17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците продължават да се поставят в позиция в която ще трябва да излезат или като слаби или като глупави... Имат парите, но няма да платят. Е, накрая плащат. Между другото, ако имам 200 лева в мен отида в пицарията и настоявам да платя със стари вестници накрая, които ако се върнат на вторични ще покрият 15.47 лева за пицата ми аз ли ще съм прав или пицарията?

Между другото ако имаш 200 лева, а пицарията ти иска 250 грама кръв, а не иска пари с какво ще платиш? На края руснаците ще платят със Сармат и ще се реши проблема.

На ценоразписа пише цени в лева, не във стари вестници, не в кръв. В договорите пише цени в Евро или Долари, не в Рубли. А, кръв на руснаците никой не им е искал. Доскоро. Сега Украйна малко ги мрази, но според тебе неоправдано и под влияние на Запада.

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

да не вземе да потъне някой конфискуващ...

То и в бг беше лев за долар по време на развития социализЪЮм , ама немаше долари :)

Нека се пробват да конфискуват танкери с петрол англокрадците. Да не се окаже обаче че танкерите стрелят с ракети, че ще падне едно англосакско насиране и бягане за памперси че не ми се мисли.

то само това им остана на алкашите, да плашат с ракети ..................бу-ха-ха-ха-ха