Русия изпраща отхвърления от ЕС петрол в Азия, откъдето се връщал в Европа

Общият световен баланс в производството на енергийни суровини ще се запази - ще настъпи просто преразпределение, заяви Александър Новак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този евросъюз трябва да се разпадне, също и натото.

В Азия, страни като Азербайджан си имат газ и не им трябва да внасят. Така основни клиенти на Русия са Китай и Индия. Големи пазари са , пренаселено и има и развита индустрия. Япония и Южна Корея ги изключваме от играта. Значи този иска да ми каже , че Китай ще направи една "чупка" и ще започне да строи газопровод на обратно към Европа и ще почне да им продава газ на по скъпа цена. После като разтовари някой танкер с руски петрол, половината барели ще отидат за вътрешна консумация , а другата половина се натоварва веднага на друг танкер, който чака на пристанището и той моментално тръгва за Европа. Абе тоя се е побъркал съвсем.

Ха ха ха, да се смее ли човек, да плаче ли? "Ще го заместят на по - скъпа цена " Абе Чебурашки, така ли не разбрахте, че ОТ СВОБОДАТА ПО - СКЪПО И ПО - ВАЖНО НЕЩО НЯМА!!! За това ще Ви цитирам Иван Вазов: стиха е от "На руските войни" : О колко Ви братя жалея, О как би желал братя клети, Свобода и вам и за нея, Кат нас да живейте и мрете! 1916

Същото трябва да направим с ПСА. Пращаме ги в Азия да им се радват и да им слагат венци...

Който има пари има всичко.

Аве Мурзилаж, има GPSлокация на руските и всички танкери във вода, руските дрейфуват пълни с нефт. Товарошутки, отправянето на кораби да кръстосват океаните не решава доставките!!! Петрол се продава чрез банки гаранти. Такива руски банки НЯМА. Купувача превежда парите на специален фонд в банката и банката гарантира сделката. АКО СДЕЛКАТА НЕ ПОПАДА ПОД САНКЦИИТЕ ЗА ТЕРОРИЗЪМ И ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!

Тъпчо назад си с материала българино. Конкурентноспособен да ти говори нещо?

че не си българин е ясно, Петух Эбанутый! Но нефт се продава през банки гаранти на сделката. Дори китайските банки не смеят да прескачат американските рестрикции.

За наивници, били увеличили доставките за Азия. И кой ще купи повече отколкото му е необходимо бе Новак?

Ами този, който ще го внесе в ЕС после. Разбира се, че ще го продаде на ЕС с печалба, няма да си прави труда да купува и продава на ЕС на същата цена, разбира се. Да не говорим и за допълнителните транспортни разходи. Ако на това не му се казва унищожаване на Европа, здраве му кажи.

Не бери грижа за суровината защото винаги има ако е на конкурентна цена

Дааа,изпуснахме питомното сега има да гоним дивото и най важното на каква цена

много добре.. ха ха ха значи е излишно да ви натрапвате вече руски петрол и руски газ..ха ха продавайте си го и на Луната - нас не ни засяга.

Засяга ни и то много, ама няма смисъл да ти се обяснява.

ходи се прегледай пак! Не ти е минало

Щерев ти не си педераст, ти си тъп педераст.

Само не казват колко пари са дали за вятър? Явно всичките ще бъдат хвърлени на вятъра?

Тези в Европа изобщо не са нормално! Трябва да се търси най-евтиния ресурс и другото не е важно- това е икономика! И как си мислят, че ще станат независими в Европа? Ще вземат от някой друг, а после и той като изтрещи и той ни спре кранчето.... пак същото ще стане! Ако Европа няма собствени суровини и енергоносители няма какво да се прави на голяма работа! Вземайте да копате та белким бликне нефт.... Голям смях е обратни да се мъчат да вземат сериозни решения в Европа.

Нещо май не си внимавал по Иконимика. За една икономика не е важен най-евтиният ресурс, а предсказуемостта. Ако нямаш предсказуемост, т.е. не можеш да си нареждаш събитията във времето, каква ти е файдата, че имаш евтини суровини, като суровините ти стоят в склада и не можеш да работиш, защото зависиш от други суровини, дето се бавят или иозбщо не идват? Или пък ти е прецакана евтината логистика... е, скъпата не е, ама е скъпа. Или си взел 10 некадърници на минимална заплата, дето само се чудят как да скатаят, щото "за толкова пари - толкова работа"? Или пък че някой си е решил да започне война и ти е прецакал доставките на части, суровини или пък пазара.. или трябва да минеш от там, за да доставиш произведеното?

А ти явно си минал далече покрай икономиката! И когато предвидиш, че стоката, която произвеждаш става толкова скъпа, защото суровините за нейното производство са станали много скъпи, че никой няма да може да ти я купи какво правиш освен да затвориш производството си.

Ало,Еврогейския съюз,ако тази работа беше толкова лесна,нямаше да чакате войната в Украйна,ами щяхте да го направите преди това.До 2030 г. има цели 8 години и 8 зими. Ако остане до тогава някой жив еврогеец и не е умрял от студ и от глад,добре!

Европа в момента консумира само около 12% от петрола в света. САЩ консумират около 20%, Централна/Южна Америка - 6-7%, Африка - 4-5%, Азия около 50%. При това Азия, Латинска Америка и Африка имат огромен потенциал за растеж. Така че руснаците правилно са се ориентирали... Те продават около 5 млрд. барела на година, все ще ги пласират някак си в държави като Китай, Индия, Турция, Виетнам, Индонезия, Бразилия, Аржентина, Мексико, държави от Африка. Тези сържави всъщност са половината свят...

Русия винаги печели. Губят тези, които застават срещу нея

И от къде ще дойдат тези 300 милиарда? Малко ми звучи като дайте да ви дадем!!!

От печатницата, откъде другаде

Малко ми прилича като да продам кило домати за 5 лева на комшията, а той след два дни да ми ги продаде за 10 лева.

Това е било досега. А сега е - не си говорите с този комшия, ти продаваш същото на комшията от другата страна, той съответно го препродава на първия ти комшия с горница, а той се кефи, че ти няма къде да си продаваш доматите.

"За да откаже страните членки от тези горива, Брюксел предложи план в три направления" Най-много кефи третото направление. За грамотните то звучи така: 3. Спиране на бизнеса и транспорта, задължително всички да си лягат преди залез слънце и да стават след изгрев.

Русия ще изпрати на Азия допълнително , петролът който ЕС отхвърля?! А тези азиатците, градините ли ще си поливат с това излишно за тях количество петрол???

ами аз лично го препродавам с 50% надценка! Щом има търсене всичко се продава! А търсене бол! Както казваше стария ми учител Армен Търгашев: "Непродадена стока и не наебана жена няма!"

Прочети пак, обяснено е.

Ъъъъ, е тогава ще бъдат много учудени как тоя не руски петрол има същите показатели като руския, не мислите ли?

Хахах, президенти и премиери от цяла Азия ходят и му се молят на тоя Новак да им даде петрол, по възможност по-скъпичък. Тази информация я слагам към глава "Няма да нападаме Украйна - това са гулупости!".

Щом си от Руси, всичко е ясно.

Да, бе, то тъй се праща, като е-мейл, тоя газ. Днес го пращаш в Европа, утре в Индия, вдругиден - в Пакистан ... От къде ви изравят толкова тъпи, не знам ...

Че що не, днес два танкера газ от Америка, утре 20, в други ден 200

тъй, тъй. днес 8 самолета на снимки, утре 16 самолета 5а картинки. дру6ата голина чертежите. мноо си тъп тролякопитек.. ббаахаха

Ще дойдат сине, ще дойдат

на крака ли ще дойдат, или на патерици като азовските язовци.. ббаахаха. ЩЕ, ЩЕ