Росица Велкова: НАП и КЗП ще могат да следят за спекула при приемането на еврото

Министърът на финансите посочи, че най-важното за страната ни по пътя към еврозоната е приемането на три законопроекта

Обратно в новината

Коментари - Росица Велкова: НАП и КЗП ще могат да следят за спекула при приемането на еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Праси-грух-грух, ти не разбра ли че тука евро няма да се приема?

АБЕ ТЕ ТВЪРДО СИ РАБОТЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ ЕВРОТО НАРОДА СПИ. ПОСЛЕ ПАКЩЕ КАЖАТ ЧЕ НАРОДА ИСК А. ЕВРОТО

Вие сега се справихте ...пък за после не ми се мисли !Евротото ....не на този етап и престанете да ни натрапвате некадърни мнения !

Дани не са като вас войнствени срещу пенсионерите

Тази госпожа се прави на умряла кокошка. Щяла да бори спекулата при приемане на еврото,а сега защо не бориш спекулата? Не е ли ясно на управляващата измет, че хората не искат еврото. Ами закони ще приемат. За кого работят те- не е ли за българските интереси!? Да сменят тази дата за по нататък поне,или да вдигнат всички заплати и пенсии три пъти поне. Подлоги,да направят един публичен дебат - за и против еврото,ама няма,само разни платени екземпляри агитират за еврозоната.

Ехеее що глупости си написал...:))) Първо: "Спекула" в пазарна икономика въобще няма този смисъл на злоупотреба, който и ти и тъпата министърке й придавате1 Второ: Приемането на еврото е технически акт, който няма да влоши нищо, само ще подобри! Трето: Правителството не плаща заплатите, частните работодатели ги плащат, ако ти е ниска отивай да се договаряш началника си!

Не ви щем еврото, разберете го най-сетне !

Що?

По кой закон ще е това ?

купувам евтино и продвам по-скъпо. Целя да реализирам печалба. Купувам евтино и продавам още по-скъпо. Ми браво. Умен търовец съм. Не ми харесвате скъпите цени - ми не ми купувате стоките. Купувате от други. Стоките си висят в склада и фалирам. Глупав търовец съм. Пазарна икономика. НАП ще ми казва на каква цена. Защо? На по-високата цена ще е повече начисления ДДС и коропативен данък. Плащам повече данъц и фиска печели. Какво искат от мен. Обърнете внимание, че и сега в специализирани магазини се продават разни хлябове и други продукти на 5-10 пъти по-скъпи цени от обичайните. Купуват се. Пазара определя, а не държавната регулация. Така ще ви кажат търговците.

Ясно. Планира се някои да бъдат пуснати да спекулират, а други да не могат. Така би било. Ако сме глупави да приемем еврото. Страните, които не са приели още еврото, се развиват добре: Чехия, Полша Швеция - супер държавки! Страните, които са приели еврото, са издънени, защото чрез валутата поемат тежест от дълга на големите държави, което не съответства на калибъра им. Един вид им пръзкат калибъра с четвъртит, ако мога така да се изразя: Гърция, Словакия, дори страни като Испания, Португалия... Кой е чувал за някакъв признак на съществуване на Португалия? А кой не е чул как опрашиха Гърция и я изкупиха, като и я упраляват директно?! България не трябва да си дава лева, чрез който единствено може да остане България. В противен случай забравяме за Родината, правим я роб за декади напред. Ще ни управляват доходите и няма да можем да мръднем. От години качваме дохода, т.е. моделът работи, макар и бавно, понеже сме длече от целта. Но работи! След това ще спре. Няма да можем да искаме какво да правим, само ще ни казват Такива като Урсула фон дер Лайен, която унищожи ЕС в полза на икономиката на САЩ. Докато в САЩ вече се изтрпеха отвътре, понеже е срутваща се държава. България е свещена! Левът е една от опорите й, даже от основните!

Вие сте дебили! Дак главите ви измислят такива абсурдни небивалици ...!?

само ще раздуе цените. Ефективната фунционалност на нап се се състои само в събираемостта на данъците. КЗП изначале е ограничена /скопена само в законовата си рамка и не може да влияе по какъвто и да било начин на такива фундаментални фискални явления като "приемането на еврото".

Приемането на еврото - фискално явление, не моа повече, ще си пригриза вените ...

И какво като "следят за спекула"? Да не би да могат да променят нещо - имат една шепа проверяващи инспектори. Ще успеят да обходят само няколко магазина на ден. За цяла Хърватия до сега са наложили общо 230 глоби по 1700 евро средно. Това е дневния оборот на магазинче. Голямо страшно - направо се разтрепераха магазинерите... и вдигнаха още цените, за да си избият глобата. Трябва да обвържем приемането на еврото с приемането ни в Шенген. Поне да получим нещо срещу прецакването си.

големите играчи/европейските чакали/ след като "взимат душите ни" поне трябва да платят нещо за нея. И "шенген" са "жълти стотинки". И да имаме още "кръвчица за изпиване"....все още не сме само "територията"

Аз също съм готов да следя за спекула при приемането на еврото.Интересно дази финансова министерва дали чувала нещо за пазарна икономика, за търсене и предлагане , независимо в каква валута? Ние изпуснахме питомното сега през последните две години, а сега ще гоним дивото защото идва евро-то в България! Боже боже колко просототия има в България, добре че българите са жилави и оцеляват!

Ела при мен, аз съм виден български спекулант имам малка гаражна бакалия и редовно практикувам спекула - купувам стоката по-евтино от цините на които я продавам. :)))) За зат`ора ли съм?

Те уж и сега следят!

Приемането на еврото ще е най-големия грабеж в историята на България! Президента и малкия щвабчо са се продали на Брюксел и сега само ни сапунисват! НЕ НА ЕВРОТО!

Ама стига с тоя президент, все той ви е виновен, Ами онзи толупа и неговите куценца и кучки все това говорят

Направо ще се скъсат да следят. Очаквам отрицателни цени. Взимаш кило луканка и ти плащат 10 евро.

Де-бе-ла и угоена министърка, отказала повишаването на МРЗ! Сега ни пак омагьосва, при нас цените растат и без еврото! Не съм против, но в България няма контрол на цените и защита на РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ, от страна на държавата!

Те и хърватите така разправяха. Въпросът дали да влезем в капана, наречен еврозона, ще бъде уреден на референдум. Вече сме събрали 1/4 от нужните подписи. И там вече каквото народа каже.

Няма да приемаме никакво евро! Зеления чорап да не си го и помисля! Няма да плащаме дълговете на Италия и Испания!

Те опазиха от корупция лева ,та опряха до еврото

Аз акъл от индивид, който след физкултурата в училище 200 метра не е изтичал през живота си, не ща! Па ако ще и царица да я направят тази

Росе, Росе, то и аз следя спекулите на властимащите, ама като не мога да ги спра кел файда !

Сега , защо не следите за спекулата ? КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ???????

Кого се опитваш да заблудиш бе Цуце? ЕС си отива заедно с еврото благодарение на нашите презокеански съюзници, а ние трябвало да си премахнем лева и да започнем да плащаме дълговете на "богатите" от ЕС...

Какви дългове ще плащаш бе ганьо цървулски ? Няма такова нещо като общи дългове в ЕС, пак си чел и неразбрал от русофилските статии !

Тази статия по-добре я сложете в карето “вицове”.

Само да вметна за всички не разбеали господа тук. Ако еврото не се привме от 2024 година, данъците се вдигат за всички поради простста причина че няма пари и няма кой да дава евтини заеми на държавата вече. Ако искаме евтини заеми само с евро. Това е господа, решавайте ….

На мен заеми не ми трябват.

Мамицата ви, продажници!!! НИКАКВО ЕВРО НЯМА ДА ПРИЕМАМЕ!

Ма кооолко си вЕрва тази момА. Абе, Вие едно правителство не може да вържете, камо ли да контролирате цените. Колкото една друга момА можА да задържи цената на олиото. Толкова сте се продали на няколко вериги и на 4-5 картеЕла, че връщане назад НЯМА. НЯМА. Да сме здрави !

Какво като следят? Приемането на еврото при положение, че България е извън Шенген е огромно икономическо и политическо заробване.

Видяхме какво стана в Хърватия. А и я ми кажете по кой закон ще накежете някой търговец, който реши да продава хляб по 1 евро вместо по 1 лев?

Как по кой? По техния закон - ще отидат веднага при търговеца и ще му искат по-голям рушвет!

Предлагам да ги овластят веднага и да започнат на момента тая епична борба. Тъкмо да видим колко ще бъдат ефективни. Моментът е чудесен - в Берлин и Париж стоките са по-евтини отколкото в София.

При тая външността е проекция на душата и , мазна, непочтена и подла

Затова зеления чорап не разпуска сбирщина депутати, да изпълнят последните повели на козяк и брюксел , предател до предателя мила моя майно льо

Каква е тази истерия за еврото, че и тук се делите на русофили и русофоби! Включете си главите замислене и преди да мислите за Русия и САЩ, помислете първо за себе си! Еврото ще се приеме, но не сега е времето, не сме готови още, ще се отрази сега зле за хората.Мислете с главите си, а не с другите си части!

Верваме ви! Колкото сега следите спекулата в магазините. Никакво евро! Искаме референдум!

Бах толкова прости чалгари в този форум! Аве, лешпери, къде е разликата ако плащате 1,95лв за един хляб примерно или 1 евро? Няма, нали? Много прост народ, ей!

Абе педал, я виж в Хърватия как скочиха цените и са безсилни срещу спекулата. А ние сме още по алчни и нагли от тях.

Хърватия беше във валутен борд? Хърватия прие еврото по фиксиран курс? Не, нали? Имбецил недоклатен

То точно валутният борд обезсмисля приемането на еврото, щото ние така или иначе сме си вързани за него. Така че, и аз не разбирам тая истерия за превалутиране.

Тео, защото искат да изпапкат валутния резерв. Той им трябва. После да въведат дигитални пари и като станеш примерно на 55, както е в Китай- нема можеш си купуваш ракия - да речем. Засича твоята поименна дигитална карта, че ти се маркира ракия- и бум! бастър копчето и ракия йок. Абе, всички са "загрижени"за нашето здраве!

Като се интересувате, Пфффф, потърсете си сам и прочетете за аргументите против въвеждането на еврото, има достатъчно. Никой не е длъжен да ви изнася лекция, специално за вас. Но дори и да пренебрегнем тези аргументи, важното е дали искаме или не.

Как бе госпожо Велкова ще затворите Била и Кауфланд за спекула Ха ха....

Извинете,а сега защо я допускате?Цените в България са спекулативни и никой нищо не прави.Ей така поне един одит от време на време ,на някой търговски обект и за време една година назад да се обосноват колко пъти са повишавали цените и защо? Вие я подклаждате тази спекула умишлено,така изглежда ,за да събирате по голями данъци които така и така не се плащат напълно.

Във всички държави ореди приемането на еврото им го говореха същите тези неща. Обаче навсякъде цените бяха вдигнати и то с много. А ние вече не можем да си покриваме дори разходите в левове. Така че, вместо да се пънете да преизпълните петилетката с тази ЕЗ, помислете как ще оцелява остатъчното население на територията.

Били... никъде, никой не е говорил такива неща, защото всички държави, които приеха еврото, го приеха на плаващ курс! Таивъ у простата чотура

Мацква газ пикае, че въвеждаме еврото. Яко тролски коментари по-доле. Явно капейките.... капят :)

Имаш ли някакъв аргумент относно това си твърдение? Какво им пука дали ще имаме вързан лев или ще плащаме направо в евро? И още нещо - не забелязваш ли, че липсва еуфория в публиката предвид перспективата да влезем в ЕЗ? Имаше интерес само към Шенген. но не ни пуснаха.

Мани го тоа. Навсякъде вижда само петолъчки, Кремъли, Маскви, блядове и кво ли не щеш още. Дори в картофите, които е сготвила майка му.

Помислете над това. ------------------------------------------------------ "Няма по-голямо и ужасно престъпление от преднамереното укриване на истината от масите, до степен и с цел на тяхното увреждане или смърт". ------------------------------------------------------ ДЪРЖАВА идва от ДЪРЖИ, а какво държи, суверени, как, като роби с вечното задължение да си плащат под формата на данъци, такси и глоби за неща, които им принадлежът по право, и с временни права и свободи, които им се отнемат щом престанат да плащат или при желание на господарите им! Ето как изглеждат те: https://www.bitchute.com/video/eKGdUrwGtFYk/ ---------------------------------------- А, знаехте ли, че всички данъци и такси отиват в частни и корпоративни сметки или, че банките ви дават пари генерирани от въздуха срещу вашия труд, време, здарве, енергия, нерви и при много условности и грабителски лихви? ----------------------------------------- Аз искам да попитам сега всички Ви, защо въобще говорим за ЕВРОТО или какво и да е идващо от ЕС, или вътрешната ни агентурна-окопационно-корпоративна власт, темата е изчерпана в полза на никакво евро, остава лева, автоматично излизане от ЕС, рязко прекратяване на БГ политическите мандати получени с много измами на сегашната окупационо-агентурана власт, и това трябва да се схване, при положение, че имаме налични следните факти и фактори: Първо РБ е тотално нелегитимна и незаконна структура по много параграфи, влизането ни в ЕС също. ЕС в добавка е отдавна превзета структура чрез преврат - вижте тайния Лисабонски договор отнемащ суверенитета и правото на избор/вето от страна на членките и, и много други, за тях след малко. Лисабонски таен договор https://www.facebook.com/100076628432698/videos/1263148097564440 ЕС в 2мин https://www.bitchute.com/video/OCN3DuFB7zeD/ И от Киро https://www.bitchute.com/video/nficPxUv6WPz/ ЕС и престъпните и изисквания нарушаващи суверенитет и национална сигурност https://www.facebook.com/photo/?fbid=638786944275753&set=a.315848743236243 Сега малко, но важно напомняне за измамата НРБ->РБ, БГ в ЕС, НАТО и партьорите ни от Америка. Първо, РБ е нелегитимна и видимо АНТИнародна, защото и е сменен статута от НРБ->РБ без референдум, премахната е НАРОДНА от името неслучайно, в добавка РБ е КОРПОРАЦИЯ регистрирана в САЩ, заедно с всичките си области и институции и няма нищо общо с ДЪРЖАВА, камо ли Родина, виж за МАЩЕХА СТАВАТ. Ето и още една причина ( https://www.bitchute.com/video/LiqHSZHHOx3X/ ). РБ предава суверена си ВЕДНАГА след раждането му в корпоративно робство на Ватикана-Лондон сити и англиския двор, съчетано с обир на златни активи равни на телесното тегло на новороденото и обеспечението от земни ресурси налично и принадлежащо на всеки с раждането му на земята, затова дори ако беше легитимна, власта развали отдавна автоматично договора си с народа/суверена, нарушавайки основополагащия договор т.е. конституцията на Н/РБ, която се погазва редовно от президент и парламент, както и от всякакви министерства, съд, и служби, те всички участваха и участват в момента в явен ДЕМОЦИД(вътрешен ГЕНОЦИД), ПРОГРАМАТА ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, В ХИМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД ( https://www.bitchute.com/video/SmJDIURNUOut/ ) , 5Г ГЕНОЦИД, МЕДИЦИНСКИ ГЕНОЦИД, СОЦИАЛЕН ДЕМОЦИД, ИЗМАМИ, ПРЕДАВАНЕ В РОБСТВО, ЗОМБИРАНЕ НА СУВЕРЕНА, ДИСКРИМИНАЦИЯ https://www.bitchute.com/video/151zA1m1l5cg/ , НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА и партньорство с ТЕРОРИСТИ номер 1 НАТО и АМЕРИКА( https://www.facebook.com/ivaylo.pavlov.524/videos/594833635657731 ), ОТРЕКОХА ВСИЧКО НАРОДНО, а да ви напомня, че власта произлиза от народа, за народа и в името на народа според конституциат на НРБ!, ПОГАЗВАТ ИСКОННИ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ВПИСВАТ СУВЕРЕНА КАТО МЪРТВА СТОКА И КОРПОРАТИВНА СОБСТВЕННОСТ БЕЗ ЗНАНИЕТО МУ, ГАЗЯТ НЮРНБЕРГСКИ КОДЕКС, ОРГАНИЗИРАТ ПЛАДНЕШКИ ОБИР и ДЪЛГОВО РОБСТВО ( https://www.bitchute.com/video/fSbIyZjRhnYq/ ) на суверена с тотално нелегитимни данъци, такси, глоби, комунални, цени, лихви, а за капак разпродадоха ресурсите ни, за РАН-ЪТ да напомням ли, превърнаха медицината и обазованието в бизнес, сеят лъжи и разврат през него и медиите. В ДОБАВКА ПОДПОМАГАТ АКТИВНО С ПАРИТЕ НА НАРОДА, без искане на съгласие - референдум, тотална вредни и опасни, въвличащи ни във война с могъща сила, военни действия ПОД ДОКАЗУЕМ ВЪНШЕН НАТИСК и КОНТРОЛ, при това става дума за фашизирана страна, която не е нито член на престъпното НАТО, нито в ГЕНОЦИДНО, ДИСКРИМИНАЦИОННО и КРИМИ-ПРЕСТЪПНО ЕС, вместо да помагат за дипломатически решения! Продават директно или през проксита оръжие за избиване на славянски народи, на човеци в нарушение на свободната им воля, използват явни лъжи и са нагли до небесата. Видео за пояснение: https://www.facebook.com/AvtochastiValstar/videos/669206134724530 АнтиВласта в РБ е отровна измамна структура чиито закони, заповеди и разпоредби трябва да се изпълняват НАНАйСИ(т.е. да се отхвърлят без обяснения!), трябва да се бойкотират на всички нива, а самозванците участващи в нея от поне 1980 до днес да бъдат подложени на народен арест и съд, да им се наложат реципрочни наказания за делата , с конфискации, анулиране на всички догорови, които са подписвали от уж името на суверена, използвайки откровенни изборни измами за да се легитимират. Ето какво казват за тази власт посветени в дебрите и: пол.Николай Марков - експерт национална сигурност https://www.bitchute.com/video/9Ws007vhVBB5/ https://www.bitchute.com/video/QbiJlKdBi97U/ https://www.bitchute.com/video/wLC6rMlFeYrH/ Росен Миленов - бивш служител на службите(ДАНС) https://www.facebook.com/sunay.kehayov/videos/482902760381899 Ето какви грабежи подкрепя https://www.bitchute.com/video/M4hdTgtzF9Il/ Ето какъв геноцид и измама практикува https://www.bitchute.com/video/xMBAPZVJfi2D/ https://www.bitchute.com/video/uYRJQGuXDvP5/ https://www.bitchute.com/video/UCSUJFOOOrHm/ https://www.bitchute.com/video/KfwE3YAe2dKl/ https://www.bitchute.com/video/QChp1bzDM5mk/ https://www.bitchute.com/video/uqbc7RCmRxO5/ https://www.bitchute.com/video/Oft6A5b06YQ1/ Въведоха 5Г ето и защо https://www.bitchute.com/video/m8dt3zIU934K/ Ето в какво иска да ви превърне - https://www.bitchute.com/video/Po1qrLAIFJqo/ В добавка същите чужди агенти и конспиратори против народа/суверена на Родна България, тези водещи се власт в БГ т.е. КОЛОНИАЛНО-КОРПОРАТИВНАТА власт на БЪЛГАРИЯ ЛЕНД КО, вече приеха и въвеждат поетапно, подмолно и активно, както направиха с трепащото 5Г в локдауните, технологията за осъществяване на ДИГИТАЛНИЯ КАПАН(Цифрова идетичност+ цифрово Евро+тотално следне и контрол+умни цифрови градове+5/6Г, социален рейтинг, кастова система, програмируеми цифрови токени) т.е. ЦИФРОВИЯ КОНЦЛАГЕР за СВОБОДОЛЮБИВИ ЧОВЕЦИ, който е ВЕКОВЕН МЕРАК НА НСР, ООН2030, СИФ, ГЛОБАЛНАТА ТРАНСНАЦИОНАЛНА МАФИЯ - ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА - ХАЗАРИ, ЦИОНИСТИ, ЙЕЗУИТИ, МАСОНИ, РОТАРИАНЦИ, ВАТИКАНА, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ, БАНКЕРИ, БЛЕКРОК+ВАНГАРД+ИЛЮМА КОРП, ТЕХНОКРАТИ или ТЕХНО ФАШИСТИ и ТРАНСХУМАНИСТИ+ЕВГЕНИЦИ!!! Ето ви пояснения къде е капана и какво ще доведе това за всички ни ако го допуснем. http://bit.ly/3XA48Zd Отделно същите чужди агенти ни вкараха в ЕС с цената на национални предателства, в грубо нарушение на националната ни сигурност,( https://www.facebook.com/photo/?fbid=638786944275753&set=a.315848743236243 ) с измама т.е. пак без референдум за влизане в ЕС, организираха и народни грабежи, съчетани прогресираща корупция на фондове и субсидии в особенно големи размери, а отделно искат да продължат въвеждайки ни Евро пак без референдум, при положение, че сме с отнет от ЕС суверенитет, при положения, че ЕС от най-високо ниво участва в явна измама, грабеж, участие в КОРУПЦИОНО, ГЕНОЦИДНО, ДИСКРИМИНАЦИОННО и КОНСПИРАТИВНО международно ОПГ, активно участва в гига фарма лобизъм https://www.bitchute.com/video/tesUIk22cbce/ https://www.bitchute.com/video/r8IpZEcHhWNc/ , ГЕНОЦИД, ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПОГАЗВАНЕ на ЕС конституцията и прилага ТОТАЛИТАРНО-ФАШИСТКИ МЕРКИ КЪМ СУВЕРЕНИТЕ СИ, МАЧКА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ИМА ДВОЙНИ И ТРОЙНИ СТАНДАРТИ, СЕЕ ЛЪЖИ И САТАНИЗМИ, РАЗВРАТ, САМОУПРАВНИЧЕСТВО, и самия ЕС, ЗАЕДНО СЪС СУВЕРЕНИТЕТА на ВСИЧКИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ е ПРЕВЗЕТ отдавна чрез Лисабонския таен договор. Отделно няма велик икономист, който да не е потвърдил, че за нас еврото и зоната е тотален капан с много зъби, без изход, което и без да са го направили е видно от космоса. Значи тук единственно може да говорим за БулЕксзит (изход от ЕС), за народен съд на политиците ни, привързване на лева към Златото, РАЗВАЛЯНЕ ИЛИ ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА КОНЦЕСИИТЕ В ПОЛЗА НА БГ СУВЕРЕНА, ИЗЛИЗАНЕ от НАТО, и хоризонтално народно самоуправление без политическа система и политици, нито президент на КОРПОРАЦИЯ, каквато е БГ от много време. ------------------------- И ДА ВИ НАПОМНЯ: Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

хахахаха егати долнопробния комунист. Такива като теб навремето са отстрелвали заради тероризъм. Скоро пак!!!

Първосигнален коментар на баш-комунист надзирател в Белене.

Иска и се !!!

Не се пъни бабоооо, евро в България няма да има

ще има споко! Който не му харесва - Мацква и толкос :)

Да плачеш или да се смееш. До тук от ЕС не са ни натиснали здраво за нищо, което ще е плюс за държавата ни - единственно за "евро-атлантическите ценности" са непоклатими. И точно на НАП трябва да имаме доверие - дето изпиля данните на всички данъкоплатци, а управляващите се направиха, на умрели лисици.

Най-важното за страната ни по пътя към еврозоната НЕ Е приемането на три законопроекта. Най-важното е дали ние, българите, искаме да приемем еврото.

ние, Българите искаме, вие - руслямците, не искате. Какво не е ясно?

Нищо не ви е ясно, Ясно. Както пееше Тодор Колев, "и след мъглата..., а - пак мъгла".

Тя сега спекулата е вече космическа и лети в Космоса, а пък като дойде еврото ще стане и извънземна тази спекула. 5-6 мутро клана държат цените и пазарите в Мутрокочината. Затова и цените са такива. А пък БГ-овцете нека си трайкат и да търпят и да се се крият страхливо по дупките си.

Значи покажат ли ми грозна и нелицеприятна шматка да ми дава акъл..... куц кон е.

Няма вече връщане назад, мурзилки долни! Със или без референдуми и протести на балкански ретрогради - все тая! Нито българските власти, нито отвън ще допуснат България да не въведе Еврото на 01.01.2024. По това време, най-късно, ще влезем и в Шенген, а след това и в ОИСР. Процесът на откъсване от руската зависимост и интеграцията в Западните структури върви все по-интензивно до пълното европеизиране на клетото балканско население, белким се цивилизоваме малко, а заедно с това и да се замогнем. Руските поклонници, ако не им харесва Европа, да потеглят към някоя източна диктатура да простеят на воля (ама май в ЕС им е по-удобно).

Да и ни правят зависими от Брюксел, Но ние нямаме избор или еврото или турската лира

Западен войн на източния фронт или източен папагал на западна пропаганда?

Хаххахаха, че то от тях по-големи измамници има ли? Продават на хората коли без двигатели!Хаххахаха, че то от тях по-големи измамници има ли? Продават на хората коли без двигатели!

Идиоти!

Аз едно нещо не мога да разбера, като че ли ще откриваме топлата вода... Има доста примери на държави преди нас които са приели еврото и може да се изучи техния опит. При всички случаи цените скачат това сега тука дето ми го говорят за комисия дето ще наглежда спекула дъра-бъра ала-бала тъй като ти на мърдат еврото до ушите после ходи го вади и ходя се оплаквай на арменския поп. Това е с пусната заповед от немай си къде как точно на българия еврото ще ѝ помогне като си ликвидира националната валута в момента единственият останал и суверен актив. Държави които са в пъти по-развити от нас като скандинавските вземи една полша вземи една унгария, че дори и румъния не са тръгнали напред с еврото та ние тука с една фалирала икономика където се издържа на европомощи и на вноски отвънка на българи работещи в чужбина. Ей тия в момента дето го прекарва това нещо барабар с президента герберите дпс пп д б са буквално за затвора за престъпления срещу народа на българия