Рядко за Швейцария откровение: Руснаци държат до $213 млрд. в банки в страната

В Берн се водят дебати колко информация може да бъде разкрита и дали да се затвори "кранчето за пари", с които се финансира войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Рядко за Швейцария откровение: Руснаци държат до $213 млрд. в банки в страната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конфискация

ЩО ПЪК НЕ СИ ГИ ДЪРЖАТ В СБЕРБАНК ,БАЛЪЦИ , СЕГА ЩЯХА БЕЗПЛАТНО ДА ИМ ГИ ОБМЕНЯТ В ЛЮБИМИТЕ ИМ РУБЛИ

Типично за Швейцария- всякакви мръсни пари са добре дошли, пък ако руснаците изчезнат, парите ще си ги дръпнат швейцарците (както направиха с наци-богатствата).

Да им ги дръпнат още сега, никой няма да разбере :)

Айде напомпайте криптото демократчета сладки

Един десант и руснаците ще си ги вземат с лихвите. Войните винаги са за пари под някаква форма. Никой не се отказва от парите си.

Само искам да отбележа, че Швейцария вече не е неутрална и банките и не пазят банковата тайна, както се твърди. Преди години Ш. продаде на Германия списък с имена на германци, които си държат парите в Ш. банки. Хиляди бяха вкарани в затвора, което не се разбра в България поради свободната и демократична журналистика у нас. Най-вероятно парите от Ш ще се преместят в Сингапур, Дубай или друг финансов център.

Там е работата, че когато става дума за долари, американската държава знае за това, от къде за къде колко пари заминават. По принцип това не ги интересува, но сега биха обърнали внимание...

Швейцаря ... ну ... колко дивизии имат... ахаа.. а колко самолета могат да изстрелят за час

Никой никакви санкции не налага на Русия! Това е само специална финансова операция!

"China is a friendly country for the Ukrainian people. As an ambassador, I can responsibly say that China will forever be a good force for Ukraine, both economically and politically, We will always respect your state, we will develop relations on the basis of equality and mutual benefit. We will respect the path chosen by Ukrainians because this is the sovereign right of every nation," China's ambassdor to Ukraine

Блокирайте им ги, кво ни съобщавате.

"China will never attack Ukraine. We will help, especially economically," Fan Xianrong, China's ambassador to Ukraine

Нали на Руслям не им пукаше от санкции. Какво са се притеснили.

Конфискувани им всичко

българските 67 милиарда се мълчи. И България ли трябва да нападне Украйна та Швейцария най-после да прговори?!

Това са окрадени от трудолюбивия руски народ пари под шапката на КГБ

А според мен това са парите, с които ще бъде възстановена Украйна!!!!

Коя беше тази Украйна? Такава държава не съществува.

Има едно място, наречено Сингапур! Там са кинтите на швейцарските банки. А Сингапур е под китайски контрол. Та, нещо не разбрах за санкциите на млекопроизводителите! Аре, не всички си мажем филийките с Нутела!!!

Какво имате против млякото?

Канцерогенно е! Повече инфо в сериозния нет.

Все още Сингапур е независим от КИтай. От 4 януари тази година ХОнг Конг е под китайски контрол.

И тези вече не са надеждни, така че само в китайски банки, швейцарците се оказаха некачествени.

ЗА ДАЛАВЕРАТА С ЕНРОН ЗА 5 000 000 000 ДОЛАРА ДАЛАВЕРА . КОГА СЕ ПРИСЕТИХА ЧЕ ИМА МИРИЗЛИВИ ПАРИ ?!?

Те са крили парите на нацистите, сега крият парите на мафиотите-барабар с българските. А сега са станали много откровенни.

С това Швейцария престана да бъде надежден партниор за който и да е.

Никога не съм вярвал, че американските глобалисти ще разклатят швейцарската банкова система, само и само да навредят на Русия... както и не съм вярвал, че не само Европа а и в швейцария политиците са купени марионетни джендъри...

И аз не вярвах, че ще нападна Украйна ама виж какво направих... Хората се променят.

Те швейцарците вдигат полека завесата. ама аз да попитам: А НИЕ КОГА? Доста от имотите по Черноморието са собственост на руски физически и юридически лица, ударени от санкциите. Нашите власти дали ще се сетят да се размърдат или ще се наложи ЕС да ги подритне?

Ние комунизма си го построихме!! Кой разбрал, разбрал..... Другите да го духат!

Да ,някои мафиоти в Б-я са построили комунизма за себе си.

Иначе скотовете в Мордор сега ще ядат брезови кори и шишарки, а Шуткин, Кабаева и друзия в Швейцария! :)))))))))))) Денгите им тоже!

А ние българите ще се избиваме за литър олио. И това е само началото.

Ами като си дадохме златото на чужди американски компании така ще е.е ще печелят милиарди ,а ние...

А тук троловете ни убеждаваха, че руснаците си държели денгите само в рублей и юани! Тва били парите на бъдещето! АХАХАХАБУХАХАХАХА

Да живее братската Дружба със СССР!!!

само за жълтите стотинки, както винаги. Банкерска нация, не може да им се отрече... Никога няма да си срежат клона тия!

Еми те затова откровенничат. Хитлер не е могъл да ги пречупи да издадат парите и богатствата на евреите. САЩ успяха да ги "склонят да бъдат откровени борци против войната".

Напротив, Швейцария предава доста еврейски пари на Хитлер и за това той не я напада. Какво стана с еврейските пари непотърсени след ВСВ ? Нищо - чиста печалба.

Много ми е чудно дали ще посмеят да замразят тези средства? Дали банките които се опълчват на всеки закон и орган на реда ще посмеят най-накрая да отстъпят на законите(е по скоро на конкретната политика срещу Русия)!? Защото ако го направят могат да си гарантират собствената гибел. И голямата и престижна Швейцария здравата ще го закъса. Така де кой ще иска да си държи парите там след като по политически причини ще разгласяват частна информация и ще се намесват в сметките!?! Но иначе Русия бедна, Русия едва свързва двата края и едва ли ще може да поддържа дълго войната, нали? Е санкции та санкции за каквото се сети и въпреки това акумулирали толкова много средства!!! хахахаххахахахахаххахахахаха Между другото според американците именно Русия е създала НПО-тата за борбата с климата. Заради което повечето нации се принудиха да спрат добива на шифтов газ и започнаха да зависят от другите нации.

Американците и тях ще ги "само"убият. Като "ЕС".

Удариха го на грабеж. През просото - на Кадафи милиардите, на Мадуро - златото, на Сирия - петрола.... от България злато, бази без пари, "гарантирани" печалби... сега на Русия трилионите....

Все пари спечелени с честен Труд!!!

Да, голяма част от тях са пари на съответните държави, които ги използваха за осъществяването на външна търговия! А иначе Запада нямаше морални проблеми, когато приемаше тези пари! И не ти ли се струва, че съд трябва да определя кой е извършил престъпления (и по кое законодателство), и че държавата не би трябвало да може да си присвоява чужди пари, просто защото на управниците така им е хрумнало?!

Това са пари на руския народ. Не че парите на мафиотите по целия свят( в т.ч. и от Б-я и тези на сина на байдан) са чисти и изкарани с труд.

213 млрд в долари? пари за вестници и семки. доларът се срива световно, спрямо себе си.

за простаци

добре, че тези пари са във външни банки! той Господ си знае работата!

Когато господ е действал чрез Народния съд някой опищчха света и то вече цял век.

и пак фейк цитат "поред Швейцарската банкова асоциация (Swiss Bankers Association - SBA) в местни банки има между 150 млрд. и 200 милиарда швейцарски франка (213 милиарда долара) в офшорни сметки на руски клиенти." и как знае колко има в офшорни сметки?????

Фалш Никога няма да кажат защото умират

Къде е пералнята на света или защо и как богатите са станали богати?

А как така по плажовете и хотелите по луксозните южни курорти е пълно с рашки, даже вече подминават България, в България за тях вече не е престижно, както наште кифли вече ходят по маймунска земя Малдивите да ги щипат бубулечките но снобизма много силно нещо. Рашките 90-те паднаха , но Путин ги изправи и сега са непобедими, ако ще не нато , а три пъти по толкова да излязят срещу тях. Защо сега нато не смее да жугне, а гледа да набута срещу Русия бившия соцлагер.

И като се събудиш краката ти отвити боклук бушменски

ТОВА И БЕЗ ТОВА СА КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ!

ТВА СА ТЕХНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ .... А ПРОСТИЯТ МУЖИК - НЯМА ПАРИ ЗА ГРЕЧКА!

То па българския има

Ние тука ядем муя "демократично". "Толерантно" и диверсифицирано, евроатлантически солидарно.

Разрушаеането на Украйна !

;Който чупи ,той ще купи;

Много ги сърби Швейцарците, ако направят това с руснаците, ще подадът силен сигнал към безумно много диктатори, че те вече не са сигурна страна. Изтичането на капитал в следствие на това ще загърби швейцарците доста дебело. Да им е честито.

Казваш че в Русия е Диктатура?Одобрявам.

Одобрявам!

Това сие обикновен пладнежки грабеж на запада!Когато загубят доверие на вложителите ше разберат дали са спечелили или не!Дори и по времето на Втората световна война не са си го позволявали!А иначе за войната в Окраина шо си мислите че им трябват пари!?

Две години търсиха милиардите на Путин, взеха че намериха милионите на Порошенко, после взеха че намериха милионите на Зеленски! ... След това рязко спряха да търсят, че Хънтър Педофила се изнерви много а баща му взе да дропи ФПС-а експоненциално! ... Събудете се, Чушкопеци прости, докато не сте заспали вечния сън! ... След това събуждане няма, не и преди Кръстьо/Христо да ви прочисти болезнено, от паразити и бръмбари в главите!

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. /Радой Ралин/

"Германия тегли рекорден заем от 200 млрд. евро" и това след Предишният им Рекорден заем за КОВИД! Гответе се съвсем скоро Еврото и съответно Лева и само за Гъз Папир ще стават!!

А на българи , колко?

у вил иит зе бъгс! у вил оун натинг!!

АМ КВО СТАНА С БАНКОВАТА ТАЙНА

така станахме богати след войната, понеже големите ни клиенти не си потърсиха имането по газови примини.

Ами в трезорите колко са. А швейцарците да не се правят на света вода ами да кажат колко сметки и трезори имат от нацистка Германия. Ами от латинска кокаинова Америка. А преди години имаше репорт че най големите клиенти са от щатите. А като са почнали да проверят и банката на Ватикана там са истинските мръсни пари.

оха голямо крадене ще падне, американците ще могат да си платят дълга тоя месец, ше видим другия кво ше ще правят (и не ми трий коментара ве)