Русия се хвали с рекорден търговски оборот с ОАЕ

От данните, изнесени от представител на правителството се вижда огромно положително салдо в стокообмена с емирствата - износ за $8,5 млрд. и внос за $0,5 милиарда и скок през 2022 г. с 68%

Обратно в новината

Коментари - Русия се хвали с рекорден търговски оборот с ОАЕ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че какво друго и остава!

от Русия само 1 е изнасяно в ОАЕ и това не са балаляйки или москвичи. Това са АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ, които не могат да бъдат конфискувани в ОАЕ. P.S. ваш Черепа

Краварите да се хвалят! САЩ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ТОВА ЗА,КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯХТЕ.УМРЕТЕ ДОЛНА ИЗМЕТ!

Празно няма, ние освобождаваме някъде, поради санкции, други се наместват, а някои още скачат по площадите, за да не кажат че са червени глупаци.

България може да изнася много сполучливо за ОАЕ производители на естествени торове в големи количества, а именно тлъсти политици с големи тумбаци.

Подигравките на страни. Но как иначе да се започне? Никой не е съгласен с лидерската позиция на Запада в световната икономика. Не защото това е лошо само по себе си, но защото използват позицията в която се намират за да мачкат и да контролират другата част на света! Няма как 20% от света да използва икономиката като лост за да контролира останалите 80% и тези 80% да са доволни. Запада може и пръв да е стигнал до едно високо ниво на развитие в много отношения, но защо това да означава че и другите не могът? Всъщност те показват че могът, но понеже са започнали по късно, им отнема повечко време. Китай е прекрасен пример за това! И не само той. Запада драпа и ще драпа да си задържи лидерската позиция, но няма изгледи че ще успеят. Най доброто на което могът да се надяват е да са на едно също ниво. Но тази разлика между Запада и останалата част на света, такава каквото беше преди 20-30 години....такава разлика вече няма и ще става все по малка и малка с вцяка измината година.

We are brothers