Коментари - Русия покани забранените талибани на най-големия си икономически форум | Бизнес.dir.bg
назад

Русия покани забранените талибани на най-големия си икономически форум

До неотдавна този форум бе ключово място за срещи на бизнеслидери от големи компании от САЩ и Европа, но сега в него участват главно бизнесмени от Китай, Индия, Африка и Близкия изток

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Русия покани забранените талибани на най-големия си икономически форум | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин обаче заплаши с "нестандартен отговор", ако руска територия бъде атакувана от Украйна с оръжия, доставени от Запада, отбелязва ДПА. Ей ви асиметричен"нестандартен отговор"

Движението «Талибани » 12 ще бъде разрешено в Русия 27/05/2024 Москва иска да признае правителството в Афганистан. Министерството на външните работи и Министерството на правосъдието съобщиха на Путин, че движението «талибани » може да бъде изключено от списъка на организациите, забранени в Русия . Без да се изключват «талибани » от посочения регистър, би било преждевременно да се говори за признаване на афганистанското правителство, отбеляза дипломатът.

НИКОЯ ДРУГА АРМИЯ В СВЕТА НЕ Е ГУБИЛА ЗА 2 ГОДИНИ ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ХОРА И ТЕХНИКА. И НЯКОИ РУСОРОБИ ТУК НАРИЧАТ ТОВА ПаБЕДА ? Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. СРАВНЕНИЕ: Афганистан - 4 трупа на ден Чечня - 20 трупа на ден Украйна – 1 740 трупа на ден - рекорд …… 3 ДНИ до Киев... а сега Ро. ТВ хвали Украйна: „Имат много мощна армия!“ youtube. com/watch?v=vtPRY7VZAU4

Исторически им е в кръвта на руснаците ! “ Бялото слънце над пустинята “ ! Винаги са готови на сговор и с дявола , само на тях да им е добре !

Или ционистите от запада?

Загалвието е непълно: "Православа Русия покани ръководителите на ислямистката организация на талибаните на най-големия си икономически форум". Нека сме наясно кой кого кани.

Путката кани талибаните. Педерастите начело с КиркороФ добре ще се позабавляват. Нищо че Путката бомби цивилно население, но е критичен към Израел,че бомби Хамас. Демек Путката е втория Осама бин Ладен. Ти да видиш. И кво излиза. Възраждане , тези оявлени патриотчета, подкрепящи путки, се оказва че освен путки подкрепят и талибани. Интересно. И Радко , путковисчето , също задочно подкрепя и путките и талибаните. Ти да видиш. И кво излиза? Електората на Радко и Израждане са некви бесни тъпанари. За израждане разбирам. Те са си путки. Но генералчето не го разбирам!

то САЩ открадна парите и на Афганистан... и не ще да ги връща, та явно само руснаците са се съгласили да хранят афганистанците на вересия;)

Правилное , че ги поканил. Сега в Русия ще има много евтин и качествен хероин. Хвала на такъв далновиден ум.

Няма ги твойте приятели от САЩ и…. Талибаните забраниха отглеждането на мак през април 2022 г., след като през 2021 г. си върнаха контрола над Афганистан от подкрепяното от САЩ правителство.

Какво става. ;С каквито се събереш такъв ставаш;. ;Вежте кои са му приятели, за него не питай;

'даунгрейд-а' от подобни взаимотношения ще е не за руснята, а за талибаните - при тях със сигурност има повече 'меритокрация' (ако ще и от извратен тип) , разделение на ъхмм..властите, и по-малко корупция..

Ашколсун.

До там ли падна, пипи? Колко си жалък...

Хаха...искам да видя как Маша Захарова отваря тоя форум и държи реч приветствайкки гостите от Афганистан, а на първия ред тея брадатите седят и я гледат с влажни очи и от време на време некой се побарва по оная работа, уж да си намести робата....ама така се побарва, интензивно....

Трябва да спреш чикиите незабавно.

След американската окупация талибаните, създадените с американска помощ, ... решиха че Русия е по-добрия от двата окупатора;)

Имаш два вида Талибани - разрешени Талибани в лицето на англосаксонските пирати и забранените Талибани, в лицето на диваци от пустиняка. По някога, с дивака от пустиняка, по можеш да се разбереш. Но с пиратите...НИКОГА! Те са винаги в търсене на плячка! Сега някой ще посочи че пиратите живели в по уредени градове и държави от пустинаците. Това е така. Но в международната политика и геостратегия, това има НУЛЕВО значение! В къщи може да си пич, а на вънка най големият мошеник и бандит!!!

Какво може да се каже - краставите кучета се надушват.

Така си е 80те...когато талибаните и американците се бяха сдушили покрай войната със СССР.

Ами не. През 80 американците се бяха сдушили с муджахидините, не талибаните.

Двойка по история. По време на Афганистанската война талибаните са били още в топките на татковците си, ама откъде наш Сульо да знае този елементарен исторически факт.