17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саудитска Арабия плаче за арабска пролет.

При нас тиквите обещаха,че ще е с 1лв на долу, нас не ни бърка това покачване на петрола, нали мутри?

От 4 месеца цените на петрола са надолу - от 120 долара за барел до под 80 долара за барел. Прочетохте ли някъде гръмка статия за драстичен спад в цените? Не! Акцентът винаги е на повишения, ама големи, ама чудо невиждано. То и за газта е същото - като вдигаха цените - само за това се пишеше. Оня ден намалят газта с 34% - една - две кратки статийки. Все едно нищо не се е случило. Само за информация: Петролът е паднал с 45% от върха, Газта пада с 34% от октомври, токът за бизнеса е гарантиран от държавата на 250 лв/мвч - над тази цена всичко се поема от държавата. И пак за повишаване на цените се говори и за инфлация. Зърното падна с 40%, слънчогледа падна с 80%, метала мед падна с 35% и т.н. и т.н. Да сте видели статия за това. Да сте видели статия, как трябва да намаляват цените, защото всички суровини са паднали драстично? Няма. Сега като скочат малко, пак ще викат: ама суровините скочиха, трябва да вдигнем цените на стоките. Търгашите отразяват само движенията нагоре и са слепи за движенията надолу.

Проблемът, че долара е скъп.

Риба се лОви в мътни води.

глупаците в Бркюксел, начело с американската гинеколожка от 5 Декември налагат ембарго на руски нефт. Нееее, ама хич не са тъпи нали.

Определено не и колкото теб. Ти да не очакваш теманета да правят на кремълският кретен, да му се мазнят и да го наричат "цар на света", това ли очакваш …. Много сте зажулени това русофилистиците ….

Баси "рязкото" повишаване - 87,96 долара! Преди 4 месеца беше 120$!

Абе Г7 нали щяха да налагат таван на цените? Ама не са питали арабите ми се струва

Мисирнюз в действие... Важното е да се налива паника, рязко, жестоко, огромни, вероломно.... Плебса залеби ли мекички вече?!

Каква паника бе триполов? Арабските производители видяха че си със свалени гащи и решиха да те порнат. Ти слушай евроатлантиците дето ти обещават евтин петрол