Русия: Ще се върнем към зърнената сделка, когато световният пазар приеме аграрните ни стоки

Москва очаква реална възвръщаемост на усилията за осигуряване на достъп на селкскостопанските стоки и торове

Обратно в новината

Коментари - Русия: Ще се върнем към зърнената сделка, когато световният пазар приеме аграрните ни стоки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

възможно по-безболезнено се разпадна руслямската империя, толкова по-добре за Света

На Луната изнасяйте "качествените" руслямски стоки ...

стоките си в С . Корея бе , там гладен народ наспорил Господ .

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

За зърното трябва квотен принцип! Вдигнат ли цените, увеличаваме квотите и т н Вдигнат ли цените, Удряй през ръцете! Иначе няма оправия с местните велможи!!

Не може да се очаква друго от Терорусия освен терор и изнудване. Подписите на орките не струват и хартията на която са сложени.

Най-близкият пазар за Русия сме ние. Вече разрешихме вноса от Украйна, с аргумента да паднели цените. Ако го разрешим и от Русия, цените ще паднат още повече и освен това условията на Русия ще се считат изпълнени и тя ще може да възобнови зърнената сделка. Следователно Украйна ще може да изнася още повече и не само през нас. Хайде, какво чакате !

Парите даден за руските стоки са кървави пари, пари, с които се убиват невинни хора, отвличат възрастни и деца, измъчвания, изнасилвания и се окупират територии. Пари за военни престъпления. Управление, което иска да се оцапа с тези кървави пари ще отговаря пред историята и бъдещите поколения!

Може, само че кретен като тебе пропуска първото изречение в статията. Руслямска държава не иска да продава навън по пазарни цени, а да има гарантирана възвращаемост на селскостопанската продукция, независимо от качеството и отровите в нея. Руслямска държава нападна Украйна и оттук нататък да си се оправя както може без никакви аванти за агресора. Руслямците са бесни псета, а ние не искаме да водим по поговорката "Рани куче да те лае". Ние сме привърженици на поговорката "На зло куче, зъл прът". Средна продължителност на живот в Руслямска държава е 65,5 години, а в Украйна - 67,9 години, което показва чие жито е по отровно и радиоактивно

кретен като тебе ... Руслямците са бесни псета... !? Айде сега пак да питам избирателно ли триете...вие пак ме блокираите, че да ви олекне...