Русия е готова да пълни "Северен поток 2"

Руският президент участва в международния икономически форум в Санкт Петербург

Обратно в новината

Коментари - Русия е готова да пълни "Северен поток 2" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от нивата преди Октомврийската революция също...

Мачкай, Влади!

Ми е през кора. Както и на всички българи, освен 3те трола на заплата тук.

_stankow

Немците не мислят така !

На всички българи им е през кора какво си мислиш и искаш ти , троле!

Почвайте да пълните, той от другия край потока ще се излива в морето. Само ще итровите рибите, ама вие хората си тровите, какво остава за едни риби.

Да, да си мачка малките ботоксови топчета.

Немците вече си имат втори северен поток, а ние пак духаме супата! Те затова те са най - богатите в Европа, а ние сме си дрипльовците на ЕС то!

Шило

Нямаше да го има "Силата на Сибир", но вече работи от години, нямаше да го има "Керченския мост", работи от години, нямаше да го има "Северен поток 2", вече е факт, няма го Южен поток, има го Турски, няма го Белене, платихме си за гяволъка. Що така нещо само ние сме булката?

Шило

Ами от другия край нали си го плащат бе, теле. Да правят, каквото си искат.

България произвежда само черна енергия - от въглища и малко АЕЦ. Разчитаме изключително на внос, а това не е добре. Да си бяхме довършили Белене, щеше да е много хубаво.

Хайде , бизнеса на сем. Байдън в Украйна оттече.

Белене не, но Южен поток щеше да ни гарантира природен газ за 50 години напред.

Пълна изолация за степните диваци и варвари ! ЕС е най-хубавото нещо на този свят. Единствено имам една препоръка: Да се изолират напълно не само Белоруските самолети а и всички транспорти самолети, камиони кораби тротинетки, мотоциклети, конски впрягове на кремълските степни варвари. И сибирските им гибони. Да се подведат под Магнитска отговорност на всички които търгуват с тях. Да им се спрат мобилните телефони. И да не им се дават на корабите да зареждат вода и храна от Европейски пристанища. Руснаците да ходят с придружител в рамките на Съюза и само до клетките в които да се настанят руските хибриди, тролове и лайна от лайнарските руски сайтове за диверскя.

На какво друго да мирише при толкова платени руски говна?

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Защото управляващата "булка" е винаги от БКП, независимо от кое течение, с какво име и т.н. Свикнала да командва, неграмотна политически и икономически, и винаги подчинена на Русия, КГБ и сродни организации Не можа да се намери един Пиночет и това е ...

A ОАЕ на кого са безниноколонка?!? Или те сами си произвеждат всичко останало от което имат нужда?

Да споменеш ние какво сме за Европа и от какво се образува нашия бвп .

.(нерегистриран)Да закрием и България тогава, знаеш ли българите от къде са дошли.

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Те това е положението,Минке, честито на путлеристите и на нашите „полезни идиоти“,рубладжиите!!!Да си го закачат до портрета на путлер!!! Опознай раззия ,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Е ти като си тук - на рози няма как да смърди .

но ти не знаеш

Я се похвали с нашите достижения .

Изказа се един екземпляр от най-бедната, съответно най-некадърната държавица в Европа (факт който изобщо не ме радва)

От 3 мандата бибитко е все наведен на фащ - освен загуби ... друго ?

Изглежда че е специалист по руските въпроси. Нашите проблеми ги решават САЩ, а не българи

Някакъв козяшки трол се заел да громи Русия със псевдо-статистики и полуистини. Троле, Русия върви напред и то доста бързо, колкото и да ти е неприятно на теб и на американските ти господари.

И ние видяхме Америка. Я сега посерковците които плюят Русия да ми отговорят на 1 въпрос. Защо в Америка където НИКОГА не е падала чужда бомба, и е крала от цял свяр умове и богатства има толкова много : Бедни Необразовани Прости Зле облечени Дебели Без застраховки Без зъби Потънали до гуша в кредити и прочие хора. Казах ви... Били сме ТАМ и го видяхме с очите си.

Еврофил като мен е отвратен от немското лицемерие,два пъти се гушкат с руснаците миналия век,две световни войни запалиха с тях и два пъти Америка спасява Европа......

Много бързо свалихте новината от заглавната страница на сайта...

защото Русия е едно гооолямо пусто пасище от което колхозниците искат да избягат..ха.ха

Те трамбоват неграта от Козяк боклуко тъп

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

разбра ли че "санкции и мерки" са за балъците?