Руският LNG проект Сахалин 2 може да удвои приходите си спрямо началото на войната

Основните купувачи продължават да черпят от терминала, а договорите са леко променени в настоящата ситуация

Обратно в новината

Коментари - Руският LNG проект Сахалин 2 може да удвои приходите си спрямо началото на войната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Москва вече използва своя фонд за черни дни, увеличи вътрешните заеми и обмисля повишаване на данъците." И какво? Ватата пак преизпълнява петилетки и икономическото състояние на бензиностанцията е много по добро от очакваното според Петър 2

И на това място от където си излязъл

Тука не увеличават данъците, а само цените ...

Тия санкции само вдигнаха цените и оставиха свободен обем за азиатците. А отвъд ока ги считат за икономически враг. Враг, ама с ресурси.

Русия се разпада, укрофашистите и неокон нацистите ще я разцепят, Путин ке умре, и сите западни демократи ще грабят ресурси на безценица. Гледах една карта, на която великите англосаксонски геолози бяха написали, че няма никъв литий в Русия. Никакъв. Вервам им. Както им вервам, че ще имат индустриален растеж с вятърни мелници и слънчеви тарелки. Слава Кокаине.

По навик продължавате да изчислявате печалбите на руснаците в долари. По тези договори не се плаща в долари, защото на руснаците не им трябват.

Целият свят е в краката им! Жалко за Европа,че не мога да се усети навреме,как краварите я прецакаха!Без Русия,няма Европа!

"Може" "предвижда" "ще" типично.

На завиждачите да пишат за нисколихвените заеми, които Русия раздава за развитие на заместващи производства.

То убу 3,4-4,5 милярда долара(фалшиви и без покритие) пИчалба за Газпром ама краварити и гейропейцити мини не мини месец и хоп 18 миларда евро безвъзмездна помощ за Украйна.Мини ни мини и хоп 49 милиарда долара помощ за Украйна и на секи месец два се дават,дават,дават.Пари,гаубици,ракетомети.Алъ сига и танкуве.Ама тя Русия има от сичку по много.Няма страшну

Троловете се събудиха, :) Преди това само нормални коментари :) Позаинтересувайте се, колко от техническите съоръжения въобще са произведени от русия. И всеки такъв проект от какво зависи. Дали от китайци или от няколко големи фирми - европейски и американски. И колко от "новите" проекти и до кога ще ги има без части и снабдяване. А "Ще", "Може" алабала.. този стил на пропаганда.. само гламавите тука им се радват :)

Всъщност поражението на Русия би било от полза за България. Ще посмачка по-голямото и по-малкото и палета - Сърбия и РСМ.

Сега питайте Запада как вървят санкциите. Те ще кажат че Русия гладува и Беднее. Да, ама не, това е само в ЕС

Преди да ръсиш глупости погледни структурата на собствеността и къде отиват 50% от печалбата. Няма нвеник.икакво значение кой е произвел сондата и компресорите, а кой е техния собст

Нищо бе ние можем да си купуваме кашкавала и по 90 лева парчето!

А си и крайно тъп. Няма нещо, което Русия с техническата база на Китай да не може да си произведе. Икономиката им не беше настроена към такъв тип работа. Сега вече е. Нямам идея, как може да сте толкова тъпи. БРИКС е това. Имат всичко, което им трябва. Инфлацията в Русия спада, а в Европа се вдига? Що ли? Щото нямат производство Русия. Пропаганда е идеята, че Германия ще има индустрия без евтини Руски ресурси. Тва е пропаганда. Реалностите не са пропаганда. Там има факти. Ма фактите не са приятни за промитите кратуни. Пак ще ти го повторя, всичко от което Русия има нужда в технологично-производствен план вече идва от Китай, в големи количества. Първият влезнал влак в Русия тази година, беше с 50 роботизирани производсвени станции, от Китай. Викайте Слава Кокаине и живейте в метавърса на Капитан Америка. И да не забравите да закусите с хлебарки и червеи. Модерната храна на Давоското зануляване.

Скоро и това ще стане

Русия е ограмна държава с неизчерпаеми ресурси. Лошото е, че материалът там е изключително некачествен. Повечето от мъжете са пияндета, а жените уруспии. Въпреки това би трябвало да живеят по добре от арабите в Дубай. За съжаление истината е съвсем друга и особено в селските райони хората тънат в мизерия. Но както се казва: всеки народ си заслужава съдбата.

Шило

Мдааа, едни си увеличават печалбите, други си увеличаваме инфлацията

Виждам, че си наясно, щом пишеш от най-умиращата държава в света, без земеделие, без сериозна промишленост, без силно образование и без армия. Явно ни споделяш личен опит. А за Русия и селата, когато там са имали бани, във френският двор са срали в саксии и са се пудрели да не се къпят.

Това хич не е вярно. Лъжеш бездарно. Руските селски райони изглеждат много по-добре от българските, жителите им са облечени, нахранени, имат работа ... А в българските въобще ги няма

е, и? голям праз....населението им, особено в прованса, ще цъфнат и ще вържат.

Ето какви озлобени ненормалници сте русофобите.

Шило

Възможно е. Да е би да пишеш от там?

Зачезват към Бандера на едри групи от по 100. Всеки ден. Продължавай с пожелателното тролене. Нищо не постигаш.

Е, поне армията им е финансово подсигурена, хе хе!

си прост досега беше известно само на най- близките ти и на доктора, но сега успя да го промотираш в целия нет...

Шило

Много ми е интересно, след като патакламата свърши, доколко ще е конкурентноспособен ЕС?

Безсмислена и предполагам, платена статийка. На кой му пука за това имайки предвид, че се говори за 3-5 милиарда приходи. Това е около процент или два от приходите на Русия за година. И статията е в бъдеще време. Пълна загуба на време да я четеш.

Чудя се какво си мислят като четат тази новина гражданите на държавите в магучия и демократичен ЕС, в които вече имаше протести заради високите цени.

Сега стандартът на живот в Русия е по-висок от българския. А преди България да влезе в ЕС, при фон Лайнен, българите живееха по-добре от руснаците

Шило

Е, нали трябваше да фалира досега? Пък то- приходи.

Гроздето е кисело, хи хи хи!

Шило

Живеехме по-добре и от румънците

Твоят стандарт, може!

Като прочел статията Пафел побеснял от яд и пребил приятелката си Yossarian.

Eстествено, ти си бил във всички селски райони на Русия и сега споделяш информация от първа ръка.

Трябва да продава хлебарки, ваксинации, дигитални паспорти някъде. Пенсионните фондове трябва да се дадат на военните и да се усвоят от военните комплекси някъде. Каргил, Байер-монсанто и Нестле трябва да закупят на едро земя от някъде. Зануляването трябва да се тества някъде. Познай къде.

1 Колко по малко газ продава Русия 2022 2 Колко по малко ще продаде 2023 г 3.И съответно тази тръба дали Ще промени нещата Отговори 1Много , 2 Още повече 2 С почти с нищо блядове дебили

Шило

Е, то се вижда, не е необходимо да си врачка. Щом до бръмбари опря ЕС, работата е ясна. Уж, кравите много пърдели и замърсявали околната среда.....

Шило

Интересна логика. Нека да видим реалностите- Русия получава приходи, ЕС прави все по-големи разходи. Та, кой е на по-голяма далавера?

Политици, комунизма не връщайте и на изток ни не дърпайте, че каква мизерия беше! Да не си трием пак задниците с вестници! Сега благодентстваме!

Обясни си мъдрите анализи на "Ройтерс" , хи хи хи!

Не е така, НПО паразитите трябваше да учат и да работят, не да заработват на колене.

Няма какво да питаме. Русия печата не по-малко пари за вътрешна употреба и харчи от ресурсите за на вън. Цените към нея са се удвоили за всичко. Има си статистика на пазарите и то азиатските. MOEX Russia Index на тяхната борса от 3,600 пункта в началото на Март 22 сега е 1,800 пункта. Покупателната стойност на руснака от 2021 4 -6 пункта .. е спаднал на 16 пункта. Като разликата между Руските данни, тези на Световната банка и азиатските анализатори е около половин пункт. Износа на РФ от 100+ пункта е спаднал на 75 според Международния паричен фонд, както и според Световната банка. (Данните на другите страни с русия). Русия е малък вътрешен пазар и това което се случва е такова за икономиката, каквото никога до сега след ВСвойна. Индустрията се нуждае от технологични прибори и машини, а руснаците почти нямат приборно производство по принцип и производствени машини и части за електроника, тежко машиностроене и тн. - ако не е някакво чуждо на нейна територия, а вече няма. Дори по соца бяха западни машини внесени по направление или крадени и копирани стари. Китай не произвежда за тези стандарти такова и ще отнеме 2-3 години ако реши да ги снабдява. Към 4-5 000 000 руснаци от ИТ и науката са се махнали от РФ за половин година. Преди това няма данни. Та си пишете опорките колкото искате, жалко за обикновения руснак. Предишната компания в която имам колеги-приятели, преди да закрият офисите в Русия, изтеглиха колкото могат и беше възможно наши колеги - руснаци. Надали само те. Айде тролете сега колкото можете мижитурки.

Отлична ирония, хи хи хи!

Ти на нивото на първолак стигна троле

Това пък как го разбрахте? Лично Путин се обадил на Георги Велев да му каже, че е счупил касичката и брои стотинките вътре? Съвременната журналистика е пълна трагедия.

Шило

Сигурно е така. На пазара жените го казват.

Споко Луксофтаджия не ги мисли руснаците :)