Салвадор въстана срещу биткойна

Протестиращи гориха гуми и хвърляха пиратки пред сградата на Върховния съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички - управляващи и управлявани – е, че в момента светът се променя с главоломна скорост (вж. Светото писание -метафората за края на дните) ,съществуващата матрица е изчерпана и реалността се "разпада" ,и никой не знае като как да я "рестартира" наново. Т.е. каква нова Парадигма да предложи и приложи. К-19, в крайна с/ка, е опит да се излезе от задънената улица. А тези с биткойните и пр. финансови еквилибристики, забравят за Втория закон на термодинамиката... Т€.нар. Нов Св. Ред не е мокър сън на някой параноик за власт,а неизбежено явление, но поради двойствената същност на света, в който човекът живее, този NWO е невъзможен като бъдеща перспектива за човечеството, ако я караме, както досега. Нужна е тотална "пероценка" на всичко, което чове- кът е живял досега!...

Колкото е по-бедна една държава, толкова повече в нея се развива хазарт, спекула и различни финансови тарикатлъци. Като народа е винаги дран до максимум. Тука някви брокерчета или дилърчета нямащи много работа даже никаква, захлебват форума с изтърканите “младите и интелигентни инвестират”, “разумните и грамотни инвестират”, “ модерните и образованите инвестират”, и се надяват някой балък продал две ниви да купува биткойни а те да си приберат комисионната. Гледаите филма “Господин за един ден”, който има ъкъл ще ги навърже нещата.

ама като днеска един биткин е към 50 иляди долара хамерички, ако си купя едно кафе с коняче у некой бар, как точно точно ще ми върнат ресто....

Много ми е смешно, хора които не са отделили и 10 мин да се информират поне малко какво е крипто валута, да коментират нещо от което не разбират.

Е добре, колко пъти Биткойна си варира между 37 и 65хил. долара ? Я си представи утре хляба да ти е веднъж 60 стотитнки, на следващия ден 1.10, след 2 седмици 55ст.

Златото и петрола също варират в цена .Това не ги прави ненужни . Имотите също варират в цена ... За да се преодолеят тези вариации в цената на Биткойн,Етер и останалите има създадени и доста разпространени ,,стабилни,, жетони-токени . Тези токени са обикновенно закотвани 1 към 1 към САЩ долар 95% ,но има и други валути като еврото и различни други като турска лира . Мое мнение е че разпространението на криптото в САЩ и крипто доларите спаси САЩ от големи финансови проблеми ,тьй като младите и напредничави хора по целия свят са свързани към цифровите долари и създават допълнителен пазар за доларите . Криптото е 2 200 000 000 000$ в момента и както споменах 95% е обвързан към $ . Китайските управници се самозастреляха преди месец два като подгониха крипто обществото си и контрола мина изцяло в САЩ . Еврото има шанс но трябва по една атомна бомба в Брюксел и Страсбург да елиминира слугите на дъртите банкстери .

Тия големи инвеститори ги направиха и то масово. Некой маже дебело филията. Напомня ми за "допълнителното додроволно задължително осигуряване" в частните дружества как почна преди 20 години в бегето. 1. не беше допълнително, щото 5% от вноската се вадеше от основното и отиваше там в частните 2. ясно е че няма как да е хем доброволно, хем задължително. 3. никой не обясняваше как може да се загуби от това, обясняваха само колко е хубаво.

Присъствието на всички желаещи е задължително.

Побъркалият се окончателно и безвъзвратно либерастки "елит" се чуди по какъв начин да обере лично и персонално всяко живо същество на тази планета !

И като го обере,какво ще прави по-нататък. природният закон(и) не може да бъде изнасилван!

Статията очевидно е загрижена за интересите на банкстерите отколкото за хората .Златото същите тези банкстери го обсебиха и регулираха с разни закони,врътки и ограничения и не е вече независимо платежно средство . Хората търсят алтернативи да избягат от контрола на полицейските държави и монопола над насилието който имат всички държавни апарати на хората .Затова има пазар за крипто идеите и биткойна е засега най добрата алтернатива . Аз самия мразя биткойн максималистите и не притежавам ,но подкрепям всеки крипто боен другар срещу терора на държавните финансови господари и техните въоръжени прислуги от държавните апарати .

Това като нащо преброяване, те ви сайт ама много търсене и не бачка!

Салвадор въстана... над 1000 души протестираха... Салвадор 1000 души население ли има?

Как това въвеждане на биткойн ще задълбочи тяхната огромна финансова криза, така че е разбираемо, че протестират. Дадоха им 30 долара в биткойн на всички, които още на следващия ден станаха 26.

Няма как в страна от Третия свят с неграмотно население да въвеждаш иновации. В Сингапур 75% от населението има крипто в портфейла си и там подобни протести няма как да се случат, доколкото хората са образовани. Относно корекцията в цената на биткойн - това се случва поне десетина пъти годишно и е съвсем нормално.

Отидѐ бития кон у ряката :D

Тези на снимката ми приличат на хора дето не могат да си купят хляб всеки ден и едва ли мислят за инвестиции

да опитват. Предоставена им е възможност, значи могат да я използват.

"...като начин обикновените хора в една бедна страна да могат да инвестират на финансовите пазари." Най бързият начин да обеднееш е като "инвестираш" без да разбираш.