Сърбия даде старт на "Балкански поток" на нейна земя

Церемонията беше водена от президента Вучич в селището Господжинци, недалеч от Нови Сад

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потока беше замразен от Местан... и Путин бързо врътна задника си натам.. а и Дерипаска му беше спукал ушите и главата от чомболи, че заводите му за тръби стоят без работа, И Путин поднесс подарък на Дерипаска предложи вместо 2000 километра тръби да прави 8000...дружески по логарски и по модерно руски разпиелени усилия. А българите останахме много изненадани, сега пропагандата на Путин внушава,че е било наша вината

Ти наистина идваш от Марс... "Πpeмиepът Πлaмeн Opeшapcĸи e paзпopeдил cпиpaнeтo нa вcичĸи дeйcтвия пo изгpaждaнeтo нa "Южeн пoтoĸ", дoĸaтo нe ce пocтигнe paзбиpaтeлcтвo c Бpюĸceл зa гaзoпpoвoдa. Toвa cъoбщи caмият миниcтъp-пpeдceдaтeл, cлeд cpeщa c пpиcтигнaлитe нa пoceщeниe y нac тpимa aмepиĸaнcĸи ceнaтopи - Джoн Maĸĸeйн, Poн Джoнcън и Kpиcтoфъp Mъpфи." С какво е бил заплашен "проруския" Орешарски остава само да гадаем... След същото посещение беше решено, че АЕЦ "Белене" ще се строи от американската фирма "Уестингхаус", която междувременно фалира. Шест години и половина по-късно дупката "Белене" си остава дупка...

Честитам ви јефтини гас бугари!!!

Нашия хамстер пак се изсили и насра,както винаги,на изметеното.

Ааааа,...Тулупа,.., защо го няма там да ръси простотията си ??;)

Очаквах да няма газ заради Америка но сгреших Браво Сега идват новите порции на хвалби от страна на Ага боико Колко велик е тои Агата и как благодарение на него Сърбите и Унгарците имат газ

Schilo

Добра новина за България! Най-накрая нещо смислено.

Сме изградили нашия участък от газопровода до Сърбия. ,или им е забранено,за да не се разбере,че по тая тръба минава само транзит,който не е за нас.

Е то тая газ не е за нас, тя е само транзитна,ние получаваме газ от Украйна през Румъния..

Schilo

и кой ще ти го дава тоя газ?

Чат ли си?!

Добра новина!

Ахах-колко тихомълком се случи всичко ,Баце го чакахме да открива компресорни станции , да върти кранове ,а то се оказа,че тръбата е вече пълна и транспортира...

А ти какво очакваше, с Херо Мустафа под ръка да участват във веселбите ли?

Имаше такъв прекрасен и водевилен момент когато г-жа КлинТон ,пристигна в България да кратка инспекция на колониалната администрация.Темата бяха различни структурни строежи .Беше проведена на послушната колониална администрация ,кратка ,стегната и добре мотивирана строева подготовка ,и само спомена за ,която кара участниците в нея да изпадат в "свещен" , и да отскачат спешно до персоналните си тоалетни за експресна смяна на долните гащи.След тази мила среща България спешно "замота" ЮП толкова дълбоко ,че де"факто го отказа ,под някакъв смехотворен претекст за Трети енергиен пакет ,като този пакет важи само за България.

пропускаш,че потока беше замразен от Местан... и Путин бързо врътна задника си натам.. а и Дерипаска му еше спукал ушите е главата от чомубули, че заводите му за тръби стоят без работа, И Путин поднесс подарък на Дерипаска предложи вместо 2000 километра тръби да прави 8000...дружески по логарски и по модерно руски разпиелени усилия. А българите останахме много изненадани, сега пропагандата на Путин внушава,че е било наша вината

Браво на нас, ето че отървахме братята укри от преноса на омразната руска газ ! Те нали не искат нищо руско !

Браво на Бойко!

И ние плащахме по 240 долара , ама благодарение на ЕС "братушките" бяха принудени да си свалят цените на 150 долара още преди година и половина. Сега ще ги намалят до 130-140 заради азерския газ.

Дай боже !!

Има тук таме едни фирмички, на наш'те хора, те си знаят много добре как да ти го натаковат.

Булгаристан не може и няма да получава газ от този газопровод( така е изграден). Това е изцяло транзитен газопровод. За това, Банкянският Валия изобщо не е поканен на откриването му !!! НЯМА отклонения за целувачите на американски задници в под мандатна територия Булгаристан !!!

$ 155 за 1000 кубка газ на границата. Кратко и ясно !!! А диверсифицираните целувачи на американски задници от под мандатна територия, колко плащат на доставчиците си – 400$ ?

Банкянският Валия прилага тактиката на Тато за "снишаването". Но докато едно време съветските другари бяха великодушни и гледаха на правешкия тарикат през пръсти, сега американските „другари“ са злопаметни и отмъстителни, както приляга на англосакси!!! Другарят Байден като нищо ще ще заложи на алтернативни колониални наместници от месец март нататък. Ех Буда , Буда, не е лесна и твоята да командваш под мандатна територия !!! А беше редно Буда Амфетаминов Бухалков да каже и какво количество газ транзитираме и колко получаваме за това, а и финално колко ни струваше масрафа?!!

В Сърбия Вучич откри Турски поток и каза,че следва изграждането на разпределителни връзки към населените места,които да получат газ от Турски поток.В България Турски поток бе прекръстен като Балкански и "разширение на ВЪТРЕШНАТА газо-преносна мрежа".Да,ама газ за българските населени места около тръбата нанайсе-няма отклонение даже и с тръбичка за един газов котлон!В Сърбия го строиха руснаци с руски пари,в България го строиха руснаци с български пари!Срещу обещание за получаване на транзитни такси някога в близко бъдеще.Бедният български народ го е измислил това отдавна:"Трай ,коньо, за зелена трева!"Когато чичко Байдън пусне савака на Турския поток,не ни остава нищо друго ,освен да дръпнем едно тръбе от Провадия до морето,да сложим мощни помпи и да направим Сърбия,Унгария и Австрия морски държави.

Глупости!

И България го плати срещу нищо. московията ще печели ние ще плащаме.

Луд си, драги!

ЧНГ! Пожелавам здраве и щастие на всички! По темата: дразни ме фактът, че Толупа, който иначе си пада фукльо, сега се е снишил бетер Тодор Живков. Ясно е защо - чака американците да позабравят. Жалко защото иначе заслужава похвали за успеха си за тръбата. Но, политика. Все пак му отдавам дължимото. Което си е, си е.

Нови сад не е ли до границата с Унгария?

Газпром ги дои яко сърбите!

Е, не чак като САЩ, когато започнат /ако започнат / да доставят втечнен газ ,за България.Цените на сегашното отопление ще бъдат като потупване по рамото пред строя на батальона

Едно време през нас се доставяше газ на Турция и Гърция , а сега обратно.България загуби положението си на енергиен център на Балканите и се превърна в краен и незначителен потребител. И тогава имаше някакъв процент газ от Азербайджан.И така става

Браво! Откриха газопровода, с който Методиев Борисов откупи живота си заради едни 800 милиона евро откраднати преди още да започне строителството на Южен поток. Взема авансово рушвета и отказа строителството. С ето този поток се откупи. Разликата е, че оня Южен поток щеше да бъде финансиран от Газпром, а този сегашния го финансираха гладните българи с данъците си. Живота си откупува и пак с чужди пари, с нашите пари!

Лъжеш

Поредна лъжлива опорка, нали така другарю!?

по "Балканскипаток" и форумния мурзилаж започна да пикае обилно руска газ и изпада в оргазъм...за какво и те не знаят.

И в Сърбия имало циркарджии!

По данни от март 2020 цената на американския аз е над 400 долара, възможно е да е претърпял корекция.Ще видим, докъде ще доведе "газовата война".Азерите трудно ще напълнят тръбата и при всички случаи ще има и руски газ, поне засега.

Ще ни наредят да я внасяме ,ако трябва и по 1000 долара.Нали се знае ,че ние сме не зависими ,от нас нищо не зависи

До вчера течеше азерска газ днеска руска. Каква е истината?

Ами газта е азерска ама като мине през "балкански поток" става руска или обратно с една дума диверсификация по боковски.

Облаче любимо беше ли в гората зайчето видя ли скрито във тревата

да не се е счупила нещо ?

В момента Сърбия има вътрешен газопровод. В него не влиза и не излиза газ.

$155 на границата. Кратко и ясно. А диверсифицираните целувачи на американски задници колко плащат на доставчиците си?

това се получава, след като се приспаднат свирките и навежданията към Раша.

Ще почакаме какво ще каже чичко Байдън след 20 Януари...

Как какво, ще ни поздрави, че сме отървали укрите от транзита на омразната руска газ !

Борисов, кажи истината за кюлчетата злато и пачките Евро до леглото ти и за Глока кажи, защо стои до главата ти, може би защото имаш чиста съвест и не си престъпник ли? И Борисов, не се сърди, но посланието към народа и желанието ти да бъдем сплотени не са твои мисли и думи. Изказа ти е твърде просташки, за да повярвам, че наистина мислиш това, което ти се приписва като твои думи

А н Радев пачките къде ли са? 16 бона месечна заплата Комисионни от грипен Надници от Путин и решетников Явно хората с голямата пара не държат кеш. Те са в панамските банки....

Казваш - бибитко 10 - те бона месечно си ги вади сам от чекмеджетата ?

нещо нищо не разбирам. оня (бааацимувикъми) мълчи като задник. моля свободата на словото да ме открехне по случаЪ

Да беше ходил на училище?

Сърбия ще получава газ на цена 155 долара за 1000 куб.м от българската граница, такса транзит 12-14 долара. Ясно и кратко. Въпроса е на каква цена България ще получава същата газ от турската граница и колко ще печелим като транзитна такса ? Въпроса за цената се отнася и до азерката газ на границата с Гърция ? Някой знае ли ?

България не може и няма да получава газ от този газопровод( така е изграден). Това е изцяло транзитен газопровод. Това изобщо не се споменава. НЯМА отклонения за нас.

Как става таз работа ? В България значи това нещо работи, държавата го е сертифицирала и одобрила, има разрешителни, документи и т.н. И никой нищо никъде не пише, абсолютно информационно затъмнение. Защо така ?

Защото това е една тръба, която просто минава през нашата територия. БЕЗ отклонения за нас. Това го премълчаваха през цялото време. Дано поне транзитни такси да има и да се изплати в следващите милион години.

ТАП, ТАНАП, Турски Поток и т.н. Отличен 6+ Турция драги ...зрители! През последните десетилетия от всеки енергиен проект излиза Турция като заек. Ами кво да се каже, добре го изиграха. Знае ли изобщо някои в България в момента през Турция колко броя енергопровода минават?!

Транс Каспийски Газопровод от Туркменистан през Турция към Европа.

Цена 115$ но вход на Сърбия за руския газ! Ако мисирката писала статията бе написала колко е цената на газа в БГ.... щях ви призная за медия!

ББ не обяви ,че е приключило строителството в България? Защо така се крие?

Как няма да им е евтино на сърбите, като банкянската Тиква построи с 3 милиарда народна пара газопровод на Путин, който няма да се изплати никога и внуците ни ще плащат борчовете.

Кото пуснат терминаля у Гърция , амерканският гъз ша ни доди жълти стотинки!

а сръбското трасе от 403 км е направено без пари!!!! Много си зле с мисловната дейност !!!

Да бе, нямало да се изплати. То това да не ти е американски самолет на чертеж.

А когато руснаците щяха да го построят за своя сметка на нас щеше да ние много скъпо - евроатлантически идиоти !!!

А колко е цената на газа на влизане в България?

Колко да е - с транзитни такси към Турция и Гърция .