Русия се стреми да избегне дефолт, след като е платила на кредитори

На 4 май Москва трябва да преведе 650 млн. долара на държатели на еврооблигации, според някои - вече ги е превела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама какво стана бе нали щеше да си плаща дълговете със шумата рубла ахайаххаахба деа простите некадърни ватници

Русия е ВИРТУОЗ във финансите. :))) ПАК вбеси САЩ-исаните: "Зорко следените плащания в долари на Русия по две задгранични облигационни емисии са стигнали до крайните получатели след като Москва реши да ползва собствени незамразени валутни авоари, за да погаси задълженията си и да предотврати фалит по международните си заеми. Трима пожелали анонимност инвеститори са казали на репортери от агенция "Блумбърг", че банките попечители на книжата са ги уведомили, че дължимите суми са по сметките им. Поне една голяма международна клирингова къща е получила и обработила плащанията по еврооблигации с падеж през 2022-а и 2042-а, твърдят запознати с транзакциите лица, които нямат право да коментират публично въпроса."

Нямам идея какви идиоти са всички. Руснаците печелят милиард на ден от газ. Една от държавите с най-малък външен дълг. Със заключени по демократично активи за над 300 милиарда. Ми кво има да се коментира.

ахахаха виртуоз в лъжите и нашите тъпи путинопитеци им се радват

Най-вероятно плащанията ще станат със "Сармат". Очаквам го в скоро време. * Няма пропаганда в поста. Не е въпроса в санкциите, а в откраднатото. Все трябва да се върне, което западняците няма да направят, а руснаците така или иначе ще искат, и ще си вземат. Няма да цитирам Ото фон Бисмарк!

Какво излиза - Русия се стреми да е коректна, докато Западът не. Тази новина е чисто проруска пропаганда.

Не бе, ОБРАТНОТО е. Колко МЪКА има по този свят...

сибирското икономическо джудже се гърчи като настъпан червей! ЯКО! :))))))))

Днес един приятел от Русия се опита да си обмени рублите в долари в Москва, но няма от къде да си купи долари. А иначе курсът е много добър. Е така беше и едно време с всичко. Пари бол, а по магазините нищо.