Роят се схемите за финансови престъпления: целта им е хаос и напрежение

Намерението на атакуващите е да се смутят не отделни акаунти, а да се порази цялата система, изтъкна експертът Горан Ангелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом като се роят финансовите престъпления, политиката на централните банки не е адекватна..

Да им се невидят и специалистите , и експертите.Само говорят, а мошениците си вършат работата и ...то най-точно. Бля,бля,бля...

Пак Русия виновна. Когато американски хакери направят нещо Бай гун се хили ехидно и самодоволно. Руските като хакнат американските путъовци целия свят пропищява. Ще ви разгонят фамилията руските хакери, ей боклуци. Както се клатят Фащ и ЕС им трябва една стабилна атака и сите ще паднат у канала. Не гадайте а очаквайте атака дето не само ще ви спре часовниците ами свят ще ви се извие. Това временно мълчание не е на добре.

Браво на Рашков. Изкара мутрите по улиците.

Момче на снимката в яко, ама на кила...

.

Човекът може да разбира от киберсигурност, но от законодателство срещу пране на пари не разбира. Няма оценка на риск на ниво трансакция, има рисков профил на клиент и сигнализиране за съмнителни трансакции. Това са различни неща. Предложението за ново законодателство не е това, което е описал. И между другото регламентите, а не директивите имат пряко задължително действие.

- защо: не разбира от киберсигурност. Ако това ако онова - или има нещо конкретно или... се е насрал.

напротив, когато казвам, че самолетите имат друг орбитален компонент, педераската, неграмотна, дебилна цензура на юдео-масоните ме поправя, понеже е от платените джендър философи на загубеняците. щели били да ме убият. е и? друхарки и другари, бесен съм. и ще ви унищожа! това е!

_stankow

Прекрасна статия. За нищо. Някакви подозрения за някакви лоши, ама лоши ти казвам ей, руснаци :) И нито дума за грандиозния провал на 6-я "пакет", с извинение :)

дълбоката държава в лицето на сорос,ротшилд, и евреите, които водят народите из пустиняка, който те самите създадоха играе ва банк с шумата, която си печати за пари. няма паре, евреи, действайте! хахаа Бог с нас срещу евреите-банкери - неверници. ционистите еврейски масони, никой няма да ви чака дори до есента бе накалъч родени изроди.. ха, ха, ха- дори азовците ще ви започнат тези дни.

Все ми се стува че схемите за финансови престъпления имат единствено за цел усвояване на финансови средства : )

Абе тия ПП - пълен провал - успяха ли БАРЕМ ЕДНО НЕЩО да направят като хората? Едно единствено нещо успяха ли да направят професионално и почтено, без да крадат, без да рушат, без да чегъртат? Една къщичка за пиленца успяха ли да направят от този покъртителен приятелски кръг от АЛО - ИЗМАМНИЦИ?

Ха сефте само Петков има 16 лъжи

С Рашков начело на мвр се върнахме 35 г. назад.

45