S&P Global Ratings: България вероятно ще влезе в еврозоната през следващите 2 г.

Липсата на редовно правителство през следващите няколко месеца може да се превърне в пречка, констатират обаче в бюлетина на "Ес енд Пи глоубъл рейтингс"

Обратно в новината

Коментари - S&P Global Ratings: България вероятно ще влезе в еврозоната през следващите 2 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В абсолютно всички смрадливи, пропаднали, капиталистически кочини дискриминацията по всички възможни параграфи, признаци и критерии си е нещо напълно в реда на нещата. Дискриминация, робство и фашистки практики са лицето и визитната картичка на днешния корпоративен либерал-фашистки капитализъм от англосаксонски тип. При капитализма човешки права няма и не съществуват - то няма как и да има такива права, след като самият капитализъм е всъщност робовладелски строй по своята същност и съдържание, а всички обикновени хора на наемния труд са просто роби, чийто живот не струва дори пукната пара. Най-широко разпространената дискриминация в условията на сегашния, див, варварски, уродлив, "либерал" капитализъм от англосаксонски тип, за колониална България пък да не говорим, където е истински ад, е дискриминацията по възраст. Изритват те и те изгонват от работа още на 40-41 годишна възраст, максимум на 45. Щото по англосаксонските "стандарти"(възприети от всички фашистки капиталистически кочини по цял свят) на 40-45 си вече в предпенсионна възраст. Капиталистът-робовладелец наема на твоето място някой млад роб на 20-25 години, не за друго, а за да му плаща 4-5 пъти по-малко отколкото на теб. Този младият роб като мине 40-42г също бива изритван от своя робовладелец-капиталист, който го заменя с друг млад роб, и те така - този цикъл си върви цяла вечност. Не дай си Боже пък по някаква причина да останеш без работа на 50 или над 50 - отиваш директно в гробищата, защото посмъртно за теб на такава възраст абсолютно никъде не те искат на работа - дори и като уличен метач, чистач или боклуджия. Ако искаш отивай се оплаквай на арменския поп. Ама иначе пък соросоидните ЦРУ-медии по света и у нас от зори до здрач, а после от здрач до зори 24/7 365 дни в годината промиват мозъци и ни убеждават колко хубаво, прекрасно, готино, мило и много окейско нещо било капитализма в днешния му вид.

Не ни трябва нито "еврозоната" , нито еврото !!!!

А най-хубавото е, че теб никой не те пита ватник нещастен :) хахаха

В следващите 2 години, вероятно може и да влезе, по-вероятно в следващите 5 години, а най-вероятно няма да влезе в следващите 20 години, ако ЕС все още съществува.

През далечната 1989г в НРБ беше извършен реакционен контрареволюционен преврат и законно избраната народна власт беше свалена. В резултат настъпи реставрация на капитализма, беззаконието, безправието и социалното неравенство. Капитализъм от най-дивашкия и варварски тип, достоен за романите от 19 век на Чарлз Дикенс, Виктор Юго или Емил Зола. Както подобава на всеки уважаващ себе си капитализъм, в България бяха създадени 2(две) основни социални прослойки: 1-2% олигарси и приказно богати капиталисти-уроди тип чорбаджии-изедници и останалите 98-99% роби, скъсани скъсаняци и бедняци. Тези 1-2% паразити до ден днешен си живуркат сладко, готинко и щастливо за сметка на останалите 98-99% нещастници. Въпросните 98-99% бедняци бяха закачени на голите рибарски куки от кукловодите(наши и чуждестранни), да чакат светлото капиталистическо и евроатлантическо бъдеше, когато и те "щели да станат богати" и да "забогатеят". Разбира се, много хубаво и готино забогатяха тези 98-99% роби, дето още висят по голите пропагандни рибарски куки и още чакат от умрял писмо, т.е. да забогатеят и те, горките. Ще забогатеят, ама някой друг път, в шестък да речем. Към днешна дата, април 2024г, тези 1-2% български капиталисти-паразити точат зъби и лиги и отсега още щастливо предвкусват как с въвеждането на еврото още повече и по-хубаво, с кеф, ще дерат, стрижат, доят, скубят, гърбят, ограбват и направо през гащите ще шибат останалите все още ни живи, ни умрели, прости, слабоумни, клети, бедни и мега страхливи български роби, които съставляват 98-99% от днешното колониално БГ-общество или това, което все още е останало от това общество. Щото все пак не бива да забравяме, че при капитализма няма въобще никакво общество - имаме пълен хаос и разпад на обществото и всеки е сам за себе си. Всеки се спасява поединично. Красиво, нали?

бай Тоши ли беше избран законно бе боклуко червен :) хахахахахааха

НАй-хубавото в цялата история е, че комунизма, който е най-малоумната форма на управление умря и повече никога няма да се завърне

Мунчо, точно в капиталистическите държавиима най-силно гражданско общество, при комунизма всеки се оправяше по отделно за себе си с "връзки". Важеше правилото "Ако някой е човек на някого, той е наш човек, а ако някой не е човек на никого той е просто никой ". Корупцията през комунистическия режим беше форма на съществуване във всички слоеве на обществото.

Не. По скоро ще има БГ ЕКЗИТ !По далече от този разпадащ се джендарски Евросъюз .

ЕС няма да се разпадне. ШОПландия ще се разпадне. Затова няма да може да влезе никога в Еврозоната и Шенген като пълноправен член.

Обадете ми се като влезете в Еврозоната. Че чакам от умрял писмо.

Каква агенция, какви 5 лева. Някой българин на служба там написал преразказ по новини на някоя бг тв.

го очаква света до 2030 година, че ..само ни е до евро ! . майката си е ебало това, дето са "начертали" глобалните шахматни сатрапи ..майката си е ебало !

И ти вместо да строиш бункер на село си тука и просветляваш? Ама, така малко крипитчно, без да изпадаш в подробности... :))))

Къде е референдума? И абсурдните обяснения на КС, как народното събрание не можело да решава. Кога се влиза и дали се решава от хора и най-нормалното е да сме и ние. Не след, където и 100 години след, е след и нищо не противоречи. Не при, защото е дори технически невъзможно да е като събитие.

да е в близките 5-6 години ! . и май хич не ни трябва евро...има много капани "в еврото" ! . да видим как ще мине ...глобалната буря ...която се задава..и ще бъде нещо страшно !

АкоБългария приеме еврото, то паричните политики на Европейската централна банка ще е онази, която ще определя паричната политика. И понеже са важни големите икономики с огромни дългове, то пари1ната политика ще е ориентирана към тях, както сега. Няма как да е иначе. Но и това е политика на огромни дългове на тежки големи икономики. За България това е прикачване към банка с кръв, но отемане на сърцето, което я придвижва към икономиката ни. Зайче със сурце на слон не може да жиовее като зайче. Не може и като слон. То става прикачен субект, който няма собствен живот. Това искат за България. Престъпление към България е да приеме еврото сега. Това е нарупение на основен икономически принцип. Това би било дело на дебили, които са овладели България и ЕС. Примерите за държави, коит не са приек еврото са все добри примери - Швеция, Чехия, Дания, дори Швейцария е подобен пример и печели то франка си. Ако беше се напъхала в ЕС и в ЕВрото... Дори и България е добър пример, защото ръстът на доходите е от най-големтие в ЕС, макар да иам драма с най-бедните. За сравнеине държави с малко население и дребни икономики, които са приели еврото: Словакия, Словения, Португалия - някой може ли да ми каже дали е чувал нещо за тях през последнмите 10 години?! Не - те са зайчета, които са прикрепени към кръвоносната система на слоновете и просто висят като баласт, но нямат собствен икономически живот. Парите на са само наличност, те са най-вече обращение и именно индивидуалното ползване на валутните инструменти е важно. И е вано простакът да разнере, че това, което му нушават, че курсът на лева бил фиксиран към еврото и за това било едно и също - е лъжа. Кърсът е само един от десетките механизми, по които работи една валута. Останалите са изключително важни за икономиката. Тях ги губим генерално, ако ни вкарат еврото! И това води до зависимист и загуба на индивидуалност на икономиката. В Гърция скачаха от балконите, за да се оттърват от икономическата безиходица, в която ги вкараха!

Ами Словакия има по-голям БВП от Унгария, която е с форинт например. Да не говорим за Австрия с малко територия и население.

Бихте ли уточнили стойността на вероятността?!? Щото ни предлагате твърдение, което се колебае в границите на вероятност от 0.0000001 до 1, примерно :) Или с други думи - престанете с обещанията, т.е. с вероятностите и дайте да говорим по същество.

вероятно ще влезе, казал оптимиста вероятно няма да влезе, казал песимиста руски кавали не пускат в еврозоната, казал реалиста!

Нали виждаш от изнесената статистика накъде се е засилила Еврозоната? Е, нашето място определено не е там.

виждам разбира се! ес е втората икономика след сащ, и доста пред китай!

22 век