Росен Христов за новата цена на газа: Със старата стратегия щяхме да платим 200 млн. лв. повече

По цените за септември едно домакинство в 110-квадратно жилище, отопляващо се на газ, трябваше да плати 700 лева, за ноември тази сума спада на 230 лв., заяви Деница Златева от "Булгаргаз"

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов за новата цена на газа: Със старата стратегия щяхме да платим 200 млн. лв. повече | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека благодарим на министърът с неясни образование и трудов стаж и лелката, доскоро зареждаща Булгаргаз с канцеларски материали и хигиенни консумативи, че свалиха цената на газа в цяла Европа. Днешната ТТФ цена, също и цената в съседна Гърция са около 30 евро/1 Мвтч. Госпожо Златева, господин Христов, благодарим ви от името на цяла Европа.

намали лъжите бе манго! 112 евро е в момента! https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas

Не, че не е вярно, но за спада в цената много допринася азерския газ, който е от договор с фиксирана цена. Нека да видим като свършат количествата по този договор, каква цена ще договаряте. Защото тогава зерите няма да ни продават газа на тази цена. :-)

Да обясни и стратегията за дизела този разбирач. Преди 2 месеца разправяха, че техните действия веднага давали резултат и горивата веднага паднали под 3 лв. Само че дизелът в момента гони 3.50 лв...

За нова година ще е 5лв! Не се напрягай.

Я кажи, Газпром отговориха ли ти или още чакаш? Сега сериозно - много е интересно как агентите на Радев изведнъж забравиха 12 г. мизерии на ГЕРБ, окрадени милиарди народни пари, твърдо последно място по всичко в ЕС, корупция до небесата, доказана отвън чрез списъка Магнитски, Барселона гейт и какво ли още не, но изкараха едно половин годишно управление с форс-мажорни обстоятелства от всякакъв характер най-черното на света! Има нещо гнило в Дания (България), както се казва...

Някой ще обясни ли логиката на нещата или е 100% фишинг операция?

Ама недейте така да бъркате в идиотските гъзове на Киро,Асен ,Гуглена и цялата пасмина ПП.Имайте милост към тези безмозъчни индивиди,които ни натресоха газовата криза,че даже и се гордееха как осигурили газ на десеторно скъпа цена за нас,но за тях добре дошло.Скъпа цена ,скъпи комисионни.

аз така ще ти бръкна в гъза на теб говно 7777, че пръстите ми ще излязат през очите ти.

Толкова са елементарни манипулациите та тези…. Защо спада цената на газа и колко повече плащали предишните изобщо не се дължи на тяхната “ стратегия”. Но за неинформирани хора това обяснение явно минава.

И няма как цената за отопление за 110 кв.м жилище да е 230лв на месец, освен да мръзнат хората в него на 18-19 градуса

Скъпо е, трябва поне още 40% да падне

За две седмици цените по бензиностанциите в Германия спаднаха с 25-30 евроцента, а в България не са мръднала !!! Що за гяволи са тия там ?

Истината лъсна. Но се чудя дали тия дето гласуваха за Киро и Кокорчо ще я проумеят ? И тия дето - цъкат - минусите в коментарите що за заблудени и прости хора са ? Тролове ли са ? Българи ли са или марсианци ? Цъкайте минусите , цъкайте но ще ви цъкнат и вас яко.

Тъпанар

Простия си ти , байо, ама нивото е толкова високо, ме ти не си в състояние да го проумееш.

Про100Кире и Асенчо педала не можаха да приберат тея 200 милиона. Малка далавера и ети 200 милиона. А с 9 милиарда далаверата е била вече супер огромна.

Хич не ни е жалко, че си куха лейка.

200млн.повече. Колко ли от тях щяха да приберат КирчОкокорчо? И това за кратък период. Добре че ги изритаха. Айде при ИТН. Пък като приключи сл. дело и в затвора!!!

киро канадеца успя да купи газ на най-високта възможна цена, без търг, майстор на далаверите

Цената на газта в България за крайния потребител може да се манипулира в рамките на плюс минус 200%. И това абсолютно не зависи от никакви Украини, Русии, Америки и т.н.

Ами Простото това и направи.

Не разбрах, кога е умряла циганката, която ги хвалеше? Сметките ще видим!

Поредното доказателство, че Кирчо и Кикорчо никога повече не трябва да помирисват власт!

Поредното доказателство, че байовците като горния целуват...ръка на бай Х.й.