Рублата се възстановява леко след спад до 100 спрямо долара

Руската валута чертае турбулентен курс, откакто Русия нахлу в Украйна през февруари 2022 г., като падна до рекордно ниско ниво от 120 рубли за долара през март миналата година

Обратно в новината

Коментари - Рублата се възстановява леко след спад до 100 спрямо долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха леко се възстановявала рублата Това е тоалетна хартия и нищо повече

Само за това ставаш

Евала, дирници, майстори сте. Положително заглавие на лоши новини за Москва. Който си го може, може си го

Точно в момента е 99,47 Преи мсесц беше: 96,40 Преди два месеца: 84,05 Преди три месеца: 87,95 Преди 4 месеца: 80,80 --------- По-назад темпа е същия. Въпорсът е за какво пише ДИР? Рублата губи по около 3% МЕСЕЧНО, а Дир казва че "се възстановява". Ех, мечти ...

Е как е рублата? Стана ли бензина 4лв като падна рублата или още да почакаме?

Стига сте плакали на чужд гроб. Не го мислете Путин. Гледайте си еврото и отношението му към долара.

Не възтановява, а подскача по дъното! Различно е...

Абе, какви са тези дописки? Бункерния ботоксен мудак обясни вече на крепостните си и на здунайските си ибрици и те са наясно, че Рашистан вече е първа икономика в Европа- няма инфлация, безработица и т.н... има само неспирен растеж на рублата, лихвенияt процент е 12% и има още много мегдан нагоре, вече никой не смята бюджетния дефицит или както резюмира положението ботоксния гном- Всичко върви по план, в строго съответствие с графика ! :-)))

Няма да минат и 20 години и рублата ще стане конфитюриема валута както и лева беше по време на соца!

DIR BG на заплати от Кремъл очевидно. Всеки може да провери колко е курса в момента и колко усилено се "възстановява".

Какво се възстановява, бе, циркаджии.. да не сте на заплати в Кремъл?

"възстановява" е думата с която се описва това че дадена валута е била силно обезценена и в последствие възвръща стойност, но проблема на статията е съвсем друг. . Статията намеква, че видиш ли февруари-март 2022 г рублата била паднала до 120 за долар и сега се била възстоновила до под 100 за долар, което е пълна лъжа! 02-03 2022 г. рублата се сгромоляса до 120 за долар, след което последваха коригиращи действия от Руската централна банка и 06.2022 г рублата беше вече 55-60 за долар и от тогава насам тя само се обезценява! Вече до около 100 за долар! . Никакво възстановяване не се случва, рублата с просто си губи стойност! Преди два месеца беше около 95 за долар, преди 4 месеца около 90 за долар, преди 6 месеца около 80 за долар ... и така чак до въпросните 55-60 06.2022г. Постоянно постепенно обезценяване отразяващо реалността на руската рубла.

продавам рубли за смет

Тегаво е в говняшка,..

да му мислим ние . Как ше се разпределят частите от империята и колко ще се падне на България. Голяма е територията и ще има доста спорове кой коя територия ше присъедини след загубата в войната

Много ще се възстанови с първия след Ленин бюджетен дефицит и 30% военни разходи на бюджета Колапс чака империята на злото. Разпадане!

Описа САЩ. Без да искаш. Русия няма нищо общо с СССР. Виж Европа с методите си на планова икономика и фашизъм е точен еквивалент на СИВ. А САЩ са видимо СССР.

Празнословие на тотален тъпак естествено неподкрепени с никакви доказателства, а само малоумни етикети без дори идиота да разбира определението на думичката фашизъм. Руслямска държава като няма нищо общо със СССР трябва да бъде изхвърлена от съвета за сигурност на ООН. Само дето Путлер и другите идиоти около него казват че ще възстанови СССР. Дори нямаш представа какво е планова икономика. Не тъпако, Европа не е с методи на планова икономика.

Ха-х-хаааа!

За Русия. Ма проблема на света е, че Америка е Троцкистко-болшевишки сатрапизъм. В стремежа си да останат на власт демократи и републиканци апаратчици посягат на Конституцията си и налагат пожелателни мерки с цел да останат на власт. Делото срещу Тръмп е без жертви. Заемите са изплатени с интерес на банките. А оценката на Маралаго за 18 милиона е скандална. Под вола теле, но не това е важното. Нормализацията на фашизма, която идва от САЩ, Канада и Европа е нещо неподозирано досега. Ако в САЩ не настъпи сериозна промяна, целият свят ще е във война. Мизерията и страданията ще са глобални. Ако такива действия настъпят, всичките икономически представи отиват в кофата. Логично, при сериозният външен дълг на САЩ, това да им е решение. Или ще ви крадем ние или няма да ви има е мотото им. Само дето светът не са те. И в момента, в който стане ясно, че войната е Световна първото нещо което заминава е свързаността с кабелите в океана. След това падат сателитите. За под година подобни действия ще се върнем в 18 ти век. Хората въобще нямат идея как функционира съвременната икономика и че всичко е на основа на тази свързаност. Въобще не вкарвам сценария с ядрените удари. Много преди това да се случи нещата ще са трагични. На фона на критична икономическа ситуация ще оцелеят само държави с директен достъп до ресурси. Русия е една от тези. Рублата е дигитална но с покритие от злато и ресурси. Доларът се крепи на политико-идеологическа основа. Още 75 та е откачен от златното си покритие. Мина на петролно. Но от момента, в който Арабските емирства не се подчиняават на командването от САЩ, и това е в миналото.

Американците не са били така мачкани. За президент имат видимо ментално неадекватен индивид, който следва инструктажа на краяйно-левите олигарси от кръга на Обама, Хилъри и Нюланд. Вицепрезидентката е тотал щета по подразбиране. А гоненето на Тръмп през изпълнителната и съдебната власт е анти-демократично и анти-конституционно. Пуснаха хиляди мигранти с цел да запълнят липсата си от електорат. Инвестират и крадат милиарди във външна политика доминирана от военните комплекси. Убиха икономиката на Европа през санкции и апаратни машинаии под знака на Климатичната религия, която още Ал Гор започна да популяризира. Въобще изглежда като планирана болшевизация на Америка. Не мисля, че редовият американец колкото и да е обуначен ще приеме тези неща с лека ръка. Не бих се учудил знаейки за това, обединените апаратчици от конгреса да въведат превантивни мерки в които да използват армията за налагане на болшевишко-фашистките си модели на управление. Същото нещо очаквам да се случи с Европа като цяло.. Пландемията даде възможност юридическото ограничение военните да се ползват като полицейски част да се заобиколят. Вече по-голямата част от Европа е приела безусловно контрола през СЗО. Нелигитимна организация видимо финансирана от Бил Гейтс и компания. Въобще нещата отиват на сериозна промяна глобално. И каквато и да е тя можем да кажем довиждане на Демократичните процеси и правата и свободите на гражданите. Под знака на изкуствено създадената глобална криза всички ще наложат драконовски мерки.

Не знаеш защото си тъпак. Дори не знаеш какво е Троцкиски болшевизъм и какви са характеристиките му. Всъщност Руслямска държава ги покрива на 90%, докато САЩ едва на 5%. И естественоСАЩ не пипат конституцията, това са путлерастки малоумни лъжи. Но виж в Путлеристан почти ежегодно пипат в конституцията, дори записаха Херсон и Запорожие в нея. Нормализация на фашизма няма и това се вижда от скандала в Канада Но виж в Руслямска държава е факт. Путлер повтаря една по една стъпките на Хитлер. Климати чна религия няма. Има статистически факти. И Китай приема същите мерки които приемат САЩ, и Европа по отношение на зелената енергия. Единствено в Руслямска държава воените се ползват като бухалка срещу народа. СЗО била нелигитимна организация !!!??? Това само пълен кретеноиден идиот може да го каже. СЗО е специализирана агенция на Организацията на обединените нации (ООН) и в нея членува и любимата ти Руслямска държава. Членове на СЗО са 191 от държавите членки на ООН, островите Кук и Ниуе. и т.н. Всичко което си написал са лъжи, тъпотии и руслямска идиотска пропаганда далече от реалността

Защо ни занимавате със спрели хора!?!? СССР умря,сега е ред на Путинландия!!!

Умря Украйна. Сега я подържаме всички на системи, да крадат фашистите и господарите им от Вангард Груп.

Идва зима, петрола и газа само нагоре. Да ще се охарчат още малко докато доразмажат хохолските хлебарки, но и това ще мине. Ние да му мислим.

Блазя им на руснаците, всички станаха милионери!

С пожелание за Жанвиденови милиардери

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Курсът е фалшив, нереален. Винаги е бил и ще бъде докато има балами които да обменят.

Па ходи го обясни това на Тавекс бе "експерте". Отвори им очите как се набутват..

дайте им по една бяла Лада да се радват ората...

Аха.. е и какво? Мнооого важно. Копейките се вълнувате явно!

Не знам. Като гледам центаджиите се доста по-активни да пишете глупости.

Главно за ... dir.ru е вълнението ...

С 1 рубла на долара.С две стинки.Голямо дърпане ще да е било.

Не знам. Като гледам центаджиите се доста по-активни да пишете глупости.

като не са русофили като теб за американци, нъл тъй мало умник можеш да броиш до 2

Аз не съм русофил. Освен това едва ли знаеш какво значи тази дума, при положение, че вие троловете с центовете я вкарвате където ви падне.

Първият отговор по-горе за центовете беше нацелен за друг коментар. Постнах го грешно, така че да не се обиждаме на копейки и центове.

Кой купува рубли. Освен мене. Сигурно аз съм го дигнал. Леко. Е па ще чакам още. Да падне пак.

Няма да чакаш дълго.

Какво значение за нас има цената на рублата, на турската лира или на китайските юани? По-интересното е, че литър нафта вече е над 3 лева, а пенсиите са от 600 лева. И литър мляко е над 3 лева, богато живеем ние, европейците...

Нямат идея какво е жизнен стандарт, покупателна способност и достъп до евтини ресурси. За тях живота е гей-порното, храната от хербециди и гмо и изплащането на флагманчето или айфоня. Дотам се простират интелектуалните им възможности. За това са наети да разпространяват малоумията на Посолствата, които си грабят и редят далаверките докато Българинът умира като нация. Никой от горепосочените не си направи труда да провери факта, че България от години е световен рекодьор по демографски фактор - намаляване на населението. Това не ги касае. Те са готови да се даунлоуднат в метавръза на трансхуманистите от Давос и да се хранят с втечнени хлебарки.

Така е... А едно време какви педераси имаше. Интелигентни. Възпитани. Усмихват се любезно и дискретно. Не ти се натрапват. Всички в града ги знаехме. Най много в автобуса. Да ти намигнат. И да те погалят леко. По мандракулките. А сега. Тръгнали нахално по улиците. Подстригани като ананас с боядисана розова коса. Гледат те нагло. Сякаш ти казват. Ти не ме бръснеш за слива. Ама и аз не те броя за краставица. Направо да ти се отще. Мъжко дупе.

Ти как живееш,бе нещастник.

Викаш по добре с пенсия 3000 рубли и 70 рубли за дизел и литър мляко за 120 рубли. Ае бегай у лево. И 100% съм сигурен че пенсията ти е поне 2000 лева

Стана ми интересно колко е средната пенсия в Русия и какви са цените на горивата, млякото и хляба. Провери и ти, ще останеш много изненадан.

Само дето не дават евро и долари за рубли никъде

.........1,8663 лв. за 1,00$,.....1 евро за 1, 95583 лв.

Недей че руските тролчета изпадат в истерия.

Верно ли бе? Я КАЖИ КАК Е ПЕРЕМОГАТА? ХА ХАХАХХА

Явно е много добре, щом Турцив отвя руското влияние в Армения, и разкара Нагорни Карабах с Азербайджанците. А руснаците се молят на Северна Корея и Иран за муниции за трети път. Русия е в една групипка с Иран, Северна Корея и Дори Куба и Китай леко се дистанцират.. а Индия не иска нищо обшо да има с русия, която и се слага :)

Много ми е забавно, когато москлаският блатен планктон заговори за някаква перперога, все едно някой знае какво означава пурпурога на азиатския им език. Супер върви парпакугата, пич.

И кво? Арменците скачаха на Русия и се държаха по-зле от еврейски курви. Са ще си плащат сметката. Ще те пази Русия ма ще правиш учения с НАТО и ще се подмазваш на Европейските миндили. И какво да направи Русия? Да спасява олигофрените? За какво? А относно въоражението, само олигофрените не сте наясно, че Руският военен комплекс бълва такива количества, че колективният запад не може да смогне и губи войната в Украйна, която запали с убеждението, че Русия ще се разпадне и Руската армия е нефелна. Рейтеон публично призна, че ще може да постигне производство на 155 мм снаряди от 2 милиона на годишна база през 2027ма. Това е годишната база на производство на Русия от този тип снаряди в МОМЕНТА. Лапайте там опорките на сорося, и мечтайте за Перемогата. Руснаците вече минаха в контранастъпление. А 10 000 отпочинали Вагнерци под командването на сина на Пригожин, който има дългогодишен опит в Сирия и Африка са вече на фронта. Денацификацията на Укрите приключва, на ред са останалите миндили от ЕС, които ще бъдат пратени да умират за Биндера и Фашизма.

2014-та беше 30 рубли за долар, но нищо. Путьо велики нали е добре и се прави на голям завоевател. А простия руснак както винаги ще го духа, пардон ще търпи, докато поредния велик вожд вдига страната на крака и забогатява за негова сметка, избивайки няколко милиона ватенки в процеса. И колелото се върти.

Я кажете какъв е курса на лева???????

Стабилен!

Много руски граждани се замислят да умрат в република Украйна за да осигурят жената и децата