Коментари - Русия обмисля забрана на износа на бензин | Бизнес.dir.bg
назад

Русия обмисля забрана на износа на бензин

Правителството може да увеличи обемите горива за задължителна продажба на стоковата борса

Обратно в новината

Коментари - Русия обмисля забрана на износа на бензин | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да е вярно. Руската икономика цъфти като чимшир на юнски пек. Всички са щастливи, пеят песни и рецитират поеми във възхвала на съветския учител и върховен мъдрец борещ мечки с една ръка и четящ шест труда на достоевски за един следобед. Идилия по руски.

edin39

Северните примитиви продават нефт и газ на половин цена, основно на Китай, Индия и Турция и си траят защото са зависими от тези държави. Индия пък продава петрол на Европа с печалба, истината е че всички са доволни с изключение на орките.

Преди година и половина в Казахстан бяха готови да го обесят на някоя улична лампа техния диктатор защото искаше да спре субсидията на газта. Да видим колко време ватниците ще търпят кремълския диктатор? Със сигурност първо ще ги докара до просешка тояга преди да го виснат от некоя кремълска кула.

Sofiaone

И аз това чакам, но за съжаление ще го търпят диктатора вечно.Тая нещастна нация е толкова свикнала с мизерията, че нищо не може да я притесни на тази тема. Ватниците са народ закърмен с мизерия, който не познава един ден свобода в цялата си история.

Няма пари за субсидиране на бензина в Русия. Съответно комунистът "икономист" ще ограничи износа! Абе, няма ли тук поне един рушняшки трол да им припомни че това вече са го играли и резултатът беше плачевен - черен пазар, нелегален износ, фалит...

Русия не може да насмогне на износа, баф тия санкции.

Русия бензин има, просто е по-доходоносно да се изнася (въпреки "санкциите"), което вдига цените не местният пазар и въпреки това цената му е 90 стотинки литъра а вие зареждайте на 3 лева същият руски бензин вярвайте, че санкциите работят и врякайте, Срава Усраине...

Абе другарю,тия глупости ги разправяй на сбирката на Възраждане,истината е че западните специалисти си тръгнаха,западните резервни части свършиха и почнаха проблемите,тия хора Москалите никога няма да поумнеят,тая схема вече са я играли и знаем как свърши всичко:))

Много се изненадвам, че троловете ни получават много минуси под всеки техен коментар. Не знам защо не ни вярват хората. Ние сме толкова добри в лъжата и манипулацията, вЕрвайте ни.

Затова и сами си блъскате по 10 плюса. Но путлерастските лъжи могат само при мега тъпаци да минат.

Споко, ще измислят някоя глупост за оправдание - примерно че в Европа вече всички сме на колела, защото от 2 години няма никакво гориво. Бас държа че ще се посмеем колко зле е положението у нашия загниващ запад. От друга страна, може Лукойл да им преработва нефта и да им го продава обратно. Срещу съответната сума, естествено.

само че в Сибир

са на топло и се варгалят по плажовете. А и Мадурко не ги праста де се бият срещу съседите си. Как звуцхи само-Путкин , Мадурко ... все полови органи

И ко стана сега рашистан няма биндзин...санкциите не работят...един медвед завива путлер в пелмени... А хмм дир-а понапишете какво става в белгород поне...

чака опорки. Не знаят какво да кажат. Абе кажете че в САЩ бият негрите-ей така да не ви стои клавиатурата без работа