Роснефт отчете загуба от 2 млрд. долара

Руският петролен концерн е сред най-големите компании в страната

Обратно в новината

Коментари - Роснефт отчете загуба от 2 млрд. долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да би мирно седяло. не би чудо видяло.

Като Бай Джо забрани Севернио Паток и Голямата Бензиностанция на Путкин съвсем ще фалира.

А като фалира Русия, НАТО с какво ще оправдае злощастното си съществуване?

Ти това не го мисли.

Аха. И америслямците ще си спрат някъде по това време течащата от месеци гражданска война и ще вземат да си изплатят нелепия външен дълг.

Вие и за тръмпанаря така говорехте и се кълняхте как щял да бъде преизбран.

На всички, които ще пишат "компетентно" след мен. Значи има основни постулати в икономиката, най-вече тази на капитализЪма, в който живеем. 1. Счетоводната печалба е въпрос на гледна точка и политика на управителния орган на концерна/фирмата. 2. Основен похват на "меринджеите" при капитализЪма е: "ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ПЕЧАЛБАТА И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗАГУБИТЕ". 3. ... е за третото вече ще си плащате лекции. Руските капиталисти с нищо не са по-добри от западните такива.

"ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ПЕЧАЛБАТА И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗАГУБИТЕ" - много добре казано, но това не е капитализъм. Това е изсмукването на кръвта на капитализма, което върви от 70-те години насам с все по-голяма сила. Пряк резултат от Федералния резерв на САЩ, който сам по себе си е един картел и няма НИЩО ОБЩО С КАПИТАЛИЗМА!

Ооо... извинявай, ти говориш за капитализЪма! Аз пък си помислих, че говориш за капитализма, а пък ти си бил съвсем прав. "ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ПЕЧАЛБАТА И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗАГУБИТЕ" е основен принцип на капитализЪма, светлото бъдеще на световния пролетариат!

Да, бе, да... Загубите били заради лошата икономика на Русия... Загубите се дължат на саудитския дъмпинг, май...

нефтоима в Бургаз да дига цената на горивото,загуби трябва да се компенсират