Коментари - "Ройтерс": Среща на Ердоган с директора на "Фолксваген" наклони везните към Турция | Бизнес.dir.bg
назад

"Ройтерс": Среща на Ердоган с директора на "Фолксваген" наклони везните към Турция

Двете страни са водили разговори по въпроса за данъците на автомобилите

Обратно в новината
| Редактор : Калин Каменов

Коментари - "Ройтерс": Среща на Ердоган с директора на "Фолксваген" наклони везните към Турция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Only here are such low prices Hi You will be surprised how low prices can be. We have almost everything you might need. Hot Sales 35% : - Women Tops - Tops & Tees - Communication Equipments - Office Software - Portable Audio & Video - Wedding & Engagement Jewelry - Kitchen Appliances - Women's Bags - Remote Control Toys - Shooting - Shaving & Hair Removal - Building Supplies You can see even more here: https://rb.gy/yk3vte The best offer on the market. Best price and fast delivery.

Фолксваген са свикнали да работят с диктатори... дали е Хитлер, дали е Ердоган все тая за тях...

Гроздето кисело а? Че той БокУ и той диктаторче си пада...

трай коньо за зелена трева, па ако може яж европейските псевдо-хранителни л@йна, дето те самите ги унищожават, А нашите "родоюбци" продажнно пълнат гушите си, а отрочетата им карат лъскави возила.

За благодарност Ердоганчо ще ви пусне 3 милиона сирийци за Германия.

Никой не прави заводи по кенефите.

Въпроса е колко менужъри са взели рушвети от ТУрците . Радев такива мисли няма да му минат той като един доблестен Български войн ще каже че само Българите сме скапани и корумпирани , но че в Турция са прекрасни и там котупция и рушвети не се дават, съвсем патриотично

Ама пък президента добре се изказа точно тогава бълваше как няма хора, как има корупция в БГ ами така ако инвестират в бг нали ще се злепоставят , нали като виждат такива глупави полтици . Ще знаят че ако Борисов спечели Фолксваген заради грозната си натура и манталитет може да понат и ФОлксваген да плюят не знам как може ПРезидента да минава за някъв капацитет ....по манталитет си е обикновен захлупен интиргант , ....неосъзнаваш какво е правилно и какво не е е.... но си има публика която е в същия стадии на неразвито поведение

В Турция дават данъчни отстъпки... В България искат рушвети.... Познайте, къде ще построят заводя, че ми е трудно да се сетя!

Какво ми хвалиш Турция?

В турция не искат рушвети а дават на тоз и онзи колко ли е взел този висш менижър ?

Де си Боко, де си Плевноо? Де сте курви ГЕРбави? Ходете да лапате на Ердоган "Фоксваген"-а!!!

Гербави, Гербави... двама някакви направили малка фирма, ще предлагат услуга... още след няколко месеца пълна данъчна проверка с небивалици и шантави изисквания, което си е чист рекет. Като тръгнеш да правиш бизнес - Българската държава и администрация - се надпреварва с мутри и рекетьори да те изцежда! Супер бизнес обстановка имаме тук!

То че Тиквю и Плювню се изцепиха и наа...ха , спор няма.Че са ми дълбоко омразни тъпунгери -ясно.Въпроса е леви и десни,оттук-нататък , да се опитаме да се обединим, около няколко идеи.Ето една например:Да се прегледат и анализират,например договорите на немските търговски хипервериги.Да се предложи на "Кауфланд" "Метро кеш енд кери", "Билла" и "Пени маркет" да се преместят в Измир.На тяхно място да им заеме пазара Българска хиперверига - например се сещам за "КООП" или друга някоя.Аз също като Вас, желая да купувам стока от Българи,а не да се изнася Българско ДДС в Германия в случая.(Чичо от село ще стъпи на крака!)Трябва да опитаме да покажем зъби,скъпи леви и десни Българи.Как мислите приятели?

Тоя пък! Някой да ти казва от къде да пазаруваш?!? Не е като при комунизма с купони. На калпавата ракета все космоса и е виновна. Като сте некадърни търговци друг ви е виновен така ли?! Направи КООП и продавай български стоки на българите. Ако щеш продавай и на германците в Германия. Кой ти пречи? Вместо да се замислят защо се случва така те все търсят друг да е виновен а те все прави и кадърни. Политиците също не са виновни те са отражения на калпавите си избиратели!!! Кой ти пречи да направиш българският ЛИДЛ? Хайде върнете си комунизма и продавайте само българско в България. Ще фалирате още преди да започнете защото толкова си можете!

BG+EC=WC

Щом всички големи инвеститори отбягват България значи има някакъв проблем !

Турция има 5 завода за автомобили и ще има още един, а защо България не може да привлече нито един производител ?

Защото няма кой да работи в тоя завод, не могат да намерят читави хора. Това е.

Срещу какви възнаграждения?

Сигурно са разбрали , че еколзите тук ги чакат като топъл хляб !!!

Баце, какви са тези фалшиви новини. Нали беше се разбрал с немците. Ако не да им напуснем пикливия съюз или яко лапате от там? Тези чумави прасета казват било голяма инсценировка за пари от ЕС. Дали има нещо вярно. Мен пари ако ми дават не чума ами апокалипсис ще ти докарам. Само кажи

Гоуф 2-ката там няма да им върви изобщо! Един ден германците ще направят най-гоуемиот завод за Гоуфове в света у Перник!

Бойко , кажи баба Тенкю !

Защо червените кратуни се радват, даже злобеят, когато има лоша новина за България. И ако кажеш нещо лошо против Русия и Турция застават на амбразурата да ги защитават и започват да плюят по България.

Защото не само че са кратуни, но и празни. А и не знам защо в бг това с VW се драматизира, онез са голям играч, нито инфраструктура имаме нито кадри с които да съперничим на Турция, от VW просто ни ползват за да измуфтят от Ердоган максимални добри условия, в предвид, че другите големи автопроизводители вече са се установили там.

Плювналиев. На нас ни е през къде ще е завода. Въобще не можем да се мерим с Турция се вижда от публикацията какво има и произвежда.

Тях България не ги интересува! Те ако могат ще разфасоват и продадат за органи и месо и последния българин - за да се подложат за шепа рубли!

Защо да не предложим на Турция да се върнем в пределите й? Така хем ще си имаме няколко автомобилни завода, силна армия, атомни централи, нефто и газопороводи, здравеопазване и т.н. Бойко ще е валия на България и всички ще живеем щастливо. Искате да сме успешни, нека станем турци! Гласувайте за ГЕРБ! ГЕРБ ще ни върне в пределите на великата османска империя!

Никой не ти пречи бе, отиваш там, режеш пищова и те назначават да завиваш гайки в немския завод. Просто.

Българите като роби или съжителство ?

'Изнасяме за Япония компютри'... то не било компютри, ами компоти и не ги изнасяме, ами ни ги връщат, щото са се вкиснали... та така с производството на Пасати....

Изнасяхме кари, торове, дискове..и Балкан летеше до Ню ЙОРК и домати изнасяхме и агнета и Слънчев бряг беше курорт.. за 30 години всичко разгромихте

Тоа па, още ли мърдате бе мързеливци такива. Изнася ли били компоти и агнета. Ами то и сега се изнасят бе дядка, и то тия същите, само че не го съобщават в централната емисия.

Балкан летеше до само Хавана.

Ше продължим да тапицираме седалки, там сме най-добри. И икономиката ше цъфти....

Това със седалките отдавна затвори кепенците. 90% роми били работниците, които идвали на работа само когато им е удобно. Заливали с болнични ромките с ен броя чавета, които вечно били болни. Плюс много брак, кражби и текучество.

Ако не ни изберат ние трябва да обявим, че заради Дизелгейт забраняваме вноса на всички дизелови автомобили на ВАГ Груп в България, нови и стари. Вярно в Перник малко ще изреват за голфчетата си, но ще покажем позиция пред имперска Европа. Това естествено няма да стане и българина ще продължи с удоволствие да си купува от кошниците произведени в Турция.

Абе мани, обаче голфа е една от най-читавите коли на планетата.

Когато правителството и Европа казват, че ЕС е зад нас ... всъшност какво ли да очакваме, когато не говорим и изискваме, като държава, а сме наведени и с изхлузени гащи. Провалът обаче на Европейска България твърдяща, че спазва стриктно правилата и създава условия за инвестиции и икономически ръст отиват по дяволите, когато нито една знакова инвестиция не завършва с реални действия, а само с поредно потупване по рамото, че сме се борили и отпаднали накрая. Такава е благодарността за отказа от всички многомилионни руски енергийни проекти - прогрес за Турция срещу бедност и емиграция за българите.

Прав си, наистина това което казваш. но нека не забравяме, че и България не е цъфнала, та вързала в привличането на инвестиции. та корупцията на всяко ниво ли ни е наред, та елитните ни инженери ли ( които отдавна са отлтели на запад), та учебната ни система ли... Просто са си направили сметката, че ще хвърлят тук един милиард евро нахалос, а в турция ще ги ВЛОЖАТ. Неслучайно у нас има твърде оскъдни, ако не и никакви инвестиции в реално производство...за жалост.

VW und Turkey - " интереса клати феса"

За някои остана само духовната веселба, придружена с напоителни лъжи.

На нас пак ще дадат да връзваме кабелчетата и да правим болчета ,както и на Мерцедес и бившото кабелно производство на БМВ ! Бойко пак го прекараха /за малко да го напиша по Сръбски / и Шенген има , само че още не е боядисан клозета на Калотина , при това Правителство нищо хубаво няма да се случи и АЕЦ -Белене и Бургас -Алесандрополис и Южен Поток ,всичко губим !

То беше ясно, че ще е в Турция! Германците са в добри отношения и с османската империя, и с Турция. МНого пълководци на османската армия са немци и австрийци и са колили българите! Те знаят кои са раята дори и сега! Само като погледнат какъв тъпир е начело на страната и им става ясно всичко!

кажи баби, кое точно в израза "исономически интереси" те затруднява да го разбереш? Щото сме цъфнали и вързали, та даже и онова недомислие "Great wall" се изнесе на подскоци? После - фесове, чалми и генерали... кучето не е заровено там...

Колко вида автомобили се произвеждат в Турция и колко у нас. Незнам, питам само, има ли кой да отговори?

Мерцедес, Рено, Тойота, VW, Фиат, тяхните си няколко марки, Исузу и още и още....

Ако беше немски супермаркет, енергоразпределително дружество или нещо друго, което да източва пари от България, щяха да дойдат, но щом е за работни места и инвестиции си отиват в Азия. Къде ни е на нас ползата от това, че Бойко го тупат по рамото европейските лидери? Меркел казва, че това е частна инвестиция и не може да се меси, но ако най-леко нарушим интереса на някоя друга частна немска инвестиция у нас и изведнъж се меси и Меркел и посланици и се надига вой до небесата как не може така да правим. Долни помияри са всички политици и само частния интерес си гледат. Ако бяха гърците на наше място щяха да блокират границата и нито един Фолксваген произведен в Турция да не може да премине през България.

Немските маркети и немските производители - не са едно и също лице, другарко! Хората инвестират там, където им се създават условия. В нашия пост-Соц рай има условия само за тикви, мутри, наркотрафиканти, всякакви други такива рекетьори, както и руски мафиоти, които данъци не плащат.

Ние пък ще си имаме Хюндай! Пък! Май ще си имаме...

ще ми купи колело, ама друг път :-)

Стига плиткоумие. Кой го е*е Бойко за слива и че ако някой друг би бил начело на държавата инвенстициите щели да приидат у нас на талази. Симеон , нали беше авторитет и уважаван в целия свят и какво стори, като министър председател. Истината е по-различна и горчива. Българите като цяло сме калпави, а оттам и държавата ни, за огромно съжаление.

Нормално, той мирише по-добре от Бойко. То не се трае покрай него!

......Прави са немците за завода в Турция причините са финансовоикономически, като добавим и историческата памет, как ни дадоха беломорието, Македония и западните покрайнини ние за благодарност какво надупихме се на червените орди от исток, облизахме смрадливия задник на блядовете гадове и обявихме война на Германия,....до като не изтребим путлериската смрадлива сган като тъпака фатмак дето е "президент" и не изринем цялата смрадлива русофилистична воня от красивата ни родина, няма да има оправия ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ смърт за путлериските гадове!

кой ли инвеститор ша си даде парите, като няма да има кой да му работи? „В България вече има толкова много инвестиции, че няма работна ръка, макар че продължаваме да търсим големи инвеститори, например от Германия и Южна Корея като Фолксваген и Хюндай". Това заяви пред журналисти в туркменистанския курорт „Аваза“ премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Ако някой се е съмнявал, че VW ще избере Турция е бил нещо по-вече от наивник ! Такъв чоек се нариа ПОЛИТИК.

Инвеститорите идват за да печелят повече от по-евтиния човешки труд. Явно в турция е още по-евтин.

Инвеститорите си влагат парите там, където имат доверие, не там където рекетират иняма правила, които се спазват. Елементарно.

разбира се. разбира се.

Трябва им и инфраструктура.

Очевидно в Турция е по-добра, най-малкото не крадат по-голямата част от парите при изграждането й. В България даже не знаем за каква инфраструктура сме изхарчили парите, зашото не позволяват проверки в независими лабораторий.

да не шумим покрай избора за да непредизвикаме злите сили ама някой е проговорил на висок глас и е развалил магията. Явно от фолксваген са безкруполни шваби и европейските ценности са само лист тоалетна хартия. Резаните патлаци са им слабост още след втората световна война.

Не се бълникайте много! Сега предстои среща и с Бокича! Тогава ще видим на къде ще наклонят везните!

Ако си спомняте тази пролет пляскахме че сме избраните. Защо големите инвестиции ни заобикалят? Ако тези дойдат тук, такива рушвети ще има. Айде дано.

Не заради Боко, а заради пропадналата ни държава не искат да инвенстират у нас.

Е тя държавата нали пропадна зарад такива като Боко!

И кой я пропада (управлява) от 10 години тази държава, бе Мими!? Чоко или ....

Държавата пропаднала, а премиера ама читав, ама свестен! Да му се ненагледаш!

Вината за разрухата на даржавата си носиме ние те швабите не са тъпи ако бяха видяли че в самия народ има желание за промяна за развитие може би щяха да ни подадат ръка да станем нормална европвйска даржава а те видяха че никой не ги грижа всеки гледа да си спасява задника народа си взема куфарчето и отива на готово политиците крадат с краката и ръцете мафията върлува навсякаде дори тя вече си има даржава е кой инвеститор ще вложи милярди евро никой така че Борисов няма вина вината е в нас вече се убеждавам че тоталитарния режим за нас беше най добрият варянт в България демокрацията няма бъдеще докато коминистичвските пребоядисани свине не бъдат накачени на въжето

Що така? Германците предпочитат изостанала азиатска и мюсюлманска Турция пред цивилизована и християнска държава, като България, при това сме от едно семейство - ЕС. Как може да ни сравнят с Турция и не ни оценят. Какъв несправедлив свят.

щото акциите им са американски и изпълнителния директор е Американец ,а те обичат корумпираните управници

Ами щом обичат корумпирани управници са 100000% за тук! Щото "корумпирания" управник в Турция не цепе басмата на американците!

АЕЦ БЕЛЕНЕ, Ю поток, Нефтопровода Бургас-Александруполис и завода на Вагена - Боко Турската Тиква ЛИЧНО ТОЙ и само ТОЙ ги провали в полза на любимата му Турция. Не случайно ТОЙ за първи път свърза с магистрала България и Столицата с друга страна и туй беше Турция за да могат турците да си внасят боклуците. Още няма магистрала свързваща ни със Запада. Герберастите са ориенталци и там подобните Дай България, костовци, Мостовци- една лоша дума за Туркия няа да чуйте от тях.

В момента Росатом строи един реактор в Египет за скромната сума от 29 МИЛИАРДА ДОЛАРА.

Ердогана знае,че студена водица се пие от чучура, а не от блатясалата локва, дето Бонко вика,че Западните Балкани са Елдорадото на Европа ,той е лидера и ония от Брюксел са балъци и се чудят кък да вкарат мангизите при нас и ние да ги усвоим. И там е битка и си правят сметката за всичко.Бонко им разправя,че тнаправил хъб, щял да разпределя газа за Европа и да взимаме кинти от това.Наиш ли кога ще стане да ти дават газ евтино, а ти да го продаваш по скъпо...... на уткин ден!

Чуждите инвестиции се купуват! Бате да извади касичката и да купи- с европейските ценности не става! И не му пречи Брюксел щото ако искаш да дадеш субсидия на фолксваген няма нито един брюксел на земята дето да попречи...

В Турция има корупция и са купили който и където трябва ,така е в съвремения бизнес, важното е корупцията да е в полза на бизнеса.....

Бате купи изтребители! Които така ако караме-нема кого да пазят! Него тва не го брига де-нали с тая сделка си купи правото да ни язди още неколко години!

Голям праз. Сега Бойко ще иде да се срещне с шефа и след като му издърпа ушите, ще му прибере и везните барабар с тежестите... ти да видиш!

В страна , чиито премиер е общоизвестен с прозвището Боко Тиквата.Може да очаквате само тиквеници , но те на дали са инвеститори.

А Ердоган е известен в страната си като Академик Ердоган ....Единственото което в ТУРЦИЯ НЯМАТ, Генерали които да врещят на всеуслошание колко ние загубена и шропаднала странта и демографията и как няма да ни има след 5 години с такива приказки кой няма да уплашиш

Щерю да гласи каруцарито}:)))

Е да де ама Ердоган не разправя наляво и надясно как в Турция е най голямата корупция нищо че зет му преговаря за този завод ... не бе там аняма корупция и от нас бягат щото има корупция.... Обяснете на Радев що е бизнес свят, че там не гледат дали си с 6-ци и дали си послушко.... а културно те вписват в графата ТЪПИ българи....

У нас няма инвестиции от времето когато Бойко би на избори за първи път, не от както Радев е президент. Статистика на БНБ, прост факт.

преди беше когато продавахме земята , бяха мащабни 27 милиарда, макар че беше за сметка че си продаваме земята, предните бяха по времето на Костов който разпродаде България. Понякога да няма инвестици означава че не си разпродаваш страната.... При Ердоган е друго той ще си плаща за инвестициите .... ще го уголят до кокалче

ТОВА НЕ Е НОВИНА!

Как ли живеят в другите държави, в които няма завод на тази фирма !?? Чунким, земята се върти, заради тях..

У нас просто няма заводи на НИКОЯ уважавана голяма фирма.

Даже и на тази - неуважаваната няма.