Рублата укрепна след разговора Байдън-Путин

Руската валута поскъпна с 0,3 на сто до 75,73 рубли за долар

Обратно в новината

Коментари - Рублата укрепна след разговора Байдън-Путин | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лабилният руски кенеф! НУЛА икономика, само разни пияни орки копаят природни ресурси и ги продават на "враговете" си за валута! СМЕХ! ХЕХЕХЕХЕХЕ

Минималната заплата в Русия е 120 долара У нас е към 350 Руснаците се чудели как така дори в най-бедната страна в ЕС хората имат по високи доходи

"майорът" налетя на статията като муха на прясно лаймо.

Като лайно на прясна муха.

Байдън - рубладжия и путинист. Санкции веднага. И бан в дир-а.

Точно така е. Българите са много по богати от руснаците. Иди и го кажи това на някой да се посмее малко. Особено в чужбина, където руснаците са клиенти, а българите прислуга. Толкоз сме богати, че всички искат руски туристи а никой не го еня за българските.

Няколко думи на Байдън, преразказани в медиите, влияят повече на руската икономика от мащабни военни маневри с 50000 войника до границите със съседна страна. И после някой нека си мисли колко силен и умен е Путин. Аз още помня, че преди 10-15 години беше събрал цялата олигархична сган и им беше възложил "до няколко години" да инвестират в иновации, за да премине руската икономика в нов етап на развитие и да загърби преобладаващите продажби на необработени суровини. Десетилетие по-късно не мръднаха и на йота, което ясно показва кой всъщност не командва в Русия.

Това е щото от 20 години ги управлява гении милиционер с 2 пръста чело! :)))

Очевидно сме по-богати след като руснаците емигрират при нас, а не обратното! Гении!

Символичен жест на Вашингтон и безиностанцията маскирана като държава си отдъхна... Ако на Запад цареше едномислие и ЕС + САЩ + Великобритания наложат сериозни санкции на путиновите олигарси, ботоксовият гном ще преплува Атлантика за да помоли Запада да му простят глупостите дето ги върши.

Хаха. На иокномическите корифеи по долу имам да кажа няколко факти. 1. Предишния път когато САЩ се пробваха в Украйна - Путин прибра Крим, А Луганск и Донбас се отцепиха 2. Русия е на 7 място в света по паритетен БВП за 2019/2020 - точно преди германия. Познайте къде сме ние? 3. Русия изнася повече ХРАНИ отколкото изкопаеми РЕСУРСИ. Сега , не че съм русофил - руснаците не са перфектни и никога не са били. Помагали са ни, но и много са ни навредили също. Обаче същото важи и за американците. Фактите са си факти!

Имигрират мозъчните ти клетки :-) Не е необходимо да лъжеш. Проява на лош вкус е. По бедните купуват имоти по морето да заради климата и щото не могът да си позволят имоти по Гърция а другите рускоговорящи дето срещаш чат пат по София, не са руснаци а украйнци и подобни..точно от държави от където мина "демокрацията". Ама пилешкият ти акъл не може да ги различи.

ХАХАХАХА Кажи по нормален БВП кУде е раСССия! Този паритетен БВП е за заблуда на пролетария!

Не се мъчи да обясняваш на платени или безплатни кресльовци що е то паритетен БВП. Тези хора са с по две гънки в мозъка и очи, широко вперени във великата икономика на САЩ, където капак за тоалетна чиния струва 500 доларес. Съответно, задниците им са обърнати на изток и е въпрос на време някой оттам да им го натегли.

А как тия бедни руснаци със заплата 120 долара изкупиха половината българско черноморие и една четвърт от света??

путКин като прибра Крим, раСССия изгуби досега над 200 млрд $! Принуди се да прави отстъпки на ердоган за една камара проекти, отнесе една камара санкции! Рублата се срина двойно! Външния му дълг вече е половин ТРИЛИОН $!

Ми хайде обяснете кво е тва паритетен БВП! И защо там първи са само държави с голямо население и слаба икономика! Прости копейкаджийски папагали!

_stankow

Има БВП по паритета на покупателната способност е какво реално е произвела една икономика, без да играе моливът.

И кво реално е произвела раСССия, че е преди Германия по този паритетен БВП! ХАХАХАХАХАХА

За рублата не знам, ама Байдън се обади на Путин да моли за среща когато видя 3 общовойскови армии и 2 парашутни дивизии на границата с Украйна. И базата в Белорусия , в Барановичи - напълно заредена със самолети, гориво и боеприпаси. Западнякът само от това разбира ! Покажи му дебелия край на тоягата и веднага почва да се държи като нормален човек. Най-смешен беше Столтенберг на последната пресконференция като обясняваше колко били единни в натото и как сега щели да дадат урок на руснаците. Махаше с ръце като неаполитанец. А е норвежец, пълна флегма, друг път говори с каменно лице. Ама играта загрубя и нещо се превъзбуди.

_stankow

Не знам. Питайте Международния валутен фон, Световната банка и ЦРУ. Те правят класациите, три отделни. И трите показват едно и също.

По-интересният въпрос е какво е произвела Германия, че се е озовала след Русия:)

Скумрията наистина много искаше да изглежда решителен и страшен. Но основният въпрос, който стои сега е какво друго има в НАТО, освен генерали? И суперскъпа, но не толкова ефективна военна техника.

Изкупили са трънци. Това, че 1-2 милиона от тяхното население имат пари не значи, че останалите 99% не са бедни като църковни мишки.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

А какво произвежда напоследък САЩ, например? Освен НПО-та и всякакви видове кризи?

Apple, майкрософт, Гугъл, АйБиЕм, Форд, Фейсбук, Куалком, АМД, Интел, Оракъл, Спейс Екс, Тесла ... Само малка част от компаниите на САЩ! Кажи сега за раСССия, тролче! :))

Само глуповат руски трол може да вярва, че раСССия може да преди Германия по нещо освен по простотия и алкохолизъм! ХАХАХАХАХ

Компании, регистрирани в САЩ. И две трети от тези, дето си ги изброил не произвеждат нищо, а само предоставят услуги. Другата 1/3 сглобяват неща, произведени в Китай и Виетнам. И така:)))

Знаем, знаем. Вярата в евроатлантическите ценности крепи, когато не остане нищо друго.

Те не са само регистрирани в САЩ! Те са си от САЩ! :))))) И всичко се разработва от тях! После робите в чайна завинтват болтчетата!

10% надолу са нищо, но виж 0.3% нагоре са голяма работа.

от как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия за спонсориран на моста до Крим и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн. Има ли смисъл да говорим повече. За умрелите или добро или нищо.

хаха, вече не ли 0.02 ст.

Моят татко е по-силен от твоят татко, защото нашите хартийки имат по-малки числа, от числата на вашите хартийки.