Росица Велкова: НАП и КЗП ще могат да следят за спекула при приемането на еврото

Министърът на финансите посочи, че най-важното за страната ни по пътя към еврозоната е приемането на три законопроекта

Обратно в новината

Коментари - Росица Велкова: НАП и КЗП ще могат да следят за спекула при приемането на еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да не пробват да се поупражняват в "следенето на спекула" сега, да понатрупат опит преди приемането на еврото, или сега спекула няма? Няма да се учудим, ако и при приемането на Еврото няма, като сега......

Аман от кухи лейки!

А дали ще благоволят да си потърсят дължимите 12млн. лева!! от Лефски Подуене?! Оставка, бе, некадърници!!

Когато скочат цените, виновни ще са спекулантите, по примера на Хърватия. Еврото е свещено, за него или хубаво или нищо.

а бе те и сега могат, ама що не го правят никой не ти казва!

Следят, но не и спрат........

НАП и КЗП не могат задниците си да избършат, щели да следят...

Искаме първо Референдум и след това каквото сабя покаже!

А сега къде са институциите??? От Септември 2022 сме свидетели на безобразно ограбване на българския народ! Бизнесът спекулира и си увеличава цените през 2 месеца, а държавата си пълни фиска през повечето в стойност данъци, които плащаме всички ние, обикновенните крайни потребители!?!

Те НАП и КЗП и сега могат да следят за спекула, въпросът е правят ли го?

Не желаем заробващото Евро-плод на глобалистични планове и още по-малко съвети от безмозъчни ,охранени марионетки.

Ще следят точно толкова, колкото следиха и за КТБ!

правят го колкото Цацаров се е борил с корупцията....ха,ха,ха

първо Шенген и после можем да си помислим... има няма колкото чакахме години...

Алчни ганьовци и хитри андрешковци не мож' ги озАптиш с никакви мерки. Тепърва ще има чудовищна спекула, инфлация и бедност. Изключая малка част от гореспоменатите.

Те и сега могат. Ама нещо ги мързи да действат!

ДА БЕ ДА ! Кога ли е било ?

Освен спекулата и поскъпването, предричам и бум на измамите. Мангусти (и не само) ще лъжат възрасни, лековерни хора, че ще им обменят изгодно левовете в евро, а в крайна сметка ще ги обират. Или някакви подобни схеми, типични за вулгаристан.

Ще рекетират малки фирми. А големите ще продължат да си правят далавери за милиони като Спецов.

Ще следят, кура ми ще следят, та НАП и КЗК са ОПГ-та, следят само кой им дава шарко-парко в джобовете.

Като е равностойно на лева що да го приемаме,като нямало да има разлика от какъв зор ни е? Значи има далаверка!

И двете институции не работят и мачкат само обикновения човек,аз и много други като мен нямаме доверие на тези институции

Капитализмът е измислен да облагодетелства само капиталистите. Няма опция пролетариата да стане по-добре. Всяка "промяна" е в интерес само на същите тези капиталисти (евреите)

хич не ги интересува какво мислят хората. Реши са евро та евро и си дрънкат нон стоп. Трябва да има голяма далавера да знаеш...

КЗП? НАП? Сериозно ли?:)))))) Ще натиснат търговските вериги:))))))))))))))))) КАкто до сега?:))))))))))))))))))

Това човекоподобно теле чува ли се какви ги говори. НАП и КЗП не могат да следят дори себе си и собствените си некомпетентни служители та ще следят в цялата държава бизнесите. Спекулата ще изкърти цените умножени по 9. А курса при приемане ще е 5000 лв за 1 евро.

И като следят какво, ще ни съобщят само с колко са ни прецакали. Те и в Хърватска следяха, много важно...

Управителният съвет на ЕЦБ ще реши през есента дали да премине или не към пилотната фаза на осъществяването на цифровото евро. https://www.youtube.com/watch?v=6sS3KcTfOHQ

НАП-аджиите нали източиха всичките данни? Какво стана - забърдахте гафа и сега май цял свят може да следи. Тези от КЗП начело с тежкия нарцис Маргаритов, трябва да бъдат отново на конкурс - всичките са негови назначения ...Шумен и Варна са пропищяли от техните золуми...

Какво ще следят бе? Аз произвеждам продукт и определям цената и. Какво ще ми следят? Дедавия? Плащам си данък печалба и готово. Вчера продукта беше 2 лв сега е 2 евро. Това си е моя работа. Аз си поемам риска да не ми се купува стоката. Какво ще ми направят?

Аха, колкото и в Хърватска пребориха спекулата след 01.01.

Подранили са с шегичките и закачките. До 1ви април има още малко повече от 2 месеца. Да изчакат с хумора до тогава.

крипто викаш...

Е ро вече цени са западни, с български данъци, бензин и заплати, закъде повече да се увеличават, търговците ни отдавна печелят повече от един западен подобен

гола вода ама тук става въпрос за КЗП и НАП...

Докога ще запрягаме каруцата пре коня? Най-елементарни стъпки не предприемат за да узаптят корупцията в образованието, която боде очи и опропастява здравето на децата и бъдещето на държавата, но за еврото, дето в сегашния момент ще ни отива като на свинче-звънче не жалят сили.

при нас ще е 3-4-5... ние сме търговци...щавим яко...

Референдум за еврото! Слави и свитата му се занимават с глупости, вместо някой да вкара нещо съществено на референдум

имаше едно време един лаф- да си купиш фабрика на 8-ми септември, та същото е с еврозоната. Еврозоната е решила да праща танкове в украйната. Гениално. То и на Титаник оркестърът е свирил до последно, то ясно че гемията потъвала, ама поне потъвала със стил. И с еврозоната тъй- ясно е, че всичко ще е в развалини, ама до последно ще се говори, че еврозоната е нещо велико. Той и Адолф май до последно е вярвал в победата, после го озарила мисълта, че немците са калпави и за нищо не ставали. Може в Берлин пак да стане нещо подобно. Историята се повтаря, обикновено като фарс. Мисля, че в близко бъдеще туршията може да се окаже стока от първа необходимост. Нищо. Лелката от снимката пак ще ви говори за еврозоната. То и в Райха е било така, някъде до към 8 май 1945.

Подписката за референдум вече е активна. Интересувайте се къде можете да се подпишете по местоживеене!

Не е ли преждевременно България да приема еврото? Кои критерии сме изпълнили и къде сме по доходи спрямо другите Европейски страни за да сме се засилили и евро да приемаме? Изглежда странно такова бързане. Унгария, Полша, Чехия да не са по-малко европейци от нас? Но очевидно заяитават някои свои национални интереси. Ето Хърватска го прие и цените на хранителните продукти са много завишени и много хора са разочаровани. И да следи някои за завишаване на цените, никой не може да ги коригира след това.

Не на ЕВРОТО! Ние сме с ВЪЗРАЖДАНЕ! Не на ЕВРОТО!

В значи всичко ще е наред, понеже вие освен всичко сте съвестни и изобщо не сте некадърни и безполезни!

Лъжат ви, най-нагло! Нищо няма да следят и нищо няма да направят! Спомнете си само през 90-те лафа на един министър-председател - "За бога братя, не купувайте"! Колкото тогава направиха нещо, толкова и сега ще направят!

Някои хора все едно последните 30 години са били на Луната, та очакват институциите у нас да следят за нещо... Те не могат да обяснят пазарната логика да купуваме най- скъпо от целия ЕС нещо простичко като яйцата... Дори във воюващата Украйна са по- евтини... А тази лелка очаква нещо ... Аман от такива лелки!!!!!!

ко ще работите? Натам вървят работите.

...значи ще има дебела далавера!!!

Трябва да се спре това безумие! Приемането на еврото сега е идиотщина! Какви са ползите за България? Няма такива!

Какво ще следят бе те като вземат всички и навсякъде да си вдигат цените... колко ще хванат- николко. Еврото ще си хвърчи, а пък ние ще ставаме все по-бедни и това ще е заради няколко продажни олигофрена като Зеленски. Явно трябва да се стегнем и да набием този фалшив и поставен от Америка политически "елит".

Разбирай, натискат ни, пък ни боли ... кой кво ша крадне.