Рублата укрепна след разговора Байдън-Путин

Руската валута поскъпна с 0,3 на сто до 75,73 рубли за долар

Обратно в новината

Коментари - Рублата укрепна след разговора Байдън-Путин | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха, вече не ли 0.02 ст.

от как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия за спонсориран на моста до Крим и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн. Има ли смисъл да говорим повече. За умрелите или добро или нищо.

Моят татко е по-силен от твоят татко, защото нашите хартийки имат по-малки числа, от числата на вашите хартийки.

10% надолу са нищо, но виж 0.3% нагоре са голяма работа.

Само глуповат руски трол може да вярва, че раСССия може да преди Германия по нещо освен по простотия и алкохолизъм! ХАХАХАХАХ

Знаем, знаем. Вярата в евроатлантическите ценности крепи, когато не остане нищо друго.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

А какво произвежда напоследък САЩ, например? Освен НПО-та и всякакви видове кризи?

Apple, майкрософт, Гугъл, АйБиЕм, Форд, Фейсбук, Куалком, АМД, Интел, Оракъл, Спейс Екс, Тесла ... Само малка част от компаниите на САЩ! Кажи сега за раСССия, тролче! :))

Компании, регистрирани в САЩ. И две трети от тези, дето си ги изброил не произвеждат нищо, а само предоставят услуги. Другата 1/3 сглобяват неща, произведени в Китай и Виетнам. И така:)))

Те не са само регистрирани в САЩ! Те са си от САЩ! :))))) И всичко се разработва от тях! После робите в чайна завинтват болтчетата!

За рублата не знам, ама Байдън се обади на Путин да моли за среща когато видя 3 общовойскови армии и 2 парашутни дивизии на границата с Украйна. И базата в Белорусия , в Барановичи - напълно заредена със самолети, гориво и боеприпаси. Западнякът само от това разбира ! Покажи му дебелия край на тоягата и веднага почва да се държи като нормален човек. Най-смешен беше Столтенберг на последната пресконференция като обясняваше колко били единни в натото и как сега щели да дадат урок на руснаците. Махаше с ръце като неаполитанец. А е норвежец, пълна флегма, друг път говори с каменно лице. Ама играта загрубя и нещо се превъзбуди.

Скумрията наистина много искаше да изглежда решителен и страшен. Но основният въпрос, който стои сега е какво друго има в НАТО, освен генерали? И суперскъпа, но не толкова ефективна военна техника.

Ми хайде обяснете кво е тва паритетен БВП! И защо там първи са само държави с голямо население и слаба икономика! Прости копейкаджийски папагали!

_stankow

Има БВП по паритета на покупателната способност е какво реално е произвела една икономика, без да играе моливът.

И кво реално е произвела раСССия, че е преди Германия по този паритетен БВП! ХАХАХАХАХАХА

_stankow

Не знам. Питайте Международния валутен фон, Световната банка и ЦРУ. Те правят класациите, три отделни. И трите показват едно и също.

По-интересният въпрос е какво е произвела Германия, че се е озовала след Русия:)

Хаха. На иокномическите корифеи по долу имам да кажа няколко факти. 1. Предишния път когато САЩ се пробваха в Украйна - Путин прибра Крим, А Луганск и Донбас се отцепиха 2. Русия е на 7 място в света по паритетен БВП за 2019/2020 - точно преди германия. Познайте къде сме ние? 3. Русия изнася повече ХРАНИ отколкото изкопаеми РЕСУРСИ. Сега , не че съм русофил - руснаците не са перфектни и никога не са били. Помагали са ни, но и много са ни навредили също. Обаче същото важи и за американците. Фактите са си факти!

ХАХАХАХА Кажи по нормален БВП кУде е раСССия! Този паритетен БВП е за заблуда на пролетария!

Не се мъчи да обясняваш на платени или безплатни кресльовци що е то паритетен БВП. Тези хора са с по две гънки в мозъка и очи, широко вперени във великата икономика на САЩ, където капак за тоалетна чиния струва 500 доларес. Съответно, задниците им са обърнати на изток и е въпрос на време някой оттам да им го натегли.

путКин като прибра Крим, раСССия изгуби досега над 200 млрд $! Принуди се да прави отстъпки на ердоган за една камара проекти, отнесе една камара санкции! Рублата се срина двойно! Външния му дълг вече е половин ТРИЛИОН $!

Символичен жест на Вашингтон и безиностанцията маскирана като държава си отдъхна... Ако на Запад цареше едномислие и ЕС + САЩ + Великобритания наложат сериозни санкции на путиновите олигарси, ботоксовият гном ще преплува Атлантика за да помоли Запада да му простят глупостите дето ги върши.

Няколко думи на Байдън, преразказани в медиите, влияят повече на руската икономика от мащабни военни маневри с 50000 войника до границите със съседна страна. И после някой нека си мисли колко силен и умен е Путин. Аз още помня, че преди 10-15 години беше събрал цялата олигархична сган и им беше възложил "до няколко години" да инвестират в иновации, за да премине руската икономика в нов етап на развитие и да загърби преобладаващите продажби на необработени суровини. Десетилетие по-късно не мръднаха и на йота, което ясно показва кой всъщност не командва в Русия.

Байдън - рубладжия и путинист. Санкции веднага. И бан в дир-а.

Минималната заплата в Русия е 120 долара У нас е към 350 Руснаците се чудели как така дори в най-бедната страна в ЕС хората имат по високи доходи

Точно така е. Българите са много по богати от руснаците. Иди и го кажи това на някой да се посмее малко. Особено в чужбина, където руснаците са клиенти, а българите прислуга. Толкоз сме богати, че всички искат руски туристи а никой не го еня за българските.

Очевидно сме по-богати след като руснаците емигрират при нас, а не обратното! Гении!

Това е щото от 20 години ги управлява гении милиционер с 2 пръста чело! :)))

А как тия бедни руснаци със заплата 120 долара изкупиха половината българско черноморие и една четвърт от света??

Изкупили са трънци. Това, че 1-2 милиона от тяхното население имат пари не значи, че останалите 99% не са бедни като църковни мишки.

Лабилният руски кенеф! НУЛА икономика, само разни пияни орки копаят природни ресурси и ги продават на "враговете" си за валута! СМЕХ! ХЕХЕХЕХЕХЕ

"майорът" налетя на статията като муха на прясно лаймо.

Като лайно на прясна муха.