17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им спират газта на тия и да си сядат на задниците.

Я да видим що е банка и има ли първо почва у нас ? Банките са най колемите рекетьори на хората ! 1. Всички работодатели трябва да палщат паричното възнаграждение на случителите си ! чрез банка ! 2. Пари на ръка е забранено ! 3. Всеки служител трябва да си открие сметка в банка - такса 4. За поддържане на сметката банката начислява месечна/годишна такса 5. За да си изтеглиш пари или да внесвш , банката начислява такси и % 6. За превод или получаване на пари - такса 7. За плашане на сметки с карти без карти на гише - такса. По голям узаконен РЕКЕТ от това , здраве му кажи Няма значение пол, раса, деца, възрастни, пенсионери, куци, болни и т.н.н. - ТАКСА Е Б Е М ти Суифт, банка, сметка, това са мошениците на века .

Руснаците пак ще ядат хурката.

1 евро - 97.0075 рубли 1 долар - 86.7200 рубли

Тия руски тупани скоро ще ходят с чували до магазина ХаХа

Ще трябва пълна забрана за всякаква търговия и движение на руски стоки и капитал. Ще се озорим, но се налага. ЕС трябва да мисли в тази насока.

В Екатеринбург банките продават долари по 160 рубли. Има ли недостиг на валута?Както пише Momenty, в клоновете на VTB в Екатеринбург се наредиха опашки за закупуване на чуждестранна валута. Кореспондентът на изданието съобщава, че можете да получите долари и евро само след уговорка и не по-рано от 4 март.Междувременно някои банки в Екатеринбург продават долари и евро доста над сто рубли. Например във Finam Bank долари се продават за 150-170 рубли, евро за 200 рубли.

на практика санкциите на путин за борсите, в които му е забранено да участва се оказаха в пъти по-ефективни. и не, не злорадствам. просто споменувам факти, които "мъдрите" ръководства на джендър-психопатите и техните книжни плъхове-"професори" по нищоказване по талавизиите също се осраха. а не беше абсолютно никак трудно да се предвиди, защото путин им го каза в лицето, но кой да слуша, а и да се учи. слабоумните не се учат, те си знаят всичко, за това са и извечните лузъри. никой не издържа изпита. пълна провала за експерти, математици, телевизионни лунатици и други "експерти", зелените кхмери - също. не можаха да преценят. не можаха да чуят, не можаха да реагират адекватно, не можаха дори един гей-парад да спретнат, че да си покажат силата на голите задници. не знам защо на всички тея слабоумни ибрикчии им плащаме тези високи заплати, след като получават двойно повече да слушкат "филантропски"-те безумни брътвежи, че и да ги изпълняват.

И в Русия има много джендъри и ибрикчии и меки китки и проститутки.

"Руската крепост". Дир.ру, свалихте ли маскировката вече? Санкциите от оня ден бяха просто от приличие. Сега ще ги ударят по якичко, а след това още.

Не се радвай глупако. Санкциите ще ударят в частност и по нас. Ти ли ще ми платиш сметките в магазина и за комунални услуги. Или пък ще ми заредиш резервоара на колата.

Глупако, кой започна войната?

Руснаците като резнат интернет кабелите на краварите в океана тогава ще се усетят санкции по цял свят . Жална ви майка .

Ти да не си мислиш, че има само един кабел, та да иде някой да го отреже. Отде ви изравят такива кухи парчета - не знам!

ЗАщото повечето от европейските политици се нясяват путлер да ги вземе на работа за по няколко милиона евро годишна заплата и не искат да си подритват трудовата книжка.

Милен Велчев ще остане без работа?

Както винаги: парата е най-важна. Нищо друго. Политика или религия. Парите!!! Не вярвах, че са толкова меки пишки Европа и САЩ. Смешни ги направи вмирисаната руска ватенка

Украйна нямаше място в НАТО. Но голям мерак да я приемат за да са на няколко стотин км от Москва. Вместо да живеем в мир и просперитет отиваме към рязко обедняване и нищета.

Не е ли редно да посомите от къде е препелатана статията

ТАСС е упълномощен да заяви...

Евро дебилите още ли не са разбрали, че със санкции можеш да срутиш западна държава, но не и Русия. Колкото повече санкции, толкова по-силна става Русия, а Европа все по-слаба..