Руска компания за електрическа поддръжка прекратява дейността си в "Лукойл Нефтохим"

Служителите са получили предизвестия за съкращения, но новият контрагент е поел ангажимента да ги наеме обратно

Обратно в новината

Коментари - Руска компания за електрическа поддръжка прекратява дейността си в "Лукойл Нефтохим" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички ( парти) излъгаха за миналата заплата освен БСП, това е позорно!

Какво е обратното на приватизация? Национализация?! Е, все пак социауизма спечели битката над капитауизма. Чак сега след 30тина години го научаваме. Млади меринджеи.

Очквам скоро да започнат с атентатите и у нас. От онези - случайно спукалите се тръби, прекъснати далекопроводи или излезли от строя турбини...

Чета коментарите и де изумявам! Големи специалисти , особено икономисти и финансисти! Работя в една от така наречените външни фирми извършващи дейност на територията на Лукойл.За Балкани от половин година се знае,че ще бъдат закрити.Това нито е първото, нито ще е последното закриване на фирма.Една си отива,идва друга, персонала на старата остава.

я помислете , кой затвори и разруши плама плевен ? нерентабилна била .. не знам какво си . руските подлоги до един на стената и по един куршум в челото !!!!!

Софийската седерастите унищожи цялата промишленост на България чрез така наречената " приватизация" която си е чисто ограбване.

Да са мащат, и да сане вращат!

Загинахме! Нашите специалисти ще си хвнат пътя за чужбината а без руското ноу-хау сме за мустака. Това е рафинерия, не баничарница.

добър вечер

Руска фирма в България...нека позная...никога не е излизала на печалба съответно данъци не са плащани?

Провери и американските Провери и френските. Да не плащаш данъци не е престъпление. Има си официални офшорни зони в Швейцария, Англия, Америка..... Може да отнесеш своето недоволство към Швейцария например защото тя позволява това да се случи. Българското данъчно законодателство е синхронизирано с европейското, а не с руското Стига с тия комплекси че Путин е виновен за данъчните закони в Европа и България.

Какви данъци, бе идиот!? Данъка им е 50 бона, а ти се гласи да ходиш пеш!

разгеле

Така започнаха и с газопроводите ...

С колегите политици сме на едно мнение! Рафинерията трябва да се разруши незабавно! И АЕЦа.... Стига руски измишльотини!

Бая си прост бе аец ни е най добрия на балканите и работи безотказно над 50 с руски измишльотини ,че и ние сме били основна инжинерна мисъл тогава в разработването на атонми сили за мирни цели . Ти вероятно си от недоказаните и негодни българи дето се соца им е виновен. отгледан от пиянки и мързели щото така говорите именно вие децата на несретниците от соца

а за кво изобщо са били тука? га че у нас електричари нема

Очевидно рафинерията се подготвя за затваряне. Да ни е честит бензинът по 5 лева за литър

Може това да е новата схема, да ни сломят без горива и електричество, да ни вкарат в дългова спирала и да ни сложат избора да сме към Русия и да има санкции или да сме роби с поколения напред.

Може пък да го национализираме Лукойл!Да не би все руснаците да са ни хранили!? Голям рев ударихте!

Посредниците са на линията - готови !

В бг чрез главбулгарстрой ще се имплантират руски шпиони и престъпници за изваждане на страната от НАТО и ЕС . НоватА шпионска фирма ще дезинформира ще заплашва и убива.

ИДИОТ

точно. Взе ми думите.

Абе тука бая сте психоанализа . Нивото на мисловна дейност е олеле .

и Лукойл след Химко, Полимери и останалите .

Като затворят рафинерията и от най-добрия град за живеене ще остане едно село.

...

Каквото е бил винаги.

А къде ви е държавата...

От 1989 вече е само територия

от Девети 1944г, блядь.

99 процента от населението на България не знае ,че Лукойл България плаща половин милиард евро данъци в Швейцария .

Има ли престъпление - НЕ. Това е данъчното законодателство на България което е синхронизирано с европейското.

Същият процент си мисли,че Лукойл е руска компания!

Кое знаме се вее в Лукойл Нефтохим ?

Поредните игри на властта и бизнеса за заблуда на плебеите, и за стягане на редиците на копейкаджиите. На запад на това му викат ребрандиране или откъсване опашката на гущера, коят дкоро израства отново.

правителството трябва да реагира мълниеносно и да изземе управлението чрез "златната" си акция

Именно приватизацията у нас чрез тогавашния и служител мустака карадайъ открадоха и парчетосаха бг пак ли тва упражнение имате ли мозък найстина или е закърнял

пошли нахуй в рашка говняшка

Всички безказармени козяци ще бъдат мобилизирани и ще наторят Украйна

Както твоите руски братя ли!?Крива им излезе сметката в Украйна!Бягай и ти там,да помагаш.

Тези от ЛУКОЙЛ се самозабравят! Държавата спешно трябва да се намеси и да изземе оперативното управление на компанията!

Хора стига с тея тъпотий ние неможем да стопанисваме нефтохим . Няма кадри сичко чалга и п. Ар. Няма техническо образование от 15 г в бг.. и кой да го ръководи бийко ? Турците? Кире тъпото ? И от де петрол ? Не от другия край на черно море а от близкия исток брау бе и ше е по ефтино ли ?

Вярно, че България е населена с идиоти и те не са 80% , както ги брои Иво Христов, те са поне 95% . Такива малоумни изказвания в нета от от "мръсни рушняци" до " да си ходят". А бе вие какво носите на раменете си глави или тикви? Става въпрос за цената на бензина и дизела в България. Става въпрос за цената на транспорта. Става въпрос за увеличение на цените, още и още... Уволнените работници са БЪЛГАРИ работещи в нефтохим. Българи бе, не македонци, не германци, не руснаци .... не марсианци, а хора със семейства, деца, хора който трябва да работят и да получават заплата, за да си хранят семействата и децата. Може ли поне за малко да не се делите на ЦСКА и Левски, на "червени" и на "сини", а да си останете българи ?!?!?! Без цвят, без фили и фоби , а просто БЪЛГАРИ !!!!!!!!!

Уралс е най-евтиният нефт в момента. Заради санкциите е под 60 долара за барел. Ние сме с едно от най-евтините акцизи и въпреки това цените на дизела в България е по-скъп от Гърция примерно Как става това???? Лукойл прибира огромна печалб,а а дори не плащат данъците си тук!!!!

Работниците ли са мошеници? Или българските управници, които 30 години разрешават този грабеж. Естествено срещу "скромно възнаграждение" Не е луд който яде баницата, а този който му я дава. Прогнила и корумпирана пасмина ни управлява вече повече от 30 години. Това е проблема.

Руснаците от Лукойл започнаха да уволняват българите. Защо не си съкратят хората в управителния съвет?

По полека се възбуждай бе.Да ги гоним ние тези работници!?Да не са хиляди уволнените?Като национализираха Руските рафинерии по другите държави,да не би там да умряха?Да не би бензина да е по скъп примерно в Турция?Или теб те стяга на друго място чепика!!!Нали бе , Чебурашка?

Чифутските резняци

Киро Тъпото се хваща за палците

да затварят!

Вън всака путиняшка гняс от България. Нормалните руснаци (има и такива) са добре дошли, както и украинците.

Няма да съм изненадан , след като ЕК прие 9-тия пакет санкции , ако на 10 януари се окажем в Криза за Горива - Цените ще се изравнят с Германия , Франция и Англия , и опашки по Бензиностанциите - както беше в първите години на Демокрацията .Очаквам също да има режим на Тока като по време на Демокрацията 1992-93 г.

Голяма работа. Мат'ряла ще си пусне чалга.

АКО Цените ще се изравнят с Германия , Франция и Англия , ТО опашки по Бензиностанциите НЯЧА ДА ИМА НИКЪДЕ!

Догодина оставаме без Нефтохим! Има ли някой който не разбира това?!

че то досега кат имахме нефтохи и ко!? това е единствената петролна рафинерия във вселената която годишно няма печалби! мисля, че най-голямата и печалба беше нещо като 10 000лв. Така, че като я няма какво!? После като "имаме" "наша" си рафинерия, тоо ще плащаме един от най-скуъпия бензин в европа!? А ако се вземе предвид и цената на бензина спрямо средната работна заплата, то се нареждаме на първо място по цена на бензина и в европа и в африка и в азия и в америка дори! Та като "имаме" такава рафинерия ко ни грее!? Ил викаш рашистан той и той като тебе ЛЪЖЕ и МАМИ и после ми разправя, че аз съм на кяр от това! Еми ай сиктир бе драи зрители бих казъл аз!!!

НЯМА ДА МИРЯСАТ ДОКАТО НЕ ЗАКРИЯТ НЕВТОФИМ! ЯКО ШЕ ГО ДУХАТЕ ЗОМБИТА НЕЩАСНИ!

се изнасят от кораба...

Не се сещам колко пъти и какви имена имаха преди Yettel, A1 и VIVACOM, ама не съм чувал да се стачкували или да ся уволнявали някой и после да го назначават. Енергийните дружества като ЕО'Н , Енерго про и за тях не съм чувал за такива врътки през борсите.

Направо ще си разплета чорапите. Сега остана да прочетеюе и че микрофонова спира заплащането на троловете:))) Или че костя събира русофилите за доброволци в руската армия.

Върви да наторяваш Усрайна.

Английски букмейкъри вече приемат залози кой ще купи Нефтохим Бургас. Шел, ОМВ, Ромпетрол, Еко Хеленик или американска компания като в Сицилия.

Тия които са работили за тази компания са руски шпиони и трябва да бъдат съдени

Dreme mi na huq

След нова процедура... Те тия процедури там са все на поставени хора. Нямаме институции да ги проверяват за всичките им схеми на точене!

Къш на руските боклуци!

Мъртав евроатлантик -спасено българско работно място

България е пълна с работа! Пълна! Работа да искаш!

Закривай всичко руско в България ! Диверсификация на енергоносителите ! Зелена енергия ! Шенген ! Влизанев Еврозоната ! Приемане на Истанбулската конвенция !

То това да не е толкова лесно и просто, като това да се изсереш бре евроатлантиче сбъркано.

Намаляват рушняците, това може да е само на добре!

сега и самият Луков оил да се маха, и да ни освободи от кървавият нефт Ама мафията няма топки да ги изрита , няма и капацитет да управлява рафинерия, а се пробва да управлява "държава",! И понеже и това не може, затова не се пуска от окупаторите,- за да и да я направляват по " верният път"! Не "държава" , а мърша...и с това ще свърша!

Чи ти отдавна си свържи бре, ама не знаеш. Това е като да си прост. Всички знаят, че си тъп, само ти не знаеш.

А, бе Цървул, няма по меко обръщение, да не си си купил бензиностанция за собствени цели и да си я напълнил с евтин руски петрол да си джиткаж автомобила?????