Садик Хан избра българка за бизнес реклама на Лондон

Елина Стоянова стана част от кампанията, която представя столицата като отворен за чуждестранни предприемачи град

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ami, bori se momicheto da ozeliava.Kolko raboti predlaga samo da varvi biznesa. E, kazva bila mechtatel.. Ama ...

Забелязвам, че в интервюто й, няма мрънкане, а в твоето има. Е, тва е разликата, която кара хората да стоят колкото се може по-далеч от такива като теб и затова избират да напуснат България.

ОК! Г-ца Стоянова е отворила книжарница, в която продава книги, кафе, бисквитки и сандвичи (поне така пише на витрината). Станала е дребен търговц. Това да, но предприемач? Тя не е предприемач. В българския език тази дума си има друго значение и съдържание. А иначе - ми дано успее на това място в т.нар. "Малък Пакистн" на г-н Садък Хан, който кой знае защо се е преименувал на Садик.

Ами може би ще трябва да си разширим мирогледа...

абе хипстерска история) Повечето бг-та са строители и чистачи. Не виждам кои ше отиде там. Ама може пьк да се намерят ниаколко маики и баби коит си нямат работа. Пари не вярвам да пере щото е доста малко

А, има и българи професионални протестъри и професионални хейтъри!

Не очаквай да срещаш хора в ежедневието си от средната и над средната класа, ако ти сам не си част от нея...

Имам чувството,че в Англия вече няма англичани.

В Лондон няма Англичани,но в Англия има.Лондон не е Англия.

Къде точно има англичани - в Бирмингам където англичаните са вече малцинство (около 40%) или Манчестър където е същото положение? Ти ходил ли си въобще в Англия или си говориме наизуст?

И какво ако е така. Пък и то за да ги срещаш англичаните, трябва да се запознаеш с тях, а не да ходиш в българското кафе...

Много странна постъпка на момичето при положение, че в България почти няма една нормална книжарница (bookshop) с книги. При нас книжарниците са малки магазинчета със строги лелки продаващи химикалки.

"в България" за някое конкретно малко населено място, или краен квартал ли се отнася? Защото в средните и големи градове на България има десетски, да не кажа стотици книжарници.

Книжарницата до джамията ли е или срещу магазина с бурките?

Срещу маалата бате за разпалки пазарим от там

Това е успех за госпожица Стоянова, но каква е ползата за България, защото ще рекламира чужд град и чужда държава, а не страната ни (родната й страна).

Дам, комунистите точно така мислят - в краткосрочен план.

Какъв съм няма значение, какво печели България в дългосрочен план? Вие лично какво печелите, че тази българка рекламира Лондон? Нищо.

Е, какво да ти рекламира на теб, примерно? Че си самовлюбен нарцис, невиждаш повече от носа си и искаш някак си другите да го признаят, защото ... и ти не знаеш защо!

Българска книжарница в меката на арабелите -Walthamstow. Специално на мен ми с странно.

Няма ли да ни кажа откъде взела пари за да я отвори тази книжарница ?!

От твоята банкова сметка, най-добре веднага да си я провериш.

Циганин

... супер за туризъм, ама за живеене???? Цените на имотите са такива, че само наистина заможните могат да си ги позволят. Здравеопазването (както и в цялото ОК) е под среното ниво на Европа (за Булгаристан не говоря, а за Европа). Образователната система изостава сериопзно от германската, шведската. Ако искаш купон - да, има,но е мега скъп. Иначе - по-добре в Мадрид, Милано, Мюнхен, Виена, Лисабон.

Странно, трябваше някоя жена на муджахидин да е рекламното лице на ПакистАнглия!

Да, ама не е.

Много хубаво. Само се чудя как оцелява тази книжарница?....

Абе в Англия хората определено не им се налага да оцеляват. Не проектирай своето си ежеднвие на други места извън България.

Лондон е отвратителен град. Единственият плюс е, че можеш да срещнеш уникални типчета от цял свят. Бизнес, не. Не, че няма пари. Просто подводните камъни са много и в крайна сметка не си струва. Добрите клиенти са от Европа. Без значение от коя страна и милениум девойки. Всичко друго е леш. Трябва да можете да комуникирате отлично, защото много често се опитват да ви вкарва в филми, които са свързани с пари, отстъпки и компенсации. Интернета е зле, мега зле. Високите скорости са измама. Замервал съм си Интернета ежедневно. Иначе браво на момичето. Квартала не е много приятен, но пък тази книжарничка е свежа нотка в сивотата.

Бизнес се отваря там където има пазарна ниша или можеш да си създадеш такава и можеш да намериш работници с подходяща квалификация. Това, че ти не можеш да подкараш там успешен бизнес, не означава, че и другите не могат. Ейвала и успех на момичето, повече такива новини да четем, вместо за убийства например.

Мрънкане, мрънкане ... И интернеът е най-важен, предполагам за 4к порното. Е във Франция примерно 100 мегабита (в двете посоки) оптика можеш да намериш за около 30-40 евро на месец.