Русия прокарва подводен оптичен кабел през Арктика

Връзката ще свърже 12 650 километра от село Териберка до най-източното пристанище Владивосток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това искам да го видя как излиза от леда.

Излиза през скалите или нарочна конструкция.

"часна"

В някои държави има ДЪРЖАВНИ компании, които се грижат за държавите си.

бантускотовете са най-добри да смятат чужди пари. Тази оптика ще носи освен "социалните медии" до пенсионерите още много други неща. Без този кабел какво ще търкаля трафика до бакоматите, базовите станции, л2 трафика на фирмите (които искат точно такъв), трафика на центровете за данни (които е най-евтино да се изграждат на студ и тънка енергия. Бантускота си мисли, че окабеляването на скотия е голямо постижение. 5 оптики на кръст през Тракия и половината села на вирелесс и до краен клиент квото дойде.

Един журналист да знае разликата между Арктика, Антарктида и Антарктика.

а чрез спътници е по ефтино

По-сигурно.

Според рекламите на руските сателитни оператори най-висок трафик приоритет имат социалните мрежи а най-нисък торент тракерите. За потребителите само на социалните мрежи дори цените започват от 99 рубли в месец и завършват до 500, с екстра над 100 телевизионни канала, с опция да си купиш допълнително 1гб трафик за 450 рубли ако решиш че трябва и да свалиш нещо, а за бизнеса предлагат неограничен трафик с до 100 работни места за 10 000 рубли и скорости гарантиран доунлоад 400 кбит/сек.(максимален 2000 кбит/сек)и ъплоад 100 кбит/сек. А студоустойчивата наземна техника за връзка със спътниците Експрес и серията Ямал струва 15-40 хиляди рубли.

Абонамент за Старлинк на Мъск ще им излезе милион пъти по-евтино, а пенсионерите от Владивосток ще имат получават пенсии.

а ти форумния тролякопитек ще има да квичиш по форумите.. ббаахаха

За какъв им трябва абонамент за Старлинк на Мъск? Или ти тъпака си мислиш , че като си зависим от всичко и всички и руснаците трябва да са такива тъпунгери като тебе ли? Тъп , по- тъп , най- тъп БУЛГАР БУЛГАР цървул си.

Руснаците използваха молив вместо писалка за 1 милион долара. Обаче със сателит за милиони щяха да спестят милиарди СМЯХХ

Проблема с използването на молива в безтегловност е, че когато се пише с него се отделят микроскопични частици графит, които могат да бъдат вдишани от хората там или да попаднат върху филтрите на пречиствателите или в системата за преработване на въглероден двуокис. Затова е и програмата за изобретяване на писалка, която не отделя НИЩО във въздуха и всичко остава на хартията. Проблема с обикновената писалка/химикал е, че в безтегловност няма гравитация която да накара мастилото да излезе от писалката. Та това е целта на похарчените пари. Хората мислят, а първосигналните като теб им се смеят, колко били прости... Но в случая тъпия си ти!

Много си тъп бе, маймун!

Дъвка за наивници.

май пинес