С какво новата гаранционна програма на правителството се различава от старата

Dir.bg попита Министерството на икономиката, ето какво ни отговориха от ведомството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пульо с червените книжки , ще вземат кредити и после ще ги връщаме всички.Ако българина не се освести, да изгони руския шпионин и Неговите измислени партии, ще плати тази дестабилизация скъпо

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Всеки който се занимава с бизнес знае, че това са глупости и лъжи. Този младеж говори глупости, а служелното правителство има само еднапцел - да организира изборите. Простия народ не вижда че пред очите му се извършва преврат.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Това е ненормално. От опит го казвам. Истинският бизнес в момента не иска кредити. По цял ден звъня и търся подобни фирми за кредити. Обратно. Всички пропаднали пишман бизнесмени ще се нагушат сега с пари, които изобщо нямат намерение да връщат. Пандемията е невероятен шанс за пропадналите. Невероятно оправдание за некадърнуците.Ще залеят пазара с пари, а после реват че инфлацията скачала. Ненормалници.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Дира, колко пари взимате за да публикувате тези секс обяви под формата на коментари под всяка статия? Жалка работа!!!

Раздават се заеми и после нашите фирми не ги връщат и бюджета на много минус. За справка 90 години у нас

Абе, верно ли Винету бил 3((три) тома. Малиии, ще кажа на Шефа. Да не се излага, като кифладжия. Той си е прост, ама все пак...

на кое място в тая тъпотия, дето си изпльоскал, да се смеем, троле? и какво общо има това със статията за тримата глупаци и техните "програми"?

Малиии, само 2(два)-ма гербераса, пък спамят като за 200. Като му паднат гласовете на избори на Борисов, ще му се наложи да свие разходите за заплати на личната си корпорация, пардон, партия. Зарежете ги тез ненаяли се въшки от статуквото. Все тая дали са ГЕРБ, БСП или ДПС. Взаимно си замитат зулумите под килима. Просто от ГЕРБ обраха най-простите калинки. Нема лошо. Бачкат(тролят) и си вадят хляба. Но и реалния сектор има нужда от хора. Работа има много за квалифицирани и кадърни хора. Особено в столицата. Дерзайте.

Да не би вие, истинските п.е.дерасти да сте повече!

е това ли са ви икономическите мерки. да раздавате държавни гаранции за да могат фирми да теглят кредити. ами ако дойде друго правителство и се откаже от гаранциите?????? това ли са ви мерките смехория :)))))))))))))

Уау, ще раздаваме кредити, които АКО не се върнат ще ги плати народа. Познайте колко стимул ще има кредитополучателя да връща!! Ганьо да не е прост да връща пари, когато може някой друг да плати. Гениално!

Ами като няма стимул ще си седи на опашката по всички показатели в ЕС. Беден и прост. Като му е толкова акъла. То с тарикатлъци само не става. Трябва и акъл.

Харвардониално!

Оф, червени парцали от дълбоки комунистически родове. И по комунистически: дайте другари, да дадем! Пак комунистически : ще има за всички, но за някои по повече

Тъп гербопитек. Националния гаранционен фонд съществува от над 11 години. Т.и. от преди мутрата , че и по негово време работеше. Ама ти си плюй, плюй... Нали при вас всичко започва и свършва с Боко?

Чалгопитек протераст надупен

Баце, малоумни.я тъп.а.нар нали даде по 50 лв на всички пенсионери. И на тези с най-високите.

"При това мили мои още не сме видели космическата програма на Радев, то не са три морета, то не са пет небета, то не е изворна енергия, информационни технологии и сателити ..." Буахаха!

Четете бе, ама вие от младежкото гроб сте скарани и с четеното като лидера си .

Коньо бре , чети!

!!!!!!! кво гледате бе педали чикиджии на службите. ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ! ЗА ДЕ НЕ СЕ ЗАЕМЕМ И СЪ ВАЗЕ!!!! ЗЕЛЕНИ ПЕДАЛИ!!!

апценцатта , лудняк !

Нали ревахте досега, че на Боко кабинета е лош, ей ви на "експертите", изгубих ума и дума, ще си подаря дипломите на някоя калинка направо! Необезпечени кредити за 7 години, след като фалират фирмите 50% от загубите ще са за сметка на търговските банки!? Дечицата на море и туризмът ще цъфне, че ще се вдигне направо! Грантови схеми, само до юни, каквото е договорил Бойко, други няма! ....... При това мили мои още не сме видели космическата програма на Радев, то не са три морета, то не са пет небета, то не е изворна енергия информационни технологии и сателити ..... да не изброявам, че всички иновации дето може да прочетете в нета са е програмата му, чудо направо! Лъжи, лъжи, лъжи, при това ги изрича ежедневно!

Ами за сега повече работа свършиха от на Джипко зависимите от Пеевски министри.

независим коньо!

Гаранционни схеми за МСП с 50% обезпечение има от 10 години на финансовия пазар. И без те да са пострадали от Ковид. Кое е новото освен краткия срок за разглеждане, което не е сериозно. Никоя банка няма административен капацитет за серизона преценка на риска за 10 дни, особено ако кредитоискателите са много.

Подкрепям. Плюс това, за включване в гаранционна програма клиента заплаща и допълнителна такса в някои банки, което товари крайната цена на кредита.

герб, дпс и българско лято в полза на радев и останалите

Тези хубавци дано не разорят държавата и съсипят банковата система преди да сме ги изритали от власт. Те са служебно правителство назначено от един човек с психични отклонения. Не представляват никого и никой не им е давал право да реформират каквото и да е.

Кой? бутна КТБ. А кой премиер насочи държавни пари там. Хората от системата знаят. Ама ти или се правиш на луд, или си затъпял от филии с мас.

Орешарски беше, помним, ама теб явно те тресе избирателна деменция. (Кутев, ти ли си бе?)

Върви се към пордените кредитни милионери , както през 90-те години. За читателите, родени след 2000та - да прочетат малко „история“

Не е така. НГФ функционира от преди 2010-та.

Най страшно е простотията на всички тия, които решиха, че Фатмака Радев е незаменим! Няма такова нещо, това е случай на побъркан човек с много ниска култура, историята познава доста такива случаи...Хитлер например, и си спомнете как свърши. На Радев края ще е по грозен и лош, отколкото може да предположите.

Не бе, всичко започва и свършва с Джипко. Това Каравелов, Стамболов, Буров, Стамболийски и т.н. са бошлаф. Поне познавайте собствената си история. Да си чел само Винету не е достатъчно.

Това Румен Гечев ли им го измисли

със следната изрична заповед уволнявам на секундата кривоустото алтмайер! а всичките му придобивки да бъдат конфискувани, самият той и семейството му да бъдат разследвани за дейности свързани с дейности, които са свързани с античовечността и ще бъдат съдени в Нюрнберг, заедно с останалата банда а меркел!!! . със следната изрична заповед уволнявам на секундата кривоустото алтмайер! а всичките му придобивки да бъдат конфискувани, самият той и семейството му да бъдат разследвани за дейности свързани с дейности, които са свързани с античовечността и ще бъдат съдени в Нюрнберг, заедно с останалата банда на меркел изрода!!! .

апценцатта , лудняк !

държавна гаранция без разрешение на парламента. Това е еквивалентно на поемане на нов дълг.

Че противоречи на закона - противоречи. Ама фатмакът закон чете ли? (Най-много някоя инструкция...) А когато в Харвард учеха тази материя, наш министърко беше болен...

Радев и хyнтата са за оплакване. Ще им поръчам "заупокойна" молитва тези дни.

ГЕРБ еи Борисов са за оплакване. Ще им поръчам "заупокойна" молитва тези дни.

Най страшно е простотията на всички тия, които решиха, че Мутрата Бжрисов е незаменим! Няма такова нещо, това е случай на побъркан човек с много ниска култура, историята познава доста такива случаи...Хитлер например, и си спомнете как свърши. На Борисов края ще е по грозен и лош, отколкото може да предположите.

не се ли появиха да осигуряват честни и свободни избори?А то какво излезе?Че и пари ще раздават на закъсали!?Куче влачи рейс,диря няма!?

Това на мен ми звучи като добър стимул да се пенсионират всички собственици на работещи предприятия ... взимаш едногодишния оборот като заем източваш фирмата и стартираш нова или се пенсионираш. Юруш на маслините.

Тези трима идиоти ще унищожат банките за 2 месеца през които ще творят простотй,а покрай банките ще сасипят и държавата.Ще раздават кредити само с едно добро утро в банката-идиоти.

Не че съм почитател на конспирациите, ама САЩ посочиха Пеевски, а тук на следващия ден отговарят с рази мярка (даване на необезпечени кредити).

то обещаването не е като даването

имат мандат още един месец до провеждане на изборите. Да не са си въобразили че се е върнал девети 44та. Защото ще ги мачка валяк.

И кой ще ги махне ? ОПГ ГЕРБ ли,с над 4% които ще получат на изборите ако са късметлии ли...

ГЕРБ ще вземат минимум 30 процента на 11 юли-социолозите не четеш ли?

Хаха ... социолозите .. май тия избори зависят повече от ... програмистите!

Тези избори зависят само от софтуера, неговите "задни вратички" и кои точно са светнати за тях.