китай не трябва да залага на френски технологии.

Франция това е НАТО.

;)

някой чесън от китай? земеделието им скоро ще е само за лично ползване

Не ги обичам китайците, но са ми много по симпатични от гнусните индийци. Както всеки бизнес се нуждае от развитие и скейлинг( мащабност ) и тука е същото Начи китайците може да не са много добри, но пък имат възможност да мащабират много с даден бизнес и следователно ще убият по малките икономики -франсетата, американците и прочие Къде са 1.5 милярда, къде са останалите Г7 нищо не може да направи, само да се нацепи на по малки парчета дъжавата - което няма как да стане В крайна сметка сами си го направиха Г7, щото искат ефтини стоки В крайна сметка китай ще задмине всички, не че са нещо специални ами щото са много

Ние нямаме ядове с Белене и Южен поток.

Нямаш, щото европейци се грижат за тая работа.

Нали и те работят в дефектиралата централа.

А теча във Фукошима оценихте ли?

Френската радиация е полезна. Тя не е като вредната комунистическа китайска радиация. А най-вредна е руската (нищо че не е комунистическа). Щото така казаха от Козяк.

Тъпанар

Който не е работил с китайци, да не коментира моля. 4 години лъжи, подкупи и сволоч. Ниска или никаква хигиена в комбинация с цигански манталитет. Ситуацията е следната: Китайците нямат вина. Вина има китайският империализъм. Няма как да натресеш 20-ти век технологии на хора дето до вчера са събирали ориз и в кал до ушите. Това да не ти е Европа.. 2 000 години кръвопролития и 200 години технология.. Китай се излюпиха оня ден и решиха, че да се краде е най-лесно.. Дали технология или нещо друго.. Къс и опсаен път. Без никакъв контрол.

Ама наистина ли Китай се били излюпили онзи ден?! Моля прости и неуки хора да не пишат по форумите! Я прочети колко от най - големите открития и изобретения са направени в Китай и в последствие са били откраднати от европейците бе тъпигьоз?!

Факт е, че само императорите и две-три слуги около него са можели да пишат през всичките хилядолетия. Също е факт, че много открития са направени там, но никога не са прилагани, заради режимите, които царуват и до днес в Китай. Факт е, че само да четеш за открития, не означава, че осъзнаваш колко прости са били преди и колко прости са останали и до днес. С какво е допринесъл Китай за съвременната цивилизация? С евтин труд и кражба на западна технология. Копие на Русия. Крепостни селяни и до днес.

Много от технологиите съхранени в Китай не са китайски. Масови археологически разкопки показват знатни вождове с черти на бялата раса. В Китай никога не имало свобода за лична земя и оръжие на всеки. Социална организираност да. Но технологично откривателство , систематизирано естествознание както в европейските общества не.

Френска атомна централа...

Използват стари и небезопасни технологии и после реват че има течове! Какъв е реактора в Румъния на Дунава? Да не е от същия тип?

възможно, френско-канадски е, и собственост на китайска фирма към момента. Известни са и с единствената стачка правена в аец.

Първо дават технологии на хора, застинали в късното средновековие и прегърнали "комунистическата" идеология. После учудване зашо се крият проблемите. Имаше една мисъл на Айнщайн какъв си ако очакваш различен резултат при едни и същи опити... Горките хора в Хонг-Конг. Живееха в един от световните центрове

ХАХААХХА с подобен коментар спокоино ти лепвам титлата палячо :D :D :D

Тъпунгел, я виж къде ти е направен телефона или компютър на който пишеш!

НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПОЧУВСТВА РДИАЦИЯТА ОТ 5 ДЖИ, ТЕ ГО СТАРТИРАХА ЗА ДА МОЖЕ ДА НИ ПРОСЛЕДЯВАТ ЧРЕЗ НАНО ЧАСТИТЕ И КРИСТАЛИТЕ В ТЕЛАТА НА ВАКСИНИРАНИТЕ!!! 5 ДЖИ Е ЗА БИО РОБОТИТЕ!!! ВАКСИНАЦИЯ = ГЕНОЦИД НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

То и в САЩ и Франция е имало аварии на АЕЦ-и.

Затова са специалисти. Най-големите специалисти са в Украйна.

Инфо войната срещу Китай ще става все по-разнообразна и все по-интересна.

и все по неуспешна