17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това си е чиста кражба, о после тея идиоти ще ни говорят за демокрация, глупости

Неприкосновенна е личната собственост на почтенните граждани На корумпиран лизач на задника на путлер ( путлетистки дрпутат), такова нещо не се полага Анадъмо Демокрацията е за демократите Слугите на психясалия диктатор да си седят у рашка и да си носят последствията

Едно време едно, с комунистите!

По какъв закон го правят? Не е ли неприкосновена частната собственост? Така, ако решат,, могат да го направят с всеки, който им е неудобен. Измислят си причина и готово.

по руското законодателство тези имоти и сметки НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, блядь. По руското законодателство, руски държавен служител НЯМА ПРАВО на имоти и сметки в НАТО-вска държава. Бягай се оплачи на арменския поп, бля.

Частната собственост била неприкосновена ?!?!?! Това била най-голямата ценност на ,,демократичния" западен свят. Хората си купили жилища, плащат данъци, такси и консумативи и хоп, отнемат собствеността им. Това прилича на еврофашизъм.

Матрьошката се оказва с немско гражданство, по немските закони ,а и по всички европейски страни,може би с изключение на България,незаконно придобитото имущество се отнема и точка, няма значение матрьошка ли е или каква е...

Патреота рашки депутат що не си е купил апартаменти в Тамбов, ми баш в " загнилия запад" И с какви пари 3 апартамента в Мюнхен са поне един милион Евра От де? Същия се скъсва да ръкоплеска на путрлер и да крещи - айде наще, бомбете ги, грабете ги, изнасилвайте и разрушавайте Има санкции Като си путлеристки клакьор ще си плащаш Не е некой бачкатор от Новгород Депутат е И не са тръгнали да взимат апартаментите на всички Дори не на всички блядове Само на тез дето активно ближат задника на путлер Ти да не се разпозна и затова да си се притеснил, рубладжио?

3 апартамента в Мюнхен... Кои са ти хора, дето могат да си купят 3 апартамента в Мюнхен? :)))) Редови руснаци, а? :)) Значи имат кинти, ще си купят и в Москва сега. :)))

И едните и другите са лицемери. Руските велможи крадат от народа си и то в такива размери че ние даже не можем да си представим. С тези пари си купуват яхти и имоти за милиони в мразения запад естествено. Тук вече на сцената излизат западните лицемери, които знаят от къде са парите и на кой продават, примерно яхта за 100милиона. Обаче въпреки това я продават. Е сега се сетиха да санкционират олигарси и ще им вземат всичко. Лошо няма, Русия е бездънна дупка, ще си купят други. Само трябва да внимават къде ги карат.

Ами вече няма да могат да ги "паркират" в Монако, най-много до Крим да отидат макар ,че и скоро май и там няма да могат...

Нашата Национализация след 9-ти направо БЛЕДНЕЕ пред тази!

СЪС ГЕРМАНЦИТЕ СЕ НОСИ КАСКА,А СЪС РУСНАЦИТЕ СЕ НОСИ УШАНКА!

А във нашата родна балканска родина - България ,кога ще отнемат имоти и запорират банкови сметки на българоруски депутати?Какво е казала баба Ванга по този въпрос,а и Гешев?

Върл родолюбец и путинофил Мразещ "загнилия запад и джендърите", има апартаменти в Германия С какви пари ги е купил Що не са например във Челябинск и воронеж, нал са сите патреоте там у рашкия парламент Че и евра получава от наем, гиди гнида кулашка Требва да го разтрелят, за измена към путлер и московията Шегичка, бе Те сички са с имоти на запад, ама се скъсват да убеждават крепостниците ,ч е запада е враг и не требе да ходят там Лицемери, корумпирани при това

А дали е правилно да вземеш на някой имуществото просто защото така си решил. Като го купува и плаща данъци беше готино, а сега му го вземаш. Ами защо преди да го купи не го пита от къде са парите. Ама някой ги прибра и данъци му взема Германия. И изведнъж .. не ме кефиш и ти го вземам. Нали е правова държава и всички имат права. А наема общината ще прибира.

"Като го купува и плаща данъци беше готино, а сега му го вземаш" Ми щото като го е купувал не е бил депутат от държава агресор нападнала съседа си, избивайки народа му ! Панимаеш ?

1. От къде разбра, че парите с които е купен апартамента са законно спечелени? Предвид ширещата се корупция и нивото на доходите, почти сигурно е че са пари от корупция То затова са и в Германия, да се избегнат неудобните въпроси 2. Има санкции. Щом си политик, подкрепящ войната, избиването, изнасилвания, мародерства и разрушения - ще си носиш последствията 3. Става дума за депутат. Човек получаващ заплата, да плюе по " загнилия запад" , да служи като гумен печат на путлер и да се тупа в гърдите, къв патреот е 3 апартамента в Германия хич не се връзват с горната картинка

Това прилича ли ви на еврейска звезда и конфискуване имотите на евреите? Хей, по-кротко, че после винаги идва Видовден!

Имам въпрос: Админа дето трие коментарите, беше ли вчера на прайда ?

Тези психо-немци сами викат Червената Армия при себе си... а тя като дойде и започне национализацията, чии апартаменти ще конфискуват не ства ясно !

Няма да конфискува, ще им наложи данък. Това е общо взето руската стратегия за момента. Ще има ново министерство с разботно заглавие министерство на санкциите, контрасанкциите и контраконфискациите. Всеки руски гражданин, пострадал от кражбите ще може да подаде заявление и да му се отвори досие на загубите. Идеята е да се продават суровини и стоки в надценка, която вместо експортна такса ще се казва ясно данък конфискации.

И аз прочетох за това, ама идеята е малко по-сложна. Ще има и нови два корпоративни данъка, данък кражби и данък пропуснати ползи в зависимост от седалището на компанията и участието на държавата в санкциите. Всичките приходи по тези "такси" се събират и разпределят на годишна база между пострадалите. Интересна е предварителната реакция на Япония отностно "Сахалин" 1 и 2. Да наречеш японец крадец.. хехе. Ама не са се отказали засега.

И заглавия от днес относно Германия: " Германия ще пали въглищни централи, докато Русия отказва да дава газ." Само, че се пропуска - СЕВЕРЕН ПОТОК ДВЕ ГО СПИРА ЗА ДВУСЕДМИЧТА ИНСПЕКЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА НА ГАЗПРОМ.. А немския Nord Stream AG. В който вече и ГАЗПРОМ ГЕРМАНИЯ си е германски.. И сега си прочетете сами с какво Германия замени трите си спрани АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ.. С кюмюр от Русия и 30% увеличена кюмюрена генерация. Обаче и тя не им стигна, та си довнесоха атомен ток от Франция.. Само, че въгрищата им вече не са по 100 евро тона и от Русия.. А австралийски - по 320 - 350 долара за тон тънкана им се връзват сега..

Ще го обжалват, ще падне и немците ще имат пак да плащат. Щото просто тъй конфискация е незаконна даже във фашистка (отново ) Германия.

Мечтай си! Решенията на ЕС са НАД всеки регионален съд! ХИ ХИ ХИ

Schiloфреник, беден панелен таласъме! Пак си амбразурата да браниш руската мафия! ХИ ХИ ХИ Я кажи пак за кредитната си история на панелен русороб! БУХАХАХАХАХАХА

Това е кражба, не санкция!

Демокрация в действие.Без доказателства за лична вина с и 100% чиста кражба.

Нарушават санкциите. Освен, ако могат да докажат, че не са руснаци... :)))))))))

Ето информация относно стабилноста на руската рубла. Тия бедни душици, които писаха под мен, нека си отворят, покритите с Хамерикански и еврогейски фекалии, очички. https://money.bg/finance/bloomberg-rublata-e-nay-dobrata-valuta-na-godinata.html

Pycĸaтa pyблa изпpeвapвa бpaзилcĸия peaл ĸaтo нaй-ycпeшнa вaлyтa нa гoдинaтa ------------- Прочетох само първото изречение и паднах да се смея! БУХАХАХАХАХАХА

Абе няма ли кой да наложи санкции на Бьлгария и да конфискуват имущество в чужбина на крадците за последните 30 години...

Schilo

И, още нещо- конфискацията е наказание, а доколкото разбирам, нито съпругата, нито съпругът са осъдени за нещо. Дори по граждански ред.

а? След като матрьошката има немско гражданство е би трябвало да докаже откъде са и доходите да има два апартамента за по половин милион поне тъй, че колкото и да им е кофти на вас, руските тролове ,в Германия си има законодателство което е и действащо.

Явно е доказал, щом са му дали да си ги купи (ако го има това условие в законодателството им), иначе нямаше да има такава собственост там. В случая говорим за санкции наложени на всички членове на Руската Дума, които изискват запора (не конфискация) на тези имоти. Айде мисли малко какво пишеш.

Къде пише, че има немско гражданство?

Преди време на това му се казваше кражба. Днес е законно престъпление. Не че в глобален аспект такова престъпно поведение ще доведе до някакви резултати, но е грозно. Насилствено да отнемаш чужда собственност е недупостима уродливост в една тъй наречена "демократична" държава.

А във България КОГА? 333.000 руски граждани с апартаменти хотели на БГЧерноморие А шефа на ЛУКойл Алекперов с МОЛ София

По конституция за проповядване на омраза към други хора си за затвор. За твое сведение руснаците са също хора, ок, не ти харесват, но не го налагай на другите и не по този начин. Това което предлагаш означава война с Русия, а война не се започва ако не си готов да умреш за каузата си! Не те виждам с автомата как отиваш да им вземеш апартаментите на Руснаците, бас хващам, че си безказармен трол и ще напълниш гащите при първия взрив.

те гони бе тъпак? Войната я води Путин в Украйна. Подбуждат към омраза също кремълските слуги. Тук говорим за законност. Нещо за което в Кремъл не искат и да знаят. Над тези неща са. За тях не е странно държавни чиновници да имат яхти по-големи от крайцера Аврора, но в нормалните държави възникват основателни въпроси. Просто толеранса към безобразията на по-големите и по-дребни руски сатрапи, велможи и други крадци и мошеници, свърши.

Искам да сера в устенцата ти помияр

Ако не сте разбрали намеко...Руснаци имат закупени жилища в България и ги отдават под наем. На морето и в планината. Не наемайте техни жилища, даже не ги купувайте на занижени цени! Нелегално е и ще ви ги отнемат барабар с парите им по банковите сметка !

Дойче Бундесбанк обяви поредното намаляване на прогнозите за ръстежа във възснатовяването на немската икономика. Към 2% само за тази година.. Явно отчитайки приноса на технио "Сименс" върху цената на газа.. С БУМЕРАНГОВОТО изпълнение на санкциите.. Ама пък ги немците сега ще ги топли казаното от икономическият им министър Роберт Хабек: Подкрепата на Германия за Украйна и санкциите срещу Русия доведоха до по-нисък растеж и по-висока инфлация, които правителството прогнозира сега, каза Хабек и добави: "Трябва да сме готови да платим тази цена". В същото време пък институтът GfK отчете силен спад на потребителските нагласи в Германия за м. май.. До историческо дъно.. Пък и обещаните стари танкове "Леопард" няма да ги даваме на Полша.. Щото не можем бронята за новите да произведем. Щото лошата Русия ни резна ТИТАНА.. Пък излъгахме поляците да си дадат руските танкове, та сега южнокорейски ша си купуват.. И т.н.

стигнах до рЪстеж-а , обаче голяма експертиза

И в същото време, по-добре да платиш сега за да нямаш главоболия в бъдеще.

Германия ми се струва малко по-напред от Русия и сигурно има причина за това. 2световни им разказаха играта и пак са най-голямата икономика в Европа.

Ама зависеща на повече от 50% от Русия. А защо стана така, ами защото либерастите (глобалисти) бяха отредили титлата бензиноколонка на Русия., което и "забраняваше" да развива всички отрасли. Е след 2014, Русия започна малко по-малко да развива всички отрасли, за да се стигне до днес, където се оказва, че всички възможни санкции не са в състояние да сринат икономиката и, но пък имат ефекта на бумеранга и икономиката на Германия страда.

Прав си.. Ама що ли Фолксваген иска да си отваря пак производството в Русия? Щото не може да компенсира пазар за 48 ХИЛЯДИ нови леки коли и бусове.. При това в страна, която не бърза да погребва ДВГ-то.. А и няма да наказва - засега Китай и Малайзия, с лишаване от суровини за производство на чипове. Като Тайван.. А сега си прочети за контрасанкцията на Русия за ИНЕРТНИТЕ ГАЗОВЕ и редкоземните метали.. И как в Белгия заради озеленяването бе закрит завод на 3М с 80% световен пазарен дял. А останалите 20% ги държи Русия. И се кани до 80% да завладее.. И си припомни какво стана по време на пандемията с автомобилната промишленост заради чиповете. Щото сега става въпрос не за логистика. А ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО ИМ.

Щото не може да компенсира пазар за 48 ХИЛЯДИ нови леки коли и бусове ПРОДАДЕНИ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА..

възникват сума въпроси, но най-важният отново е - И защо тази госпожа депутатша е добила германско гражданство? И защо далеч не е единствената. Сума "честно" изкарани милиарди извлякоха руските сатрапи и велможи. Не че не си го заслужават руснаците при положение, че им се радват даже на грабителите си. Нашите кремлеботи гледам също са загрижени за руските държавни милионери.

се оказа немска гражданка.. И откак Нахални е затвора нито веднъж не му е ходила на свиждане.. Щото сега като немска гражданка си живее в Англия със СПОНСОРА НА ЛЕЧЕНИЕТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО МУ в Германия..

е то шот бугаристанските депутати ич не са такива, и ич не им се радвате. даже тупски партии си имате. аре у лево , еапред с киро.. ббаахаха

На кое викаш бугаристан бе турско мекере такова.

Никъде не пише, че има немско гражданство. Регистрация по местоживеене е съвсем друго нещо и е задължително.

Тия руски депутати що не си влагат парите в Магадан, а в Мюнхен.

Това само показва колко им струва демокрацията. Изглежда докато я рекламираш е една, а като тръгнеш да я прилагаш е друга и тя не се различава много от един друг модел и идеология. Най-лошото е че в прелестта си за единство в която е изпаднала, Европа не вижда грешките си и че врага не е Русия, а този който ти "подсказва", кой е врага! Много скоро ще видим, че единството на Европа е нещо което никога не е съществувало.

В целия свят имуществото на мафията се отнема какво като е руски мафиот, нали е мафиот!

Гледам и в Лас Вегас всичко що е на мафията го конфискуват.

При социализма това се наричаше Национализация ... хаха ... в така наречения Колективен запад комунизма се завръща с 200 ...

Според мен си е жива кражба, но да не изпадаме в подробности. Иначе частната собственост била свещена ...

Западът сде дебилизира с невиждани темпове...

И после ще е най-голямата новина, че някой еврогеец се е самоотровил се, или тем подобни нещица. Не разбраха тия мижитурки, че нищо не могат да постигнат с тия санкции. Вече половин година руската рубла е най-стабилната валута, и това въпреки санкциите. Не очаквах, че толкова малоумни същества, ще слушат още по-малоумните си господари, и ще им играят по свирката, обричайки на сасипия великият ЕС.

Още през април в Брюксел Байдън открито заяви пред журналистите "Не! Санкциите няма да спрат войната!".

Къде я видя тая стабилна рубла бе троле, я иди някъде извън Русия с рубли да видим къде и за колко ще ти ги обменят. Последно в Истанбул отмениха по 120 за долар... И по социализма долара по 90 стотинки ама на черно вървеше по 3-4 лв...

Само да питам г-н, г-жа или за каквото там се счита (не искам да съм джендърно нетолерантен) редактиралия статията журналист - за конфискация по закон за замразяване на активити ли ни пише? Щото за мен все пак има разлика между замразяване или конфискация. И още, как тези двамата - Л.и К. са получавали парите за наемите от замразените си сметки?

мдааа часната собственост е непрекосновенна при капитализма! (виж. учебник лекции на гл. асистент Иван Костов изд, 1985 г. Партиздат). Тука нещо има збъркано

Свещена и неприкосновена, но не и когато е продобита с престъпни пари

Как разбра, че са престъпни? Само, защото Германското правителство приглася на САЩ, не означава че е законно?! Тов е абсурдно!!! Частната собственост е неприкосновена уж!!!

дали осъзнават, че вършат работата на руската прокуратура и съд? В русия не могли да се справят с крадците, тези го направили. Единствен недостатък, че не връщат накраденото на страната от където е откраднато. От друга гледна точка, това си е живо пиратство и когато Русия започне да конфискува техните имоти и фирми тук и там, ще има вой до небесата колко е несправедливо

Руские, купувайте рубли и акции на ВАЗ, бъдещето е пред вас

Скоро Путин ежедневно ще обяснява в новините колко е загрижен за благосъстоянието на западните държави с надеждата направо да го поканят да управлява сред рязкото покачване на стандарта на живот, трезвеността и потентността по време на неговото управление. Руските слуги тук ще кимат с чалми ала Кадиров в транс и с погледи устремени в ядренозазименото бъдеще

не му пука. От днес Русия е най големият износител на петрол за китай. От друга страна прочети статията за 70 хил протест срещу глада и бедността в Брюксел! Стопляш ли на къде бия? Мисли за себе си и за България! В Русия ще се справят.

Абсолютна глупост е цялата статия.

Сега вече спряха войната. Нали така...? :D

Ко стаа, путинаци, т.нар. джендъри взеха да ви таковат отзад, а , селтаци руски?

Ами сега реципрочно в Русия ще изгърми я някоя немска фирма или гражданин с имоти там и така. Ескалацията винаги води до загуби и от двете страни и е пагубна. Това да се конфискуват апартаменти на частни лица си е погазване на демокрацията, но то на Запад отдавна са по-зле и от Русия. А, иначе е ясно, че Руският депутат е крадец.

Къде ще намериш Немски депутат да инвестира в Руската кочина ?

Лично познавам немци с апартамент в Екатеринбург, ако вие не познавате такива, не значи, че няма такива хора.

И кво от това? Що ли не пишете как се отрази конфискуването на яхтата на олигарха на "СЕВЕРСТАЛ" върху борсата за метали.. И най-вече за ламарината за рулони.. На другия ден 30% от количествата изчезнаха за предлагане по евроборсите.. Познатия и у нас Митал обяви "спасението". От Белгия щял да възстанови липсата, ама с 40% по-скъпа ламарина.. Пък оня ден взе, че обяви намаляване на производството щото високи цени на енергията.. Пък и КОКСА нещо поизчезнал, та добива на стомана намалял. Щото ЕС рускио кюмюр не го искал. Пък кокса бил в микса на кюмюра.. Тук някакъв си депутат щял да не получава доход от наема.. За няколко месеца. Щото ЧАСТНАТА собственост в ЕС е СВЕЩЕННА.. Тъй пише в УЖ конституцията на ЕС..

Санкциите в действие се виждат в статията за 70 хилядния протест в Брюксел.

Полезните идиоти-тролове докато си губят времето да лъжат в Интернет, ние крадем и си купуваме имоти на Запад

Да те отворя, че тези, дето си купуват имоти на Запад, не са от хората на Путин, а са от враговете му. Само идиоти може да се надяват да прецакат Путин, като отслабват враговете му.

Schilo

Последно- възбранен или конфискуван, че има голяма разлика.

Schiloфреник, виждаш ли! Ти докато тролиш за жълти копейки, дрОгарете от Думата си купуват апартаменти в Мюнхен! ХИ ХИ ХИ Не ти ли стана гадно! Русороб! ХИ ХИ ХИ

ХИ ХИ ХИ Конфискувай! ОДОБРЯВАМ!

Тези, които днес конфискуват, утре може да дойдат и у вас!