Русия стана най-големият инвеститор в Иран

Техеран смята Пекин и Москва за главни икономически партньори и ще сключва стратегически споразумения с тях

Обратно в новината

Коментари - Русия стана най-големият инвеститор в Иран | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купуват дронове и вече са най-големия инвеститор. Ама защо не купуват с рубли? Терористите се сближават.

Е ти понеже си трявестит завиждаш

И на тия това им остана.

Историята има хубави аналогии. По време на Римската Империя, която е била в позицията в която САЩ и Запада се намира за последните 30+ години, се е ширела идеята че те са върха и всички други са варвари без бъдеще. След редица процеси породени точно от това мислене, тези същите варавари започават да са движещият икономически, политически и военнен фактор в Европа, а това което е останало от Римската Империя не е нищо повече от туристическа дестинация за същите тези варвари. Може да не е станало за 1 седмица, но ако съдим къде беше Русия и Китай само до преди 20г и къде са сега, спокойно можем да кажем че процеса вече е започнал и тече значително по бързо от колкото по времето на Римската Империя.

Всяка империя се разпада след време. Няма вечени. Империята е сувкупност от различни народи с общо управление( търси : империя дефиниция ). Текущо в тази графа са Турция , Русия , ЮК( може и да има и други които не се сещам). САЩ са нещо което няма аналог в историята на земята( познатата), но вероятно и тях можем да класифицираме като империя.

Що да няма аналог? САЩ е олицетворнието на думата Империя. Това което няма аналог е че военната им сила се простира до почти всички кътчета на света - в това съм съгласен че няма аналог, макар Британската Империя да е доста близко. Няма нищо друго което да прави САЩ по специален от другите.

Няма аналог, защото не е създадена от един наред а от много. При това не е принадила територия към себе си с други народи.Всички там са или отишли доброволно или са се родили. За това не е империя. Те даже нямат официален език( това може да се провери лесно в търсачките)

Грешка. Създадена е от англичаните. Като тръгнеш през езика, минеш през праванта им система и всичко останало. Другите народи са му придали привкус, къде повече къде по малко, но базата е англосаксонска.

КАЛАШНИЦИ за ПЕТРОЛ

Нали Иран даваше калашници и ракети на Русия?

намериха верния път, а ние сме обречени на смърт чрез жестоко евроатлантическо избиване, сле като ни сменят пола де

Ако путинска Русия и Иран на аятоласите е верният път, по добре смърт....

Защо бе, за нещастниците и това е спасение.

АЗ ще ти сменя пола.После ще ми благодариш.Пед?л русофилски.