Сачева прогнозира 6.5% безработица за 2020 г.: на борсата сега са 284 000 души

Ако има втора вълна на освободени, тя ще е през есента, заяви социалният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам и позор е Сачева!

Баценца, най много кинти изкарвам докато съм безработен!!! Щото взимам пари, и от работодателя си и от борсичката успоредно.... за държавата няма да ме чуете лошо да говоря, щото съм признателен пич.. наздраве и дано се видим по Гърция

Повече от половината от тези "безработни" са там само за да не им се плащат осигуровките и те си работят пак на местата си. Защото ние винаги трябва да сме най-хитрите, няма балъци тука всички са тарикати.

Много еврейска математиката на Сачева, бре! При население от 7000000 и 3000000 пенсионери- разлика 4; вадим още 800 000 роми и толкова до 18 г.= 1 600 000. Само до тук " безработицата" е почти 18%. Но! Бюрата на труда не отчитат хората без право на регистрация; не се отчитат и тези, които работят зад граница без да си сменят адресната регистрация; отдавна не сме и 7 000 000. Излиза, че безработицата е доста над 20%!!!

Сачмо, лъжеш като дърт джендър. Кои са стратегическите сектори за живота и здравето на нацията? Със сигурност без туризъм и кръчми народът ще оцелее, транспорта на 50% е определящ за живота и здравето на хората. В тая държава нещо не се ли произвежда - за храна питам, да ти светне? В туризма колко българи работят?

На ви сега вирус. Няма да умрат много от него но от глад със сигурност. Като се водите по акъла на еврогейовете.

Нищо добро не ни чака и в без това най-бедната държава в ЕС....

Как ще сме най-бедната държава в ЕС, я вземи за пример племенникът на Слънцето, скромно юристче с 3 дечица (да са му живи и здрави), без каквито и да е било заслуги в правния свят, кара чисто новичко BMW M X6. Бедни сме били, няма такива филми.

Нали знаеш какво е решението, палиш с двеста и отивай да миш чинии където ти душа пожелае. Границите са отворени вече. Таман ии ще останатпо малко тулупи...

Гусин 456. Като те гледам колко си грамотен и умен, със сигурност ще се махне човека.