Румен Гълъбинов: Бизнесът чака още мерки за подкрепа

Нови мерки за подкрепа на бизнеса, инвестирането в дигитализация и финансирането на икономически и социални приоритети ще засегнат бюджета, а служебните министрите не могат да пипат финансовия план на държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадците,кой знае защо,наречени "бизнесмени", са нежни души и лошата държава трябва да ги кътка...

ДА ТИ ПИКАМ НА КАПЧАТА

Аман бе.Болен здрав носи.Не се наядохте.А бизнеса кога ще подкрепи тези които работят за него-на куково лято.Всички фондове до които искате да се докопате са от данъците на обикновения работник,който за разлика от вас не може да укрива данъци.

Светът се дигитализира. В това изостава България, защото мутри с 2 пръста чело и купена диплома за "икономист" нищо не разбират от бизнес. Бизнеса е ЖЕСТОКА КОНКУРЕНЦИЯ в РАВНИ УСЛОВИЯ за всички бизнес субекти а не усвояване на държавни фондове от оторизирани сътрапезници Такъв "бизнес" има още само в Русия.

Когато чуя апели за помощ от "бизнеса" винаги се сещам как пищяха срещу идеята да се увеличат отпуските с жалките 5 дни. Сещам се и за "приватизацията", в която разграбиха общото народно богатство.Не ме интересува какво се случва с "бизнесите" на подобни индивиди.Новите световни тенденции могат да се отбият чрез високи мита и други мерки, всичко против правеното в последните 30 години.Просто всички глобализатори трябва да бъдат пратени в девета глуха, без значение дали са под формата на сатанисти, фашисти или комунисти.Чистият егоизъм трябва да ни ръководи, срещу него идеи няма открити.

..помак ,красив и умен ...и с хубаво име - Румен

......Ми оная гологлават проститутка дето гледа като е...а, а не и еплатено да плащаили заедно с галевата уруспия да ходят на околовръсното и да заработмват за бюджета , а оня бойкики да почне да прави минети и те ти пари, ....иначе на следващите избори ще ви го на...м с 300!

ТОЗИ ПАЛЯЧО Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИКОНОМИЯ, ЗАЩО ИЗОБЩО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА!!!

Слави и отровното трио ще ви ги дадат.Да са живи и здрави тези дето ги изпратиха в парламента.

" Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов

Проклинам ви да сте живи и здрави, да доживеете до пенсия и после до гроб да разполагате с по 250 лв на месец.

Да си искат мерките от дезертьора Мутрифонов

А НЕ! ВЕЧЕ Е ВДРЕМЕ КОЛЕКТОРСКОТО ЗВЕНО НА ББР ДА ТЕ ПОСЕТИ! ВРЪЩАЙ И ПОВРЪЩАЙ, СТИГА ЧАКА, ЧЕ ЛИХВАТА СИ ТЕЧЕ!

Надали има друга държава на която прозвището на премиера да е Тиква, и на кандидат новият такъв да е Чалгаря... Чакайте да се оправим

Странно как Тиквата нарича ИКОНОМИКА строежа на фалшиви магистрали с пари от ЕС. Та и БИЗНЕСА у нас е с окрадените НАРОДНИ пари, фабрики, заводи и прочие. За хотелите съм съгласен да се подкрепят защото сс на Мутрите. А ние сме МУТРЕНСКА република и трябва да си ги къткаме.

Бизнесът бил чакал някой да му налива кинти в сметките! Нали сме пазарна икономика? Държавата да не е дойна крава или майка-кърмилница? Чекмеджан нали им каза да продават майбахите и поршетата и от чер хайвер да минат на банани!?

Чака.Чалгарчето още утре ще раздава

Той чалгаринът ще ти купупа и тоалетна хартия, че като се осереш да има с к'во да се бършеш!

А бе много партийци с лъскави костюми взеха да се изказват от името на "бизнеса". Ако държавата трябва да подпомага нс Домусчиев,Таки,Божков,Доган,Пеевски и прочие перачи на източени пари от фондовете и бюджета то нека по добре да фалират.Аз не съм чул някой да е помогнал на малкия бизнес и с един лев.При мерките,ужким за да предпазят хората оставиха само чуждите вериги да работят като монополи.Да фалират всички хич не ми пука за тях.

80 МИЛИОНА ЗА ИЗБОРИ ?? И ТО НЯМА ДА СА ЕДНИ ! 10 000 ЗАПЛАТА НА ЗАКОНОТВОРЦИТЕ !?? БЪЛГАРкСО ЛЯТО/итн / мисли за бизнеса !

Румен я як като бик. Като бяхме малки стана 2 пъти републикански по класическа борба за юноши.

"ГЕРБ лели" яко тест в последните дни. Радост за всички сетива. Цвети стига пя в ДИРа. Отивай проектирай поцинковани изделия

И народа бе толуп и народа ,бизнеса може сам да си намери път за излизане от кризата ако не фалит и одържавяване

Правете правителство и действайте..Стига това ,,какво трябвало да се прави''От страни лесно.Герб бяха лошите-махнахте ги.Действайте!! Че сега изглеждате една коалиция дето всеки гледа да набута някой от пред..

Така е. Браво! ГЕРБ като първа политическа партия трябваше да направи правителство

ГЕРБ защо върнаха мандата?

Нали бяхте първа политическа сила? Нали спечелихте изборите?

.....въпросният руменчо е един от икономическите съветници на мунчо,....и той се надява да е на власт и да лапа за това квичи като недоклана свиня,...дееба и мутрачбаалгарите дееба!

Българският цървун не е разбрал, че без БИЗНЕСА няма държава, няма пари, няма прогрес, няма живот. Кой ще изкара пари, бе Ганчовци, ако не бизнеса? Като го затриете, чуждите фирми с радост ще доразграбят България, а вас ще поробят и то за жълти стотинки. Бизнесмените ще си хванат чукалата и отиват в Западна Европа, там ще успеят, защото са можещи хора, а не мишки като стадото в Бантустана. Казвам ви го от собствен опит. Правил съм го. Та мисълта ми е... вие какво ще правите като затриете труда на умните и можещите?

Принципно си прав, с това уточнение, че българските бизнесмени са по-големи изедници от лошите западняци. Тормозят работниците повече, а им плащат по-малко.

Как какво, ще псуват на масата, ще викат маскари, ще си бъркат в носа, вместо в джоба, че той празен, ще чакат и ще викат мутри вън! На Ганьо му дай акъл да дава, да критикува да недоволства....за работа не го търси! Как така някой ще работи, ще печели!? -че те парите трябва да са поравно, може би по рождение трябвада им се дават или затов, че са пораснали, знам ли??

От всички фирми в които съм работил, 80% от т.нар. бизнесмени и мениджъри са си прости меринджеи! С една дума - само 20 % са истински бизнесмени, останалите по някакъв начин са се докопали до определен пост, където се изживяват като незаменими. Та и да фалират всичките им фирми, хич няма да ми е жал, нали това беше свободния пазар и пазарната икономика, който не може да се справя - фалира!

Толкова стотици милиони им даде Бойко, още искат!

той,ще ги оправи...

Тези бизнесмени сега са първи на опашките за Гърция, а плачат за пари. Да се хващат да работят.

Ако бизнесмените не работеха, нямаше да има работа и за нас. Който иска и може става бизнесмен, който иска си остава бачкатор

ГЕРБ-ерският бизнес получава постоянни помощи. Нормалните хора няма да получат НИЩО. Поне докато не бъде премахната чумата ГЕРБ. Маски и ваксини няма. Трябва да се гласува.

По-добре няколко месеца неработещо правителство, отколкото 4 години некадърно и крадливо!

Ако смяташ, че новото правителство ще е кадърно и некрасиво, значи не познаваш манталитета български. Или си просто т.п

"некрадливо"

а мене кой ме Подпомага ако последните 14 месеца не работя?!

Ръст на БВП с раздадени пари, взети назаем от наше име. Мерси за такова подпомагане и такъв ръст!

Умря Марко. Пари йок. Чалгарите казват ,че били окрадени....

Капиташизъм отсекаде. Моя бизнес не е пострадал, ама ше бачкам за 5ма, за да мога да ви издържам вашите пострадали бизнеси, докато вие стоите и си бъркате в носовете. Не е проблем. засега.

КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИ?

БЪЛГАРСКО ЛЯТО ЩЕ ВИ ДАДЕ !! ТЕ СА НА ВЛАСТ !!

Предлагам да се създаде фонд, в която всяка фирма да внася даден процент от оборота си и при форсмажорни обстоятелства да се подпомага от този фонд, а когато тези тези форсмажорни обстоятелства дадените пари да се възстановяват на този фонд! Така няма да се натоварва бюджета и държавата ще подпомага само гражданите, не може фирмите да освободят 20-30% от персонала си и да реват че държавата трябва да спаси фирмата, пари откъде и за фирмите и за освободените служители!

Тоест предлагате още данък върху оборота? Да увеличим ДДС? Фирмите в сивия сектор ще са твърдо "за".

а данъците за какво се плащат викаш? Фирмите масово данъци не плащат и са вечно на загуба или в ай добрия случай на нула. Сещай се всякакви пари, които им се искат как ще ги заплащат. В най добрия случай да намалят заплатите или да увеличат цените за да има как да плащат. Така че ако си мислиш че фирмите ще дават пари за подобно нещо си в голяма грешка. Ти и аз ще плащаме за това. Не се труди толкова ... днес не трябва.

Форсюажора е за всички, тоест малкото пари ще се разпределят на всички. Не работи така застрахователната система. Тя работи при нищожен процент пострадали.

Ако ГРОБ просто престанат да пречат на бизнеса вече ще е добре. Утре се открива туристическия сезон и чакаме в т.ч. и руски туристи. За какъв ..... горните руски посланник от България. Уж от солидарност.Подозирам че е по поръчка от Анкара - с цел борба за руския туристически пазар.

Бизнесът да бачка,стига лежаха! Държавата е лош стопанин,когато трябва бизнеса да плаща данъци, обаче сега всички гледат в държавния бюджет, нали!!!!!! Освен това сега дискотеките, фитнесите и кръчмите ще доведат БВП до невиждани висоти!

Кой ще ги плаща тия мерки? Докато няма 70% ваксинирани аз отказвам да се дават помощи на фирми и хора

В идеалния случай Китай трябва да плаща. Но за съжаление няма да стане.Да еба и жълтите маймуни.

и аз чакам мерки да ме подкрепят. ама за мен никой не се сеща. Да се сетят за бизнеса, че те обичат да правят пари и като позациклят и им става неприятно. Виж ние хората сме си свикнали да циклим .... все нямаме така че за нас може и без мерки. Но за този господин задължително да се задели нещо да не му е трудно.

Не трябва да се допуска ГЕРБ да крадат още от България .

Наред са чалгарите...