Коментари - Със замразени сметки Русия плати $117 млн. външен дълг, а кредиторите си чакат парите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И праим ся ? Предлагам да спрем да им купуваме газа ! Може да умрем от глад и студ, но поне ще им направим мръсно !

Имат дълг по 55 хиляди долара на човек от населението ние имаме по около пет-шест хиляди долара на човек от населението защо тогава те са по-богати от нас защото печатницата за зелени бележки е при тях елементарно

На Русия дълга след санкциите и редуциране стигна 12 милиарда които бяха изкупени от поставени руски лица така че в момента Русия няма външен дълг как ще ги стигнем руснаците

България има 37 милиарда, а с темповете на киро Простото, скоро ще ги настигнем.

ще духат на Кадирката рязания

С какви глупости ни занимават, че то само яхтите не един, двама олигарси и готов, платен е дълга, само дето трябва да ги разколачат. Така или иначе са арестувани в Италия и Испания.

Не разбрах след санкциите, кредиторите с какво биха заплашили Русия ?

Че няма да й дадат повече кредити. Или мислиш, че Русия ги е взимала тия кредити за да подържа кредиторите на ЗАпад...

за да може да си доставя лекарства и други стоки . Иначе ватенките ще се мажат с виетнамско чудо

Колев много си прост бе Колев

"Службата за контрол на чуждестранните активи на САЩ (U.S. Office of Foreign Assets Control - OFAC) заяви на 2 март, че е разрешила транзакции към лица от САЩ за "получаване на лихви, дивиденти или плащания с настъпил падеж по дълг или собствен капитал", издадени от руското министерство на финансите, централната банка или фонд за управление на активи, но изключението изтича на 25 май." Мдааа! Това е твърда и последователна политика. А иначе другите кредитори подлежат на санкции за операции в долари.

ченч бюрата в САЩ има опашки за Рубли.

САЩ разрешили... Хехе егаси двуличието!

откъде на къде ще им плаща в долари, значи запада национализира половината авоари ма РЦБ а долари им се привиждат! да ме им прати булавата че тогава ще видят кой на кого какво дължал

Идат 2 милиарда.4 април.тогава ще говорим.А 100 рубли за долар никъде няма.В Москва е 300 и няма откъде да се купи.

То сега е модерно да се печатат пари без покритие. Изплащането е само въпрос на технологично време.

Особено в САЩ. Това им е напълна част от икономиката.

Да. Защо да не го правят и други...

Краварите кога ще платят 30 ТРИЛИОНА външен дълъг?

На кого?

30 трилиона е общия , външния е по-малко от 1/3 от това. На кого? На Китай са околко 5-6. трилиона.

Най-голям американски дълг държат японците. Китай не са и втори дори...

Странно какви са тези дългове... та нали путинофилите постоянно ни разправят че Русия нямала дългове....

В сравнение на 30 трилиона които дължи ФАЩ, Русия не дължи нищо!

Че 117 милиона дълг ли е? САЩнапечатаха 350 милиарда да подкупят Иран и Венецуела. Ти за някакви джобни ни занимаваш.

Какво са 117 милиона долара?!.. "Капка", за която и да е държава.

Трите избора в България струваха повече.

Пунт и пластика. Разплащане в друга валута или в рубли е възможно само при взаимно съгласие на страните. Кредиторите не са съгласни, така че трябва да плати с долари. Тече 30 дневен гратисен периоди..... ще видим.

Ти прочете ли какво пише в договорите ????????

Ти си по голяма пластика палячо разпенен

Ма тези руснаци много нахитряха бе. Ще плащат в рубли. По курса на деня. Остава да кажат, че ще си напечатат толкова, колкото им трябват.

Написно е в договорите !!!! ЧЕти бе !

ами те се учат от САЩ да си печатат без почивка

раССия има НАД половин ТРИЛИОН щатски долара външен дълг! Преди Ботокса да дойде на власт е бил само 200 млрд $! Обаче крадливото жужже Шуткин си е свило едни 300 млрд $ и ги е шитнало като външен дълг на кенефа! :)))))))))

Русия дължи ПОЛОВИН трилион!?!? Малееее колко "МНОГО" в сравнение с 30 ТРИЛИОНА дълг на САЩ!

Ти вярно ли сравняваш икономика номер 1 САЩ с бензиноколонката русия?

Русия има една 40 милиарда евро външен дълг, от който половината се държи от руснаци. България има 37 милиарда длг. Жърти копейки. запада иска да обяви Русия в дефолт, за да й прилапа активите в чуждите банки.

Защо плащат, вазелините ги окрадаха като стой та гледай, затварят границата рисуват среден пръст, шутове в дирниците на всички западни посолства и така, да се оправят там вазелините както искат. Иначе си няма смисъл цялото нещо дейва.

Виж сега, има едно място, което се нарича реалност, и където всичките пози, дето ги чупите тука питинофилите престават. Там мачкате каскета срамежливо в ръка, гледате във върха на обувките си и питате с тих гласец, "може ли", "ако обичате" и "бихте ли били, така добри". След това се прибирате вкъщи и си го изкарвате на жената.

Дорбе че ни открехна, житейски мъдрецо. А как се казва на това място в реалността, където произволно дадена държава решава да ти гепи парите, защото не ти се кефи ? И не, не говорим за Судан, Зимбабве или Того. Сещаш се за какво става дума , нали ? Кажи сега , житейски мъдрецо, как му викат на това и какво се прави в случая ?

Намали малко младежки плам. Седни и слушай. Когато напднеш друга държава, трябва да бъдеш наказан. Особено, когато не си най-силната страна на света. И биваш наказан. Както много ясно виждаме. Нарича се пак по същия начин - реалност. :)))) Ти се възмущавай колкото искаш, че не е честно, но ти гарантирам, че има поне 2000 циганина в България, които са по-добри от тебе в каквото вършиш, но те ще си останат цигани, а ти ти. И това пак не е честно, но се случва непрекъснато.

Тази вноска беше мноооооо го малка. Задава се една около 20 пъти по голяма ...след 3-4 седмици. ХАХАХАХА

и кой ще им я поиска?Тия дето вече са под земята на два метра отдолу.Или оскотелият вече запад с разрушена фин.система потънали под вода казина -борси или от тия дето вече нямат вериги за доставки.Кой точно? На всичкото отгоре те /руснаците/ вече придобиха в аванс Украйна и остатъците от западналата икономика едни авансови няколко трилиона долара.

3 -4 седмици са си месец... А за това време само за газ от гейропа идват към 30 000 000 000 кеш. Пиша го с всички нули, да ги преброиш и проумееш сумата. Отделно плащанията от Азия и други "дребни" суми. И отделно за другите стоки, макар и само за метали стойностите да са близки. Капиш?

Гледам, че в Русия тече и дезахаризация. Дърти чугунени глави се бият за захар...

Това видео беше за Румъния, бъркал държавите. Откъде ви изравят толкова неграмотни.

Само до Ру прочел .

Разкрит си. Бегом обратно да учиш още български език.

абе селянин що не си седиш на село и си го заври малко по голям отзад за да не издишаш толкова много че мирише

Значи раССия има фалирала икономика, никой не иска петрола и, Индия евентуално може да и го купува на символични цени, изнася някакъв газ за ЕС и има само 200 млрд резерви! До края на годината раССия отива при СССР в - канала! БУХАХАХАХАХА

Спокойно бе редник . Събуди се вече !

мечтите са безплатни

На практика това е последното плащане, по което Русия е задължена да плати в долари. Всички следващи може по договор да плати в рубли по курса на централната си банка. Питам се - какво мисли да прави Европа с два влака рубли, дето не струват нищо? Кого удрят санкциите?! Едновременно с това Европа плаща на Русия в долари и евро.

Плащане по дълг в долари и евро няма как да се направи с рублей! БУХАХАХАХА Технически е невъзможно!

Такъв е договорът, чичка.

Договора не е такъв. Поредната руска лъжа. Никой не приема рублите за пари.

Чичка, чети статията! Не е писана от Путин, а от ЕС.

Това е все едно да внесеш левове в доларова сметка! :)))))))))))

Без никакъв проблем - банката ги превалутира по курса. Ако не вярваш - дай ми 1800 лева да ти покажа как стават 1000 долара.

банката ги превалутира по курса - АХА и то не по руският курс! :))))))))))) 1$ - 300 рублей ако имат късмет алкашите!

Руснаците винаги са били будали. Виж при краварите е съвсем друго. Изобщо не ѝ пука че дължат 17 трилиона. А половината от козяците тук дори не знаят с колко нули се пише това число

трилиона.

17 бяха преди бая години , отиват към 31 трильона вече …

тези милиончета са нищо в сравнение с стотиците милиарди които ше трябва да даде за унищожената инфраструктура на Укеайна. Тепърва ги чака големия ...

А глупаците като теб си мислят че няма да бъдат засегнати ха ха ха

Ми да си ги вземат парите от блокиранитъе резерви на руснаците. Голяма наглост - блокираш на жената парите, после и казваш ай ми връщай парите, или ще духаш.

На Костя Копейкин в рубли ли му плащат

все Копейкин ви е проблема, а? Гратаджия врещи.

При 650 милиарда резерви да платиш 117 милиона, това е 1/6000 от запасите на Русия. Само краен дегенерат може да се съмнява, че не е по силите ѝ.

Всички запаси са конфискувани на Запад! :))))))))))))) Стана ли ти гадно, а!

27.02.2022 „Не можем да блокираме резервите на руската [Централна] банка, които се намират в Москва или Китай. През последните години Русия изнася резервите си в страни, където не можем да ги блокираме. Русия се подготвяше финансово за такава ситуация, като се отдалечаваше от долара и инвестираше резерви в евро и китайски юани“, каза Жозеп Борел.

2/3 от резервите на раССия са на Запад! Стана ли ти гадно, а! БУХАХАХАХАХА

Че “ майора “ много ти пасва като псевдоним . Ротния ми също беше майор , и беше почти толкова прост ;))

70% от резервите са замразени (единствено тези в Юан реално са достъпни). Плюс ако си мислиш че резервите им трябват единствено за външен дълг при този срив на рублата…

Няма как да се блокира. То се намира при тях.

Е, точно такива като тебе вкараха и Европата в сегашната криза... не е време за мечти а за реална оценка на ситуацията-)

Германия в момента емитира 200 милярда от които 100 милярда отиват за оръжия. Блокираха на Русия 400 милярда за да ги откраднат. Ама то всичко се връща

А при ВСВ, например евреите от Рокфелер и техният Стандарт Ойл е продавал петрол на Третият Райх. Разни фирми като като Кока Кола, Форд и други са едни от големите производители там. Не помня кои дори ползваха евреи от концлагери за труда. Покрай недостиг на материали за Колата, измислят Фанта.

той Путин само да бръкне в джоба си и ще ги плати

От цялата статия разбрах че имали намерение ама щели евентуално да го платят в рубли :)

Нали е записано в договорите.

Руски ТЪПИ тролове, кво говорите за дълга на САЩ, след като само една компания от САЩ - Apple има капитализация 5 пъти по-голяма от "икономиката" на целият руски кенеф! БУХАХАХАХАХАХА Друга компания от там MIcrosoft има капитализация 2 пъти по-голяма от цялата руска кенефская такава! БУХАХАХАХАХАХА

шимпанзетта не могат да станат хора

Имаш ли проблем със страница, най-веротно е на нещо на Айпъла и някой иФоне, да не говорим за мазохистите с Маковете, където после умишлено им забавят машините. А спекулативните оценки, не значат толкова. И изпофалиралите банки в САЩ бяха със супер висок рейтънг. Като питаха рейтинговите агенции, те си казаха, че ги определят по слухове.

Нормално е да е така след като не си плащат дълговете. Така и баба ми може.

Бре АНАЛизатори, какъв проблем за Русия е плащането на няколко милиона, при положение че гейропата си плаща като поп по МИЛИАРД ДНЕВНО САМО за газ? Отделно за всичко останало, а това са още поне толкова сумарно. Тия сметки ще ги блокират ли? Я да видим. "все пак", жалки сте.

Не бе трилиони му плащат от ЕС. Върви се прегледай някъде

ама нали Русия беше Фалирала?! или Брюксел е във Фалит без Газ, Нефт, Торове и Пшеница?!

А тъпите руски тролове години лъжеха тук, че външният дълг на раССия бил нулев! БУАХАХАХАХАХА А се оказа, че имали "само" 550 000 000 000$ външен дълг направен естествено от крадливите боклуци-дризия на ботокса! БУХАХАХАХАХА

САЩ имат 17 трилиона дълг и какво от това? На Русия е 20% от БВП, а на САЩ 130% от БВП

17 а е към 30

17,000,000,000,000$ Беше при Тръмп!!

Глупости , имат ама в пъти по-малък от този на САЩ примерно. Както виждаме и си го плащат , така че не знам какво лъжат освен ,че си изпълняват задълженията.

„Държавният дълг на Русия в края на 2021 г. ще се доближи до 20% от БВП, съобщи министърът на финансите Антон Силуанов, цитиран от ТАСС. Такъв резултат би означавал установяването на многогодишен рекорд.” „21 трилиона долара или 102 процента от брутния вътрешен продукт (БВП) – на толкова възлизат държавните задължения на САЩ в края на мандата на Доналд Тръмп. По-зле не е било от края на Втората световна война насам... през четвъртото тримесечие на 2019 година, на всяко американско домакинство са се падали средно по 115 000 долара задължения. И оттогава те са продължили да нарастват: по данни на аналитичния отдел на агенция Moodys, в края на 2020 дължимите суми за наеми достигат до 70 милиарда долара, тъй като милиони домакинства изобщо не са си плащали наемите или са ги плащали частично.” А Байдън ги закопа окончателно-)

Нека е както твърдиш. Но когато си най-силният и можеш да смажеш всеки, който ти е дал нещо на заем, едва ли ще те притеснява размерът на задължението. Биеш го, не си плащаш, че даже и му взимаш още. Тези така правят от десетилетия. Никой не смее да изисква от тях, всеки им се навежда и моли, евентуално ги убеждава, но в крайна сметка винаги духа таратора.

Хахахахахахах Педераша отидЕ

Ти гледай сега нашата държавица как ще си замине към Турция

Комшо, ако ви вкарат във войната идвай в Одрин. Турския е много лесен и хубав език

Няма и основната причина е НАТО. Излезем ли от НАТО ставаме руска република на мига! Ние и сега сме.