Събраха над 4 млн. евро за подпомагането на Съда в Хага за разследването срещу Русия

"Споделяме убеждението, че освен президентът Путин, под отговорност трябва да бъдат подведени и по-широко кръг от представители на руските власти", заяви британският министър на правосъдието Доминик Рааб

Обратно в новината

Коментари - Събраха над 4 млн. евро за подпомагането на Съда в Хага за разследването срещу Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не са ги дали американците, като компенсация, че не го бръснат за слива?

Във връзка с това разбрах че Путин си го е преместил. А крадливите холандски гейове намериха начин да лапнат още пари от балъци

Тая клоака трябва да бъде калибрирана

за украйнските неонацисти колко ще трябват?Зеленски да не забравя съдбата бин Ладен.Американците и него ще погребат един ден

Така и така,като са почнали да събират пари за международния съд що не съберат малко за разследване на английската армия какво направи във Фалуджа преди 20 год. Колко иракчани ,жени и деца бяха изгонени с фосфорни боеприпаси .

Същото е ката съда в Панагюрище да осъди Байдън.

Ако това стане, панагюрци трябва да се гордеят. Тази люпилня за революции.

А не ли време да се разсладва и САЩ, че от както се помня все "ПОМАГАТ" ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Още някоя и друга подобна простотия, и в северозападна гейропа ще регистрират завишена смъртност... дано да е само в някои социални прослойки...

А еврея Владимир Зеленски , кога ще го разследвате за Убйствата на 867 деца и 18 хиляди Цивилни Хора в ЛНР и ДНР ???" И ние можем да съберем пари в България за Съда срещу Зеленски , за жестоко изгорените Двама Българи в ОДЕСА в Домът на Профсъюзите !

Хахахахаха. Русофилистията ще получи удар. :))))))))))))))))))

Тоя съд не е ли малко дискредитиран? Ок, осъдиха Путин за осиновяване на деца, взети от фронта. Ами там ли да ги държат? Да бъдат избити, така ли? Защо съда не се произнесе за смяната на пола на непълнолетни в Америка, без съгласието на родителите? А относно другите държавни глави? Кога Дж. Буш ще бъде осъден за зверствата в Ирак. Още се върти по мрежите клип как от хеликоптер американски войници избиват цивилни в Ирак. Само,че част от цивилните били френски журналисти.. Защо Тони Блеър не е осъден, че предоставя фалшива информация,че имало оръжия за масово поразяване? Мадлин Олбрайт няма присъда също. Тоя съд скоро време ще бъде преместен на друго място, може би някъде в Китай или Индия, сега звучи странно, но на там отиват нещата. Запада показва лицемерие и народа го вижда.

Рашо, защо деца от Украйна? При това 16 000!!! Колко деца от Сирия осиновиха руснаците ? Там не се ли водеха бойни действия? Там руснаците не изравняваха ли градове със земята? Там деца нямаше ли? Или те не бяха подходящи за осиновяване? Защо само от Украйна? Защо не ги евакуираха в зоната контролирана он украинците ? Тези деца руски ли са или украински? Някой питал ли ги е къде искат да отидат? Кръвен данък ли плаща Украйна? Също като българите през турско?

От 2014 г. насам в международния съд са подадени повече от 5 хиляди жалби за нарушаване на човешките права на рускоговорящи в Донбас от страна на Украйна. Тези жалби защо не ги разгледаха, а потънаха в планината от бюрокрация?

Да се захванат с нещо смислено.

Aко руснаците, наистина им иапратят някоя хиперзвукова ракета, тези пари няма да им стигнат за погребения.

Ех, всички в Сърбия се кълняха в Милошевич , но след десет години войни го предадоха в Хага. Сега джуджето е още на първата година, и вече и ма дефицит от ентусиасти да воюват, при Милошевич не беше така. И най-важното , сега доверените му пионки , чекисти , лакеи и бандити имат само плячка , плячка, чието притежание зависи ично от Путин.Много ясно , че той е пречка, без него ще имат чиста Своя собственост, че всеки негов провал е път към чиста собственост , бъдеще и наследяване без опека . И вече имат пълен успех да го провалят , подведоха го да нахлуе в Украйна и да затъне , ще го бутат надолу до пълното дъно, защото им пречи, положението на Милошевич не е далеч, няма да има десет години да дочака да го съдят.

Бай Мангал събира 1 млн. лева и подпомага Софийски градски съд по делото за осъждане на прокурора вкарал братчет му "Жицагта" в затвора. Или Нане подпомогнал съда в разследването на спора му с Вуте. Това е правото на демократизъма ...

Значи всеки вече може да "дарява" пари на съд. Пребиваш някой или крадеш нещо, съдят те но ти вече си в правото си да дариш на съдията пари за да гледа делото по добре .. :) Ей, това европейската малоумщина граници няма.

тази измислена чиновническа структура по същество обяви вийна в европа, партийните монархии в последните 30 години установиха контрол над съдебните структури, медиите и финансите, гражданите се превръщат постепенно в заложници на политиката

Чудя се на какво разчита джуджето. Слаба армия и икономика, вяла подкрепа за война . И най важното , той се превърна в тежест за всичките си хрантутници , пречка за бъдещето им като бизнес акули и олигарси. . Много ясно , че ще го пързалят да затъва, без него ще с а собственици на чисти активи, а досега са просто подвластни васали , зависими от капризите му. Исторически това е свършвало винаги с удавяне на пречката. Иска малко време за да се случи.

Този съд,ако имаше и грам обективност трябваше да започне от американските терористи,които избиха стотици хиляди,даже милиони в Виетнам,Ирак,Либия,Авганистан,Сирия,Югославия и т.н.

Дрън...дрън....дрън .....като не могат по друг начин и пробват всякакъв възможен начин естествено..... Признак на безсилие

Видяхте ли кои са лакеите от МНС ! Прокурор от арабски произход, пакистански и индйски съди ! Ибрикчии на Лондон!

Сума колеги избягаха от тоя трибунал, щото последните 7-8г. се готвеха да го закриват, заради неактивност. Сега намериха причина да поостане , съответно заплатите и чиновниците да подобруват в търсене на Путин докато един ден се спомине от старост след двайсетина години. И така до следващия издирван

Примката около джуджето се затяга . Кагебешниците го подведоха и накиснаха добре да си счупи главата в Украйна, като използваха болните му амбиции да е Велик на целия си гол гъз. Бутнаха го надолу по наклонената плоскост без изглед да изплува , така окрадените с негова помощ активи , остават без неговата върховна опека, богатството им без него е чисто богатство.

Значи за гладни и болни хора не може, не става... ама за тъпотии - веднага! Аман от паразити, ценности, педерастии и т.н.

Тия са тотално изтрещяли и всички,които ги подкрепят ! Децата са от рускоезични райони! Те не знаят и грам украински език,защото родителите им са рускоезични ! Те са евакуирани !!! Ако бяха попаднали в ръцете на наркоманите нали всеки се сеща какво би станало с тях !

Няма рускоезични. Според боговете от ЕС всички са украинци, та чак и чукчите, стига в тяхната република да има скъпи полезни изкопаеми, необходими за хлебарките на запад.

Да ти имам подкрепата, щом не може да намери хора, които да отбият дори войнския си дълг, та мекеретата му обикалят по затвори и аборигени да търсят кой да му спасява кожата.

Ако бяха попаднали в Ръцете на наркоманите щяха да ги продадат за Карантия ! Вече и пленици Укрите им взимат Органите , а една Курва Укринска Скопявала Руски пленици войници и им ядяла мъдете изпечени ! Такива са Укрите долно измислено племе !

Тези пари може. Да се дават за Сирия за гладуващите феца заради наглата политика на Америка. Тя праща оръжие за армията за бунтовници.

Милошевич пукна преди да дочака присъдата , егото му не можа да понесе мисълта , че великият национален лидер , за който се е мислил, се оказа, всъщност един бит и съден военнопрестъпник. Представям си какво му е на джуджето, войната се оказа не като да се снимаш с упоени мечки и тигри. Представял се за лидер на втората армия и значим световен фактор , а се оказа , че не може една година да напредне година 20 километра до нечутия до скоро Бахмут, собствената му армия не струва, а разчита някакъв готвач и чеченски бандити да я спасяват. Никой не иска да воюва за кожата му , а конфликта се задълбочава, оказал се е военнопрестъпник , закопал собствения си народ , а не великия вожд , за който се е представял. Дали ще дочака въобще процес , като Милошевич няма лекарство , което да спасява от психологическия срив от такова падение, натиска е смазваш физически.

Върви се прегледай на ЯМР ! Доста си зле !

а доброволец да занесе призовката намериха ли? :))))))))))))))))))))))))

Как мислите, тези от съда дали ще могат да си изхарчат сребърниците ?

О, и още как. Не помня съдбата на Юда, ама май си е поживял добре.

Обесил се е скоро след това.

Да събираш и да "Даряваш" пари, на СЪД...това не е ли...Подкуп,конфликт на интереси..тоест не е ли Престъпление...??? ...или...??;)

Хубаво е, че го отбеляза

Щом сме ние-няма поткуп, конфликт на интереси. Това са казуси, валидни за тези,които не искат или не могат да снасят на ЕСъюз и Е съд. Съд за подкупи.

Този съд в Хага първо да каже до къде стигна делото срещу Хашим Тачи, началника на АОК, после президент на Косово. Когато Тръмп дойде на власт в САЩ МНК издаде заповед за задържане на Тачи и в крайна сметка се предаде на съда и беше задържан в ареста по обвинения отлежаващи отдавна. В момента в който Байдън дойде на власт и удариха яки спирачки на това дело, защо ли?

Кой да приказва и да си дава мнение. Една държава - Великобритания която спекулира и създава фейкове, която е виновна за масови убийства в Близкия изток, която мрази Руси и която подстрекава военните действия и конфликти из целия свят. За съд сте - управниците на Великобритания, започвайки с Мадлен Олбрайт която даде разрешение да се убиват децата в Ирак. Нямате срам !

Дарете една заплата за украй... ааа така де за съда в хага...

Пу натисна мотиката, вече няма връщане назад . Съвсем скоро ще има развръзка, сигурно ще пие от неговите часове.

Чай ще пие

Какво стана, когото МНС поиска да съди сащ за военните престъпления на американската армия в Афганистан? Имаше ли връщане назад?

Куку руку. Смях

Но какво ще стане когато Русия и Китай тръгнат да съдят Великобритания?

Ако всички, които имат за какво , вземат да съдят Великобритания, кривите муцуни векове трябва да са роби, за да отработят щетите нанесени от страната им.

Малоумна история.. кой нормален човек си дава парите за подобни глупости? Ще пълнят банковите сметки на някакви мързеливи бюрократи уж са 'разследват' Путин?? Съвсем изперка тоя запад..

Тия глупости са вероятно да радват украинците.Путин в Хага няма да го съдят.По скоро биха го убили неговите,но на руснаците им е под достойнството да се занимават с ми итурлите в Хага !

Време е "островчето" да бъде потопено!!!!! Посейдоните да се пуснат в действие!

"По време на международна конференция в Лондон бяха събрани 4 милиона паунда (близо 4,6 милиона евро) за подпомагане на Международния наказателен съд (МНС) " Това се нарича подкуп и корупция.

Не си представям как на международна конференция се събират пари. Това джобните на участниците ли са?

Както крипто измамниците нексо, слуцителите дариха по 20 000 на дб. Същата схема.

Чудя се кой идиот би дал пари за нещо такова... ясно е, че олигофрените стават все повече, и все по продажни, но ми е трудно да повярвам че има чак такива кретени. Виж, ако са някакви НПО паразити ми е ясно... те с честен труд пари не да вадили, защо да не дадат.

Нещо Карла Дел Понти, която беше острието срещу Милошевич в Хага, се отметна и написа книга по случая, след което веднага беше низвергната, уволнена, забравена. Сигурно защото е казала истината.

Едно време зареди апартейда в Южна Африка бяха наложили ембарго.В резултат страната се научи да произвежда повече при това добро качество.А Русия е по голяма и по богата на ресурси.Да не се окаже че изолацията само ще я направи по независима и силна ?

Всички комунисти, социалисти, путинисти трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор! 4 млн евро са твърде малко за този високоспециализиран и висококомпетентен съд, Съда на съдовете. Трябва да се осигурят допълнителни средства и да се отразява телевизионно и онлайн с директни включвания, репортажи, пълнометражни записи на заседанията и пледоариите!

Дарете 1 заплата на съда в Хага ДМС Хага!

Малко са. Ето например за Украина са 40 милиарда на месец и пак не стигат. С тия 4 милиона за къде?

Страни във фалит събрали? Напечатахте ги за сметка на народите си!

4 милиона евро за разследване на Русия..... 55 МИЛИАРДА долара за оръжие на Украйна. Приоритети

Samo v BG ima podkup,na zapad e finansirane i podpomagane

Разследване няма, следствие няма, доказателства няма, това кой "съд" би си го позволил? Нека един съдия или прокурор тук да каже АЗ!