Сърбия и Китай дадоха старт на голяма инвестиционна програма

С китайската компания CRBC е подписан общ договор за реконструкция и модернизация на железопътната част от Коридор 10 от Белград до границата със Северна Македония,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците бавно и сигурно превземат Европа в кеш, така че... така...

Бракя сръбе, да не заборавите: "Га пили пеЯли, га плащАли , плакАли"

щор ва ти ся пееш ли с Боко и Цоко?

Какъв е тоя мост и околовръстно за 500 милиона , някой да не е надписал цифрите . Всички съседи си гледат интересите и подписват договори и с запада и с Китай и Русия , само нашия боклук -Борисов , чака какво ще му каже Меркел или американското посолство, в замяна , нищо не получаваме , някои получават сигурно апартаменти . Такъв , позор още не сме имали .

В Черна Гора збатачиха нещата с Китай,надявам се сърбите да имат повече акъл.Да не теглят някакви заеми които не могат да върнат и да договорят учатие на техни а не само на китайски фирми с китайски раборници .

Ти откога почна да вярваш на фалшивите новини на сороските цру НПОта?

Едишн пояс - друг път!

Китайчетата са умни момчета и търсят умна среда където могат да виреят, а ние сме само на "парле ву и пунта мара ".

Газта ни заобиколи, сега и транспортния жп коридор ни заобикаля, никой не иска да строи и инвестира в АЕЦ Белене защото тока който би произвеждал ще е много скъп и непродаваем, не си защитихме интереса за "Мариците" както направи Полша за техните ТЕЦ-ове... Ще спра дотук, че нямам нерви вече.

ще ще кат има ядящи филии с мас и бавноразвиващи се по едни места така ще е...айде със здраве

Колкото и пари да дават от ЕС за инфраструктура пътищата у нас са в пъти по- зле от сръбските Сега и Китай ще им помага, а ние както обикновено сърбаме попарата и трябва да сме доволни..

Китайските инвестиции в Сърбия,Гърция и така нататък,са значителни ,а нашите управляващи да продължават само да плямпат и плямпат ,че и у нас ще дойдат....ама няма..

Поредния голям инфраструктурен проект, който ни заобикаля заради Боко Тъпото. Китай ще направи скоростна ЖП линия Гърция - Македония - Сърбия - Унгария, за да може да транспортира стоките си. Боко Тъпото обаче не позволи на китайците да вземат на концесия пристанище Бургас, нито да се направи скоростна ЖП линия. Така другите печелят и ние духаме супата заради Боко. Докога ще го търпим?

Китай заробва Сърбия както зароби и опропасти Черна Гора. със инфраструктурни проекти. Европейският съюз дава безвъзмездно пари за инфраструктурни проекти които обаче по вина на руската агентура се бавят и не се осъществяват.Един такъв проект е интерконекторът с Гърция за който проект има отпуснати 75 милиона евро безвъзмездно от Брюксел

тераска дадоха ли ти без да я декларираш а?))))

Викни боЛен и русофилите да му спретнете един преврат, нали сте много и сте сиЛни на Копринка ?

Кога пък Китай е искал пристанище Бургас !? Тъп червен трол ! От Пирея до Европа за какъв чеп да се заобикаля през България !? Като минат Суецкия канал китайските кораби за какъв чеп да ходят до Бургас като най-близкото и голямо пристанище е това в Пирея !?

никой нищо естсествено не иска в кочината на Боко

Китай дава заеми на Сърбия за строеж на инфраструктура. Сърбите са доволни. ЕС подарява пари на България за строеж на инфраструктура. Българите мрънкат, че не се яде.

За каква точно инфраструктура? Да не кажеш само пътища, щото у нас е като в Руанда.