17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то зимата мина вече...

Има един лаф за кучето и кучката. В случая аз, и хилядите като мен сме в ролята на кучката.

Рашките ни товарят с 240 долара на 1000 куб. метра . Според статия от преди месец тук в ДИР-а цената на газта по световните борси е около 170 долара . Така че при повече доставчици цената спокойно може да падне с 25-30 % , но рашките са впрегнали своите слуги от БСП и ГЕРБ да ни обвържат за следващите 30 години с Турски поток и количества газ които да сме длъжни да купуваме на скъпите цени !

НАй-смешното в цялата новина е че Гръцката компания DEPА S.A. спечели първия търг, като в офертата си бе записала за произход на газа вътрешната система на Гърция. Гърция не добива газ и внася. :))))))))

Смятай брат, какви сме смешници. Гърците купили газ от Русия и ни го продават по-евтино отколкото ние купуваме от същото място. После защо в цяла Европа па и в САЩ ни знаят, като хора без собствен интерес, които горят от желание да задоволят чуждия за някоя паричка. На жаргон по прямите направо си го наричат това с истинскто му име "проститутки" .....

когато се говори за намаляване, и информацията е официална, трябва да се посочи с колко. Всичко друго са глупости.

Купили някакъв моментен излишък в размер на 5% от годишното ни потребление. И щял да повлияе на цената. С 0,05% примерно?

Намаление на цената!!!!???? Нормално няма коментари от сганта, още повече че точно Руслямска държава ни товари ценово.