Коментари - Руската рубла се покачи до осемседмичен връх спрямо долара | Бизнес.dir.bg
назад

Руската рубла се покачи до осемседмичен връх спрямо долара

Руската централна банка повиши рязко основния лихвен процент с 200 базисни пункта до 15 на сто

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Руската рубла се покачи до осемседмичен връх спрямо долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехааа, ведната всички възрожденци и русофили да купуват рубли ! Успяхме братя !

Като приключи конфликта в Украйна рублата ще си възвърне стойността.

Но със сигурност не и преди това.

Рублата на Шрюдингер .....поскоро умряла отколкото жива !!!

изгонят американският агент Нибулина от централната банка, ще е все така. Същото се отнася и за хорс в министерството на финансите, които открито играят за Запада.

Копейкаджиите ще поемат глътка въздух! Обменяйте по-скоро преди пак да се е сринала..... Хахаха

Ама много ги разбираш тия работи бе пиле! Явно си веща в занаята!

Пък златото скочи 200 долара за седмица. Найс а бинденковци?

Това е тотално изкуствено и чисто само статистика. Никой не го вълнува този курс, освен поддържащите Путин. Все едно всички са тръгнали да купуват рубли, та се хвалят. Който ги купува знае че балона един ден ще се спука, но го задължават. Виждали сме ги много пъти тези напомпани статистики, които са само с пропагандна цел.

Няма как да се избяга. С триста хиляди работоспособни в чувал и още толкова на военна издръжка. Ама ще се сетят.

Копейката продава Хасиендата и обраща всичко в рубли! И после хваща влака за Мухонасранск.

Айде сега всички обръщайте евраците в рубляци...

Ще, ще, към 3024-та...

Ти мани курса там в Оркландия долари не се продават никъде всъщност никаква валута освен рупии и юани. Ама лихвата на цантралната банка е 15% вече представи си на каква лихва отпуска заеми коя да е банка?!? Не ми се мисли Наташа колко клипчета и колко западняци ше радва в Интернет да си изплати вноската само

Временно спирам изкупуването на рубли. В дребни банкноти. И едри монети. Съобщението е за редовните ми клиенти.

Покажете ми курса на рублата!

На чужд гроб ,не се плаче .Тях не ги мислете .Гледайте си вашата кочина.

И това казано от човек дето всяка трета жена от неговата националност в Западна Европа е проститутка, а се мисли за различен, нищо че, още е на технологично ниво давам гъз под наем и чушкопек. Погледнете себе си и собствения си народ преди да коментирате другите и ще разберете, че сте дъното, ама с банани.

Ти народа ми не го мисли мисли за задника на руснаците се грижи че ти е на устата. Моя народ е дал език писменноста и култура на тия дето ти серът в гърлото.

Имало е велики Българи и винаги ще има, вие не сте от хората дали писменост на Руснаците, още по-малко сте велик, като ви гледам изказа, а и генетично надали имате нещо общо с тях. Ние с Русия както сам признавате имаме много общо, но те се развиват, а ние тъпчем, всеки по свой начин, вие по пътя на бананите, те по пътя на национализма, едните ще имат държава, другите колония с банани. Няма идеална система, но вие вече нямате държава, а скоро и ще сме само цигани.

Що бе? Руската кочина - най-яката кочина

Копейката ще дръпне здраво. До вчера един цент беше 100 копейки, а сега 92

Ходил ли си ,че коментираш ? Повярвай , в Европа няма по мизерна и мръсна страна от нашата. каквито са хората и манталитета им , такава и държавата.

Ей евроатлантици ко стана бре?.Нали трябваше да фалират.

Ей сега ще си купя рубли и ще ги пренеса със зеления си Москвич до вкъщи.

Всички пари на олигарсите са в Русия, защото по света им ги прибират. Руската икономика буквално прегаря - ВПК работи със 120% капацитет, строят се магистрали, мостове, обществени и частни сгради, градовете се облагородяват. Лихвата е опит да се намали този растеж, защото страната просто не може да поеме такъв темп на развитие. Еми това е резултата от санкциите. А ние в ЕС, втора поредна година ще ограничаване температурата по офисите на 19 градуса. И ще работим с боти и палта.

2014 1 евро беше 65 рубли, сега гони стотака - за какво ми говорите?! Държави, директно въвлечени във войни имат по- нисък курс, в сравнение с мирно време без санкции. Що руснаците седят в България, а не си ходят, като уж била толкова силна?! И защо копейкин и ко се мъчат да ни убеждават в неща, в които те не вярват?!

Ми заминавай за там! Какво правиш тук?на мен в ес ми е добре.

Ми с високи лихви се вдига курса. Само да не взимаш заеми - че пак таша и маша се чудят какви щуротии да снимат, за да си изплатят борчовете.

За бога , братя, купувайте!

Еврогейовете с дигиталните иврита са капо

Аха с 15 % капо са руслямските идиоти.

Тотални глупости. Нищо не се строи освен в Мариопол. Ама и там са построили 30-тина блока, а са разрушили хиляди. олигарсите пари в Руслямска държава не държат. Има редица места по света където санкциите не ги ловят. Самият Путлер преди дни обяви че икономиката се свива и та след като във военните заводи се работи на 3 смени. с 15% лихва никой не иска да си купи жилище. Там в този сектор е пълен мор.

15% обезценка на рублата хахаха

Пробвай с кохинор параграф 2 "модераторе" https://parliament.bg/bg/bills/ID/165165

То имали още долари. Че и еврото. Ще изчезне. Българския лев е на път за космоса

Абе нали Русия фалираше,какви са тия писания