Коментари - Росен Карадимов: България е възможно да се реиндустриализира за 5-10 години | Бизнес.dir.bg
назад

Росен Карадимов: България е възможно да се реиндустриализира за 5-10 години

Ако Европа е дала 207 млн. лева, ние трябва да дадем 500 млн. и това ще бъдат пари, които са дадени за нещо разумно, за нещо, което ще промени България, каза в Шумен служебният министър на иновациите и растежа

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Росен Карадимов: България е възможно да се реиндустриализира за 5-10 години | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Речитатива на тоя доцент малко звучи като петилетните партийни планове от соца - големи сме, силни сме, ще направим, ще го бъде - а накрая - едно кръгло нищо. Чудя се колко ли му плащат за да пропагандира еврото?

Как е Комсомола?

, Роска, никога не сте си тръгвали от властта! Едни лижете източни задници, други станахте върли евроатлантици, но си останахте тъмно ДС червени по душа и въртите далавери в ущърб на обикновенните хора.

Невероятни глупости

бивш Първи на Комсомола, защо не направи преиндустриализацията през 1989г... .когато създаде феномена "студентски кооперации" за избрани комсомолци и ската МИЛИАРДИ от неплащане на акцизите, мита и данъци? Този червен боклук трябва да е раиран а не ментор!

България е твърде малка за да бъде индустриална държава, нищо не си разбрал

Ще, ама го нема бае ти Тошо...

До 10 години може и да не съществува вече с тези есгейски ценности!

Пидирасссс

Впрочем снимките към статията са полазателни. Индустриализация и макари с кабели.... Голяма индустрия, голямо нещо. Ако имаше малко акъл в главата вместо въздух, щеше да се засрами.

Таз година полупроводници, догодина целите макари.

България е умираща държава. Умряла демографски и на смъртен одър социално. Общества с над 30 процента бедни са нестабилни. За 20 години страната загуби 2 милиона души. В огромното си мнозинство - млади, образовани поне със средно, а много и с висше, почти всички с професионален опит. Тези два милиона сега хранят Запада, а българските пенсионери гладуват. Защото няма кой да прави реален бизнес и да работи за него. Индустриализация тук е вече невъзможна по дефиниция - няма кадри, няма пазар, няма пшолитика, няма държава. А приказките на този дръндар дори не заслужават коментар. Да се погледне в огледалото първо, после да дава акъл.

Цяла Европа е в процес на масова деиндустриализация по редица сериозни причини, а този щял да реиндустриализира България с някакви смешни за подобни мащаби пари. Цинично изказване.

Карадимов, по-полека. Чак пък реиндустриализация, хайде да излезем от комсомолския плам.

Докато не стане така, че държавата да инвестира в индустриализацията, тези опити с европейско финансиране ще се превърнат по познатия модел в касичка за корупцията. Очевидно няма да работи в полза на държавата и гражданите, а в полза на определени лица (по-скоро продажни задници). И другото, което ни липсва, е планирането. Нямаме стратегия за развитие, а дори и тактика за развитие няма. Каквто се казва, правителството има нужда от министри-родолюбци и от специалисти "Връзки с реалността".

Може, ама няма да стане. Не му вярват на Ганю.

И какво ни засяга нас това Тези неща да ги разправя на непалците и индийците които ще му работят

Възможно е - ако турците решат пак да ни включат в Османската империя (защото руснаците втори път няма да се излъжат, а в Русия е почти същто като при нас - безброй много некадърни паразити на гръба на твърде малко грамотни и желаещи да бачкат хора)

Каква индустриализация ги гони тези? Нека видим: - Изпростели млади хора (чалга, хазарт, бързи заеми, изпортено образование). - Много скъпа енергия- всичко- ел, бензин и газ. С това, което правят сега в ядрената енергетика ще загробят държавата за десетилетия напред. Нашето будеще? Ефтин туризъм за германските пенсионери и английските пияндета/ лайнета.

Станишев още 2014 обяви реиндустриализация!!!! Накрая стана ебо в гъзация. И тука същите гниди русойилски

Дърт еди какво си. Що не го направихте кгато бяхте на власт???

Пълни глупости, учениците не могат да сметнат 3 по 3 колко е, ще се реиндустриализация, муахаха

Няколко безуспешни опита за индустрализация на Сицилия са правени и все Неуспешни........ А България и сициля много, много си приличат ----Миришещи тоалетни по магистралите и мафия.....